Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis žiemai

jeigu ziema vaikas mazas, ziauriai patiko jane slalom pro lopsiukas thumbup.gif
o ir sportinukas nespietnas
tik nera lopsys didelis, bet jeigu i sportinuka keliauja vaikas kova-balandi, tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
As jau irgi mastau apie ziema... Galvoju vazineti su universalaus vezimo sportine dalimi, pripuciami ratai, per sniega, leda, purvus bus gerai, o jau pavasari galvosime apie sketuka smile.gif
Atsakyti
Mano mažiukas gims žiemos pradžioje.
Tad turiu daug svarstymų dėl vežimėlio važiuoklės. Ar nesudaro sunkumų besisukinėjantys priekiniai ratai? Kaip su jais žiemą per sniegą dardėti? Ar neužklimsta...? g.gif
Atsakyti
O gal kas esat susidure su beda tokia...sketukas mano padevetas gavom uz dyka tik va ratai jau palaikiai...gal kur buna pirkt ...kaina idomi ar verta investuoti. Musu vezimas ABC design Moving Light.
Nes ziema arteja kad ir svarus saligatvis kazin kaip atlaikys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 07 liepos 2009 - 18:45
tik dydeli ratai ziema
o su sketukais labai jau salta, pucia vejas pro visus galus kiarai doh.gif lygu ieskojimas
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2009 07 07, 19:44)
O gal kas esat susidure su beda tokia...sketukas mano padevetas gavom uz dyka tik va ratai jau palaikiai...gal kur buna pirkt ...kaina idomi ar verta investuoti. Musu vezimas ABC design Moving Light.
Nes ziema arteja kad ir svarus saligatvis kazin kaip atlaikys g.gif

As irgi manau, kad ziema skietukas niekaip, as su jo vos pravaziuoju kur biski smielio yra, o jau per pusnis ir su didesniai ratais buna sunku g.gif
Atsakyti
nu ziurint kokia ta ziema, nes pernai kai prisnigo kalnus tai ne tik kad su sketuku bet su jokiu vezimu nejo isvaziuoti doh.gif kaimynai bande tai nulauze universalo rata doh.gif nu kai sniega nuvale tai jokiu problemu nebuvo ir su mazesniais ratais pravaziuoti smile.gif
Atsakyti
po normalaus vežimo didelias ratais - neįmanoma
Atsakyti
Pasakysiu taip, jei nori vezima stumti isijuosus-pirk sketuka, nes sniege ir smelyje tai ziauriai stringa, ratai skersuojasi (aisku galima juos fiksuoti, bet kam tada tokiais ratais ir pirkti), prilenda tarp ratuku sniego ir sunku stumti, per grindini vaziuojant darda. Turejom ir lopsiuka keturiais dideliais ratais, tai nepalyginsi belieka tik vairuoti, nedarda ir nereikia daug jegos, kad isstumtum. Tiesa, jei gyveni bute, daug keliauji autobusais, ar siaip, tai sketukas geriausia iseitis turbut, bet konforto vaikui jokio. Beje mes Peg peregu vezinames, tai treciam vaikuikui (jei turesiu) pirksiu tik dideliais ratais. rolleyes.gif
Atsakyti
dar turėčiau paminėti, kad dauguma skėtukų yra gana siauri ir šiltai aprengtui vaikui ar tiesiog vokely bus labai ankšta.
be to, bent jau mūsų skėtuko sedimoja dalis yra gerokai arčiau žemės negu normalaus vežimo
Atsakyti
Sveikutes, turiu klausimuka. Mano dziaugsmas turetu gimti vidury ziemos, gal kas esat girdeje apie VIPER vezimukus. Nei vienoje temoje apie juos neradau blush2.gif .
Atsakyti
Tikrai imanoma,mes visa ziema diena dienon ejom i lauka su sketuku ,ir nereikejo stumt issijuosus biggrin.gif
Atsakyti