Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis žiemai

na mano dukrytei rudeni bus 2 m. smile.gif turejom bebecar stylo. pirkom deveta, bet dar puikiai ir naujam zieminiam leliukui bus smile.gif

lopsys didelis, platus, pradzioje veziojomes net ne auto keduteje, o lopsyje, nes ten spec. dirzai buvo. tad tikrai buvo visada silta.
ratai dideli, gerai manevruojasi.
taip vezimas sunkokas, bet uztad pravaziuoja visur ir vaikas tik lengvai supasi ir nejaucia jokio kratymo.
abejoju kad zieminukai gali pretenduoti i lengvus vezimelius lotuliukas.gif

siaip mums butu uzteke vezimo tikrai ilgai, bet mano maze buvo visai nenorinti vezime buti smile.gif is pradziu pora draugiu isivaizdavo kad tipo reikia brangaus vezimo emaljungos, bet kai pamate, kad ir tame nebuna tai patikejo biggrin.gif
mums daug tarnavo nesiokles smile.gif

tad mano kaip patyrusios mamos patarimas neislaidauti per daug. deveti vezimai dazniausiai tikrai buna geri smile.gif ir dar jus nezinote ar jusu brangenybes ten tikrai nores guleti nesvarbu kokio brangumo ir sustrumo vezimas bus biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas turit Riko vežimėlį? http://colorfull.rik...alpina/?lang=pl Laukiam mažiuko spalio pradžioje, tad irgi teks didžiausias išbandymas šaltuoju sezonu...O mums pasiūlė naują 2011 m kolekcijos už labai patrauklią kainą, tad nežinau ką daryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperLaura: 25 liepos 2011 - 09:41
QUOTE(Sūpynės @ 2009 09 27, 07:32)
mano lialia gime velu rudeni
pirkau as lopsini vezima
dabar nepirkciau schmoll.gif geriau gera platu sportinuka su didesniais ratais [pvz. everflo] ax.gif
kai zvarbu, vejas pucia ar didelis saltis, vis tiek tupejau namuose
o apskritai pirmus menesius mazai iseinama i lauka, ypac ziema ax.gif dazniau lialia mega balkone

100 proc sutinku, todel labai sunku apsispresti koki pirkti, dar nenusprendziau ar lopsi is viso verta pirkti zieminukams, nes per salcius su kudikeliu i lauka nosies nesinori kisti, o pavasariop vat ir pradedu abejoti, gal guldyti i sportini galima, nors aisku lopsys patogiau, bet del poros men ji prikti tai.... na nzn nzn dar pati neturi aiskios nuomones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikuliai: 05 rugpjūčio 2011 - 10:16
Man galvos skausmas nukrito. Mano mažiukas bus lapkritinukas, tai irgi rinkausi vežimą iš visokių - norėjau, kad lopšys normalus būtų, kad medžiagos kokybiškos, kad ratai nors vieni būtų pripučiami, kiti manevringi (suktusi aplink savo ašį), kad sėdima būtų patogi. Ir dar - kad būtų siaura važiuoklė ir tilptų į seną liftą smile.gif Na, kriterijų buvo daug tongue.gif Ir pagaliau radau - nusipirkau bebecar ip op at. Man labai patiko šis vežimukas, kai tik pamačiau. Stylo gal ir geresni (nebandžiau, bet daug skaičiau apie juos), bet man norėjosi tokio vežimo, kad tiktų pavasarį, kai norėsis jau su sportine išvažiuoti. O stylo ji jau labai griozdiška ax.gif Pirkau iš žmonių, labai pasisekė - vežimas praktiškai naujas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2011 08 05, 13:23)
Man galvos skausmas nukrito. Mano mažiukas bus lapkritinukas, tai irgi rinkausi vežimą iš visokių - norėjau, kad lopšys normalus būtų, kad medžiagos kokybiškos, kad ratai nors vieni būtų pripučiami, kiti manevringi (suktusi aplink savo ašį), kad sėdima būtų patogi. Ir dar - kad būtų siaura važiuoklė ir tilptų į seną liftą  smile.gif  Na, kriterijų buvo daug  tongue.gif Ir pagaliau radau - nusipirkau bebecar ip op at. Man labai patiko šis vežimukas, kai tik pamačiau. Stylo gal ir geresni (nebandžiau, bet daug skaičiau apie juos), bet man norėjosi tokio vežimo, kad tiktų pavasarį, kai norėsis jau su sportine išvažiuoti. O stylo ji jau labai griozdiška  ax.gif  Pirkau iš žmonių, labai pasisekė - vežimas praktiškai naujas  wub.gif

ir labai gerai thumbup.gif as stylo turiu smile.gif na, gal ir gremezdiskas, bet kad maniske nors ir lapkritinuke, bet mazai mes sedima dali naudojom, nes jai nepatiko sedeti. JOKIAM VEZIME smile.gif tad pirkom nesiokle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2011 07 24, 12:49)
Pati laukiuosi lapkrituko, o apie vežimus tik dabar pradedu domėtis. Praverstų kad ir pernai susilaukusių mažylių tėvelių patarimai  4u.gif
Kokių vežimų ieško dabar mamos, ateinančiai žiemai?
Tikriausiai atsižvelgtina į tokius privalumus kaip:
* Didelis lopšys(nes žiemą vaiką daug prirengti reikia)
* Dideli ratai, manevringumas (vis dėlto, per sniegus važinėtis reikia)
* Man aktualu ir kad nesunkus būtų (reiks nešiotis į butą trečiame aukšte).
* Ir norėtųsi iš karto trijų dalių vežimo(lopšio, kėdutės ir sėdimos dalies).

Kas dar? g.gif

Mano sūnelis gimė gruodžio pradžioj, pirkau vežimuką Emaljunga city cross, nenauja, pasiteisino 100 proc. thumbup.gif , į lauką pradėjom eiti būdami 2 sav., pradėjom nuo 5 min. ir taip kasdien vis ilginau po 5 min., gyvenu nuosavam name todėl išsinešti nebuvo problema. Visą žemą kasdien eidavom į lauką, miegodavom nuo 1 iki 2 valandų, gal porą kartų tik nebuvom dėl labai blogų oro sąlygų. Šio vežimėlio lopšys uždaras, neperpučiamas, be to yra apsauga nuo lietaus ir šlapdribos,praktiškai uždengia visą vežimą, sūnelis nei karto nebuvo sušalęs, rengdavau į žieminį kombenzoną, ir dėdavau į kailinį voką. Lopšy vežiojausi iki 7 mėnesių, sūnelis nemažas, paskui jau pats nebenorėjo gulėti. Dabar sportinėj dalį važinėjamės ir dar žiema važinėsimes thumbup.gif , pravažumas šio vežimo labai geras thumbup.gif. Gal mano patarimas padės kam apsispręsti ax.gif

QUOTE(Atidela @ 2011 07 25, 09:31)
tad mano kaip patyrusios mamos patarimas neislaidauti per daug. deveti vezimai dazniausiai tikrai buna geri smile.gif ir dar jus nezinote ar jusu brangenybes ten tikrai nores guleti nesvarbu kokio brangumo ir sustrumo vezimas bus biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2011 08 06, 22:43)
Mano sūnelis gimė gruodžio pradžioj, pirkau vežimuką Emaljunga city cross, nenauja, pasiteisino 100 proc. thumbup.gif , į lauką pradėjom eiti būdami 2 sav., pradėjom nuo 5 min. ir taip kasdien vis ilginau po 5 min., gyvenu nuosavam name todėl išsinešti nebuvo problema. Visą žemą kasdien eidavom į lauką, miegodavom nuo 1 iki 2 valandų, gal porą kartų tik nebuvom dėl labai blogų oro sąlygų. Šio vežimėlio lopšys uždaras, neperpučiamas, be to yra apsauga nuo lietaus ir šlapdribos,praktiškai uždengia visą vežimą, sūnelis nei karto nebuvo sušalęs, rengdavau į žieminį kombenzoną, ir dėdavau į kailinį voką. Lopšy vežiojausi iki 7 mėnesių, sūnelis nemažas, paskui jau pats nebenorėjo gulėti. Dabar sportinėj dalį važinėjamės ir dar žiema važinėsimes thumbup.gif , pravažumas šio vežimo labai geras thumbup.gif. Gal mano patarimas padės kam apsispręsti ax.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

man irgi sitas vezimas naujagimiui ,o dar ir ziemai, tobulas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi antram vaikui rinkciausi City Crossa smile.gif Bet ir musu Edge superinis ziemai, tik vasara norisi lengvesnio smile.gif Todel City Cross idealus variantas.
Atsakyti
Oi negaliu nepasisakyti. Musu lelyte kova gimusi, bet as kai rinkaus vezima visvien ziurejau kad butu patogus mazyliui. Turim bebecar stylo AT. Na musu mergaiciukei jau 5 men, tai jau buvau pradejus vienu metu nervintis kad sunkus tas vezimas, kad durna beveik vasara gimusiam vaikui toki griozda pirkau. BET......... Dabar jau nusipirkom ir isbandem sportinuka (gera pirkom, ratukai nemazi, guminiai, manevringi su amortizatoriais tipo) bet tik kai isvaziavau i miesta supratau koks mano stylo yra nuostabus. Ir i slylo sportinuka jau nebespjaunu. Supratau, kad iki kokiu 8 men, kol dukryte pilnai sedes ir jau bus toks didesnis zmogiukas, dar paveziosiu as ja tame minkstame, i mama atsuktame sportinuke, o paskui jau bus galima ir visai lengva sketuka ziuretis. Sutinku kad faina tie manevringi ratukai, bet teko pastumdyti ziema kelis vezimaicius su tais mazesniais priekiniais ratukais tai siaubas. Todel dabar esu visiskai tikra, kad jei turesiu kita leliuka tai nesvarbu kokiu oru jis gims pirksiu butinai toki pati dideli, linguojama vezima. Be to renkantis vezima man dar labai svarbu buvo, kad lopsys segtusi masinoje (ir leliukas lopsyje), ir sitas dalykas 100 proc man pasiteisino. Jau net nekalbu apie toki privaluma ziema gimusiam kleckiukui, bet ir pavasari ir rudeni kai lauke atrodo gana silta bet vejuota ( na mum pajuryje tai ir vasara visad taip ), man butu gaila traukti susilusi mazyli is masinos.
Tai mes lopsiuka iki siol masinoje naudojam, ir i kelione varem, tai nugarele pasikelia, jinai jau nesinervuoja dairos, o kai uzmiega tada paguldom ir guli sau kaip ponia ir dar nereikejo sukti galvos kur nakti ja guldyt wub.gif

Is savo patirties galiu pasakyti kad jei norite gero vezimuko leliukui pirkite tik dideliais ratais, linguojama ( ne karta maciau tevus nervingai sukant ratus su visokiais triraciais kad verkianti vaika nuraminti). Tos klasikines vaziuokles gal ir nera labai manevringos bet juk jus ne slalome dalyvausite. Kas liecia svori tai suprantu kam reikia vezima nestis i koki 4 auksta, bet pas ka yra liftas, tai kiek ji ten ta vezimuka tekilnojame kai pagalvoju i masina ir atgal tai del savo kleckiuku galima ir pavargti biskuti.

Kas turite maziau pinigeliu nespkaukite i tuos pigesnius, tucius, anmar fox ir pan. Man sesuo atidave anmar fox vezimuka tai dabar po kiema ji naudojam. Tai pagalvojau kad zieminukui jis labai fainas, erdvus, labai minkstas, ratai labai dideli....

Aisku kiekvienas turi savo nuomone ir savo prioritetus, vienas vazineja kaimo keliukais ir pajuriu, kitas prekybos centre. Parduotuveje ant plyteliu pastumdzius vezimuka visi labai faini atrodo, deja realybeje tikrai vienetai tera patogus.

Sekmes renkantis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 07 24, 15:44)
Iki kokio laiko norite vezioti vaika lopsyje?  g.gif Mano mergaitei - 6,5 menesiai, ugiu tikrai auksta siuo metu 73 cm, lopsyje Zippio puikiai telpa. Jau kas kas, bet zippiuko lopsys atidirba savo laika, smulkesnis vaikas iki 7~8 menesiu gali gulet. Tai man smalsu iki kokio laiko norima lopsyje leliu vezioti, jei sakote "pakankamai greitai isaugo"?  g.gif

O tiesą sakant, nelabai išmanau kiek tas ilgai blush2.gif Bet kad man rods ji dar tokia mažytė(amžiumi) buvo, gal pusmetukė tik, o jau rėmėsi galva ji tam lopšely. Dar matyt neatsirado pas mane realus suvokimas, kiek laiko vaikas lopšy vežiojamas... rolleyes.gif

O dėl Emaljunga city cross, tai atrodo tikrai patikimai, tik kaina atmuša norą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2011 08 16, 17:34)
O tiesą sakant, nelabai išmanau kiek tas ilgai  blush2.gif  Bet kad man rods ji dar tokia mažytė(amžiumi) buvo, gal pusmetukė tik, o jau rėmėsi galva ji tam lopšely. Dar matyt neatsirado pas mane realus suvokimas, kiek laiko vaikas lopšy vežiojamas... rolleyes.gif

O dėl Emaljunga city cross, tai atrodo tikrai patikimai, tik kaina atmuša norą unsure.gif

Mano vyras irgi ilgai bambejo, kad nusipirkome toki brangu vezima (Emmaljunga Edge), palyginus su musu draugais. Visi draugai is musu saipydavosi ("durniai tiek pinigu uz vezima paklojo"). Bet po metu naudojimo vyras vis kartodavo, kad gerai, kad toki nusipirkome smile.gif Draugu vezimeliai traska, barska, pakeite spalva, o musu vezimelis kaip naujas, ir ne vieno trukumo neradome. Ir patogus visais atviejais ir tevams ir vaikeliui. O dukrele net 1, 2 men. i lopsi ilindo ir atsigule ir tilpo kuo puikiausiai smile.gif Aisku ji is smulkiuju. Tada buvo 75 cm. Tad jeigu negali nusipirkti naujos Emmaljungos, geriau nusipirk naudota, negu koki pigesni nauja smile.gif
Atsakyti
gera tema, kas bandet ziema su sketukais? gal su kuriuo nebuvo daug problemu?
Atsakyti