Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

nieko, tik siaip pasiteiravau mirksiukas.gif islaiko savo stiliu, kazkuo man visi ju vestuviu filmukai turi panasumo g.gif todel ir pasiteiravau del idomumo, tik pamacius pradzia ir pagalvojau, kad ju kurtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 11, 17:00)
Sveikos smile.gif na as ziurejau  Jusu nuotraukas  smile.gif , tai parodysiu ir savo biggrin.gif
mano nuotraukos 2008-10-04 smile.gif

Kaip smagiai atrodote jus ir toks gausus pulkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 11, 14:00)
Sveikos smile.gif na as ziurejau  Jusu nuotraukas  smile.gif , tai parodysiu ir savo biggrin.gif

grazios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 11, 20:17)
nieko, tik siaip pasiteiravau  mirksiukas.gif islaiko savo stiliu, kazkuo man visi ju vestuviu filmukai turi panasumo g.gif  todel ir pasiteiravau del idomumo, tik pamacius pradzia ir pagalvojau, kad ju kurtas smile.gif

aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 11, 16:00)

Labai linksmos vestuves (fainos nuotraukytes ir video). Patiko ideja su mokyklos suolais.
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2009 02 08, 14:06)
Labuka, mergaites, idesiu ir as musu vestuviu nuotraukytes smile.gif
http://public.fotki....riuka/vestuves/
slaptazodis: valerija

tai kad jau rodo, kad slaptazodis blogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 02 12, 09:15)
Labai linksmos vestuves (fainos nuotraukytes ir video). Patiko ideja su mokyklos suolais.

O kur jus radot video? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramucke @ 2009 02 12, 08:59)
O kur jus radot video?  g.gif  verysad.gif

parashe 4u.gif
Atsakyti
[quote=aleks@ndra,2009 02 12, 09:19]
tai kad jau rodo, kad slaptazodis blogas g.gif
[/quote

Labuka, 4u.gif
Pabandyk dar karteli. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 02 12, 09:15)

aciu 4u.gif na man is karto ta ideja napatiko blush2.gif , nes cia vyro ideja buvo , bet kadangi oras buvo mam nepalankus tai sita ideja labai gera thumbup.gif
o be to dar matytumet musu pulko akis lotuliukas.gif kai pasakem vaziuojam dabar i mokykla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 12, 15:13)
aciu  4u.gif na man is karto ta ideja napatiko blush2.gif , nes cia vyro ideja buvo , bet kadangi oras buvo mam nepalankus tai sita ideja labai gera thumbup.gif 
o be to dar matytumet musu pulko akis  lotuliukas.gif kai  pasakem vaziuojam dabar i mokykla bigsmile.gif

Uztat labai prikolnai ir nestandartiskai atrodo tiek nuotraukose, tiek video. Man dar autobusiukas patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 12, 15:13)
aciu  4u.gif na man is karto ta ideja napatiko blush2.gif , nes cia vyro ideja buvo , bet kadangi oras buvo mam nepalankus tai sita ideja labai gera thumbup.gif 
o be to dar matytumet musu pulko akis  lotuliukas.gif kai  pasakem vaziuojam dabar i mokykla bigsmile.gif

Kiek kainavo jums autobusas? Tikrai superinis! thumbup.gif
Atsakyti