Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis žiemai

Aha pritariu,kad jane vokeliai puikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano dvimete puikiai jame telpa ir jauciu drasiai iki 3 tilps bigsmile.gif Ir man asmeniskai labiau jie patinka negu tie kailiniai,nes kazkaip su jais prakaituodavo,nes reiktu tuomet plonau rengti,nes visdelto ten kailis,o jei dar siltas kombizonas su kailiu doh.gif tikrai per silta,o su jane zymiai geriau niekada nebuvo susalus nei susilus,net prie juros kai nebuvo ziema,mums buvo super thumbup.gif thumbup.gif tik,kad kaina nauju virs 200,bet devetu maciau oranzinius po 90 parduoda tai jei tinka spalvyte labai geras daiktas,pabandysit-neapsiriksit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir vezimo ieskokit didesniais ratukais ir viskas bus ciki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 30, 16:25)
sveikos na va arteja ziema o as dar tam net nepasiruosus verysad.gif  atejau jusu patarimo vasara gime mano dukryte is to dzeuksmo rinkomes vezima ir net nepagalvojau apie ziema!!! doh.gif nusipirkom mazais ratais nu ce dar nieko ! doh.gif daba pasiziurejau kad net nera kojom uzkloto yra tik ant lopsio uzklotas na pas mane 3 daliu o sedimoje dalyje ar auto keduteje nera uzkloto o nuo lopsio tas netinka nera kur jo uzspaust zodziu vezimas be priedu jis vasariskas sonuose skyles gaunas ir nezinau ka daryti ziema vaziuosiu su vezimu kuris panasesnis tik vasarai tiesiog pacei nemalonu biggrin.gif roges mum per anksti... verysad.gif tad gal kazkas patars man ar stai toks vezimas tinka ziemai ? ar tais mazais ratais sunku vaziuot per sniega? g.gif
as jau visai pasimeceu verysad.gif
user posted image

beja tokios temos neradau tai lyg ir nesikartoju blush2.gif

oi ne su tokiais ratukais be šansų... Aš pora kart svo ddelį traktorių buvau šsitempus tai irgi sunku. NA nebent bus stebuklas ir viėl pradės sniegą valyt...
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už informaciją 4u.gif
Atsakyti
o tai kaip jus tada ziema i lauka iseinat juk ne visos turit su dideleis ratais g.gif namie tai juk ir nesedit ziema ax.gif ce kalbu kuriem ziema buvo 6men ir daugeu g.gif vajetau bijau apie ta ziema pagalvot doh.gif
Atsakyti
o mes turim tuttis trio comfort drinks_cheers.gif thumbup.gif jokių priekaištų, clap.gif ratai pripučiami, super karieta, vasarą per smėlį kaip per plentą lėkėm wub.gif
deja išaugome ir ieškosimės jau "skėtuko" 4u.gif gal kam reikia tuttis trio comfort? az 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 10 01, 16:21)
o tai kaip jus tada ziema i lauka iseinat juk ne visos turit su dideleis ratais  g.gif  namie tai juk ir nesedit ziema  ax.gif ce kalbu kuriem ziema buvo 6men ir daugeu  g.gif  vajetau bijau apie ta ziema pagalvot doh.gif

tai va kai reikėjo pora kart tolau eit ta traukiau ratus didelius ir dėjau autokėdutę, bet neabai patogu tap buvo... O šiaip pranėšiojau su nešiokle... O ka jau buvo pliurza, tai jau traukėm skėtuką. Dabar antram vaikelui ieškau kažkokio optimalesnio varianto.
Atsakyti
mano ratai tai nesikeice blush2.gif as taipat apie nesiokle galvojau bet bijau paslyst verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 01, 17:18)
tai va kai reikėjo pora kart tolau eit ta traukiau ratus didelius ir dėjau autokėdutę, bet neabai patogu tap buvo... O šiaip pranėšiojau su nešiokle... O ka jau buvo pliurza, tai jau traukėm skėtuką. Dabar antram vaikelui ieškau kažkokio optimalesnio varianto.

o mūsų tuttis atlaikė ir miškus ir palangos smėliuką bei pležą smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 10 02, 09:50)
o mūsų tuttis atlaikė ir miškus ir palangos smėliuką bei pležą smile.gif  wub.gif

man tas tutis toks nestabilus atrodo... bent jau zipis,o kit negražūs. Be to nenoriu griozdo. Turiujau griozdą vieną ta ačiū noru keist smile.gif
Atsakyti
Kazi o yra siltu sportinuku,zieminiu?Nes as turiu tako jumper 3in1,geras jis,tik kad man per daug visko: automobiline isaugo,lopsys nenaudojamas..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 02, 21:59)
man tas tutis toks nestabilus atrodo... bent jau zipis,o kit negražūs. Be to nenoriu griozdo. Turiujau griozdą  vieną ta ačiū noru keist smile.gif

negaliu pasakyt, kad zippis nestabilus schmoll.gif Pernai kaip tankas vaziavo ziema per visus suvazinetus suverstus sniegus, vasara - pievos, pajurio smelis... Pravaziuoja visur ir tikrai stabilus thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.
Turiu sportini vezimeli, labai tinkanti ziemos salygom kadangi ratai yra dideli ir lengvai vaziuoja per sniega. Galite pasiziureti pagal nuoroda http://www.skelbiu.lt/12219643.html
Atsakyti