Oi negaliu nepasisakyti. Musu lelyte kova gimusi, bet as kai rinkaus vezima visvien ziurejau kad butu patogus mazyliui. Turim bebecar stylo AT. Na musu mergaiciukei jau 5 men, tai jau buvau pradejus vienu metu nervintis kad sunkus tas vezimas, kad durna beveik vasara gimusiam vaikui toki griozda pirkau. BET......... Dabar jau nusipirkom ir isbandem sportinuka (gera pirkom, ratukai nemazi, guminiai, manevringi su amortizatoriais tipo) bet tik kai isvaziavau i miesta supratau koks mano stylo yra nuostabus. Ir i slylo sportinuka jau nebespjaunu. Supratau, kad iki kokiu 8 men, kol dukryte pilnai sedes ir jau bus toks didesnis zmogiukas, dar paveziosiu as ja tame minkstame, i mama atsuktame sportinuke, o paskui jau bus galima ir visai lengva sketuka ziuretis. Sutinku kad faina tie manevringi ratukai, bet teko pastumdyti ziema kelis vezimaicius su tais mazesniais priekiniais ratukais tai siaubas. Todel dabar esu visiskai tikra, kad jei turesiu kita leliuka tai nesvarbu kokiu oru jis gims pirksiu butinai toki pati dideli, linguojama vezima. Be to renkantis vezima man dar labai svarbu buvo, kad lopsys segtusi masinoje (ir leliukas lopsyje), ir sitas dalykas 100 proc man pasiteisino. Jau net nekalbu apie toki privaluma ziema gimusiam kleckiukui, bet ir pavasari ir rudeni kai lauke atrodo gana silta bet vejuota ( na mum pajuryje tai ir vasara visad taip ), man butu gaila traukti susilusi mazyli is masinos.
Tai mes lopsiuka iki siol masinoje naudojam, ir i kelione varem, tai nugarele pasikelia, jinai jau nesinervuoja dairos, o kai uzmiega tada paguldom ir guli sau kaip ponia ir dar nereikejo sukti galvos kur nakti ja guldyt
Is savo patirties galiu pasakyti kad jei norite gero vezimuko leliukui pirkite tik dideliais ratais, linguojama ( ne karta maciau tevus nervingai sukant ratus su visokiais triraciais kad verkianti vaika nuraminti). Tos klasikines vaziuokles gal ir nera labai manevringos bet juk jus ne slalome dalyvausite. Kas liecia svori tai suprantu kam reikia vezima nestis i koki 4 auksta, bet pas ka yra liftas, tai kiek ji ten ta vezimuka tekilnojame kai pagalvoju i masina ir atgal tai del savo kleckiuku galima ir pavargti biskuti.
Kas turite maziau pinigeliu nespkaukite i tuos pigesnius, tucius, anmar fox ir pan. Man sesuo atidave anmar fox vezimuka tai dabar po kiema ji naudojam. Tai pagalvojau kad zieminukui jis labai fainas, erdvus, labai minkstas, ratai labai dideli....
Aisku kiekvienas turi savo nuomone ir savo prioritetus, vienas vazineja kaimo keliukais ir pajuriu, kitas prekybos centre. Parduotuveje ant plyteliu pastumdzius vezimuka visi labai faini atrodo, deja realybeje tikrai vienetai tera patogus.
Sekmes renkantis