Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis žiemai

QUOTE(raganele @ 2009 09 25, 18:58)
Manau vaikiukui žieminiam toks tikrai patogiausias, ....

aciu mamos uz Jusu komentarus, kuo tuoliau tuo labiau pradedu susigaudyti kas kaip, nes paciai i galva neateitu kodel pasirinkti viena, o ne kita vezimeli...kaip anksciau nesusidurus tai sunkus reikalas tie vezimeliai. 4u.gif
Atsakyti
Jei ratai i masinos bagazine netilps ( o i mano masina netilptu) as Roan Maritos nesirysciau nesioti i trecia auksta. Tuo labiau kai man asmeniskai klasikiniu vezimu sportines dalys visai ne prie sirdies per daug gremezdiskos. o siaip kiek parduotuvej ji ciupinejau kaip lopsinis tai tikrai maloniai supasi, smagu leliuka tokiam vezioti. Kitas dalykas ko norisi - manevringos vaziuokles su besisukanciais ratais ar tokios kaip Maritos klasikines besilinguojancios..
Atsakyti
Tikrai taip, vežimą renkantis reikia jį matuoti bagažinėj, jei aktualu - žiūrėt ar telpa į liftą ir pan.
Dėl manevringų ratų - turėjau tikrai labai manevringą triratį ir pravažiuojantį visur, nes ratai dideli, na bet vistiek su juo lelius lopšy nelingavo, o kratėsi, nesu mačiusi neklasikinio vežimo, kad važiuotų labai minkštai. Mano triratis bbc high treck, neblogi amortizatoriai ir per pusnis geras buvo, bet vistiek ne tas, o kai tą patį lopšiuką uždėjom ant bbc loola važiuoklės - išvis kretaliukas gavosi doh.gif Šįkart renkuosi leliukui patogesnį, o ne sau, nes žiemos virusingu sezonu ir į manevruot reikalaujančias vietas su daugybe žmonių ir durų nelabai ruošiuosi dažnai važinėt.
Sportinės dalys visų didelių vežimų šiaip sau, jei jau priauga sėdimą vežimėlį, geriau pirkt mažą manevringą (nebent sėdėt pradeda žiemą, tada didelio sportinė dar reikalinga), o naujagimiukui - lopšinis, nuo pusmečio dar jį pietų miegeliams vos ne iki metukų naudoti galima.
Atsakyti
jo svoris sio vezimelio paziurejau 15kg...o masina prie namu nezinau ar bus, kadangi vyras dirba uzsieny ir zada ja pasiimti. paziurejau ESPIRO vector vezimelis sveria 10kg, bet man baisu tie maziukai priekiniai ratai, ir garantija suteikia tik 6men. ROAN marita 12men. Nepatikesit bet va drauge pries pora dienu guodesi, kad pirko vezimeli uz 1700 ir luzo remas.neitiketina.o garantijos nera... doh.gif
speju geriausia kaip kazkas minejo eiti per prekybos vietas, apziurineti kiekviena, paciupineti, pastumdyti, issiklausineti kainu, garantijos terminu ir lyginti...kitaip nieko nebus, neissirinksi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2009 09 26, 16:59)
..
speju geriausia kaip kazkas minejo eiti per prekybos vietas, apziurineti kiekviena, paciupineti, pastumdyti, issiklausineti kainu, garantijos terminu ir lyginti...kitaip nieko nebus, neissirinksi... smile.gif

tikrai taip smile.gif čiupinėti realybėj ir turėti omeny savo sąlygas - 3 aukštas, vadinasi svarbu svoris, nėra galimybių laikyt žemai, o žiemą naujagimio vežimo pliusai - didesnis lopšys, kad vėjas neužpūstų, apklot smarkiau vietos būtų ir didesni ratai važiavimui ne vien nukastais šaligatviais.
Atsakyti
mano lialia gime velu rudeni
pirkau as lopsini vezima
dabar nepirkciau schmoll.gif geriau gera platu sportinuka su didesniais ratais [pvz. everflo] ax.gif
kai zvarbu, vejas pucia ar didelis saltis, vis tiek tupejau namuose
o apskritai pirmus menesius mazai iseinama i lauka, ypac ziema ax.gif dazniau lialia mega balkone
Atsakyti
pasidalinkit mintim kodel nepirktumet? kas nepatiko? ir kodel sportinis geriau nei lopsinis?

P.S. pasiskaiciau mamu komentaru apie si Everflo vezimeli.uzstrigo tai, kad nera visiskai pilnos gulimos padeties.mamos sako,kad tekdavo ka nors patiesti,kad butu lygu,nes kitaip toks lyg uzpakaliuko vietoj griovelis yra...man atrodo kudikiui tai nelabai gerai bent kol stuburiukas formuojasi. ir ratukai plastmasiniai...nezinau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 27 rugsėjo 2009 - 10:59
QUOTE(raganele @ 2009 09 25, 17:58)
Jei gyvenčiau bute vistiek šitą pirkčiau, nes turiu mašiną su diiidele bagažine - sueitų už vežimo garažą  biggrin.gif

atnesi vaika vidury ziemos ir dedi i salta ledini vezima doh.gif Lopsys ne toks ir mazas, ji kartu su prirengtu vaiku nunesti is trecio auksto tikrai nebus lengva, o su vokeliu atnesus iki masinos deti i salta vezima ka as zinau....dar priedo sis vezimas sulankstytas ir su lopsiu ne i kiekviena masina tilps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 09 28, 09:08)
atnesi vaika vidury ziemos ir dedi i salta ledini vezima  doh.gif  Lopsys ne toks ir mazas, ji kartu su prirengtu vaiku nunesti is trecio auksto tikrai nebus lengva, o su vokeliu atnesus iki masinos deti i salta vezima ka as zinau....dar priedo sis vezimas sulankstytas ir su lopsiu ne i kiekviena masina tilps  mirksiukas.gif

Na aš nešiojusi lopšį į 4 aukštą nugi lengviau nei vežimą užtempt, nemanau kad įmanoma atrast naujagimiui tinkamą vežimą, kurį užtyst į butą lengviau nei sunkiausią lopšį g.gif ...O tą priedo reik matuot pagal savo mašinos gabaritus, kaip ir sakiau. Tiesiog toks vežimėlis tikrai patogesnis ir saugesnis leliukui žiemą nei sportinis, o ar turit sąlygas tokį naudot - jau kitas klausimas.
Atsakyti
aš galvoju, kad įmanoma, tik reikalingi dideli ratai ir kad jie nebutu visi dvigubi, nes su mažais ir dvigubais, manau per sniegus būtų tikrai sunku prasikasti g.gif bet va modelio tai pati kol kas niekaip neišsirenku, nes reikia lengvo, su visais priedais, dideliais ratais, o tokie nepigus... gal mamytės galit kokiu minčių dėl vežimėlio modeliuko duoti? ax.gif
Atsakyti
Prieš porą metų nutilusi tema... unsure.gif
Gal mamos laukiančios žieminukų vėl į ją sugrįžtų, nes, manau, ir modeliai pasikeitę jau per porą metų.

Pati laukiuosi lapkrituko, o apie vežimus tik dabar pradedu domėtis. Praverstų kad ir pernai susilaukusių mažylių tėvelių patarimai 4u.gif

Brolis augino dukrelę(gimimo vasarį) Zippy vežimėly. Bet nematau, kad jie būtų itin juo patenkinti, nes kaip ir negirdžiu iš jų pusės kad "pirkit ir jūs šitą vežimėlį". Be to, mano nuomone, jų vaikas ir lopšį pakankamai greitai išaugo. Tad jį tikriausiai galima būtų įvardinti, kaip nedickį.

Kokių vežimų ieško dabar mamos, ateinančiai žiemai?
Tikriausiai atsižvelgtina į tokius privalumus kaip:
* Didelis lopšys(nes žiemą vaiką daug prirengti reikia)
* Dideli ratai, manevringumas (vis dėlto, per sniegus važinėtis reikia)
* Man aktualu ir kad nesunkus būtų (reiks nešiotis į butą trečiame aukšte).
* Ir norėtųsi iš karto trijų dalių vežimo(lopšio, kėdutės ir sėdimos dalies).

Kas dar? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2011 07 24, 12:49)
Brolis augino dukrelę(gimimo vasarį) Zippy vežimėly. Bet nematau, kad jie būtų itin juo patenkinti, nes kaip ir negirdžiu iš jų pusės kad "pirkit ir jūs šitą vežimėlį". Be to, mano nuomone, jų vaikas ir lopšį pakankamai greitai išaugo. Tad jį tikriausiai galima būtų įvardinti, kaip nedickį.

Iki kokio laiko norite vezioti vaika lopsyje? g.gif Mano mergaitei - 6,5 menesiai, ugiu tikrai auksta siuo metu 73 cm, lopsyje Zippio puikiai telpa. Jau kas kas, bet zippiuko lopsys atidirba savo laika, smulkesnis vaikas iki 7~8 menesiu gali gulet. Tai man smalsu iki kokio laiko norima lopsyje leliu vezioti, jei sakote "pakankamai greitai isaugo"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 24 liepos 2011 - 14:45