Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(Leri @ 2009 02 10, 16:47)
Na tai reiskia, kad pavyzdziui apdirbant nuotrauka yra tiesiog isblukinami, ar uzbliurimami.. hm.. nezinau kaip cia pasakyti aiskiau  blush2.gif  - na tiesiog padaroma taip, kad esanciu aplinkui zmoniu veidai pasidaro tokie neryskus ir isplauke, kartais iki tokio laispnio, kad net nezinai, kas ten stovi, nes nebera veido bruozu, o tavo veidas yra ryskus ir aiskiai matomas.

aaa supratau, kitaip fotografų vadinamas dofas. Aš pirmai pamaniau, kad jūsų veidai užblukinami doh.gif visai kuku. Nu va matai, kaip gaunasi, man kaip tik labai labai patinka dofas, o mano vestuviu fotografas praktiškai niekur jo nepadarė fotkindamas.
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 02 10, 17:57)
aaa supratau, kitaip fotografų vadinamas dofas. Aš pirmai pamaniau, kad jūsų veidai užblukinami  doh.gif  visai kuku. Nu va matai, kaip gaunasi, man kaip tik labai labai patinka dofas, o mano vestuviu fotografas praktiškai niekur jo nepadarė fotkindamas.

Lera, tas vadinamas "isplaukimas" yra isgaunamas ne apdirbimo budu schmoll.gif Tai objektyvu, dazniausiai brangiu, nuopelnas. Jais fotografuojant galima nustatyti siaura ryskumo zona - t.y. kai nuotraukoje ryskus tik vienas objektas, kuri buvo norima isskirti. Rysku tik tai, kas svarbu. Tai gali buti veidas, papuosalas, detale, siluetas... Tuomet ir matosi ka fotografas norejo akcentuoti toje kompozicijoje, o ne tiesiog padare kazkokiu bendru vaizdu nuotrupas, kuriuose neaisku i ka ziureti - i pirma, antra ar trecia plana smile.gif
Atsakyti
uItra kada sulauksim galerijos papildymo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2009 02 10, 19:29)
uItra kada sulauksim galerijos papildymo  blush2.gif  wub.gif

del tam tikru priezasciu - senoje galbut nebepildysim - nebent to pageidaus pacios poros....
jei pavyks "pakurti" tinklapi, nauju kadru bus ten, ir atnaujinimai bus tik dienoracio formoje mirksiukas.gif sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 10 vasario 2009 - 19:29
Sveikos smile.gif na as ziurejau Jusu nuotraukas smile.gif , tai parodysiu ir savo biggrin.gif
mano nuotraukos 2008-10-04 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goosia112: 11 vasario 2009 - 15:03
QUOTE(uItra @ 2009 02 10, 17:33)
Lera, tas vadinamas "isplaukimas" yra isgaunamas ne apdirbimo budu  schmoll.gif  Tai objektyvu, dazniausiai brangiu, nuopelnas. Jais fotografuojant galima nustatyti siaura ryskumo zona - t.y. kai nuotraukoje ryskus tik vienas objektas, kuri buvo norima isskirti. Rysku tik tai, kas svarbu.  Tai gali buti veidas, papuosalas, detale, siluetas... Tuomet ir matosi ka fotografas norejo akcentuoti toje kompozicijoje, o ne tiesiog padare kazkokiu bendru vaizdu nuotrupas, kuriuose neaisku i ka ziureti - i pirma, antra ar trecia plana smile.gif

Hm.. geras.. Tai tada visiskai nebesuprantu, kodel mums nuotrauku reikejo laukti net beveik 5 menesius.. Nes mes galvojom, kad butent del to koregavimo, kad butu uzdetas tas - dofas.. Ai, nesvarbu smile.gif
Atsakyti
goosia112
mano nuotraukos 2008-10-04
Spindinti nuotaka ir jaukios nuotraukytės smile.gif o palaikymo komanda, tai superinė thumbup.gif turbut, dabar retai būna tokių vestuvių su tokiu gausiu pulku. Autobuse turėjot šėlti kaip priklauso lotuliukas.gif . Mes irgi su pulku vienam lime važiavom, tai labai linksma buvo, net šokius buvom padarę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 11 vasario 2009 - 15:43
nu negaliu nepagirti graziu nuotrauku thumbup.gif bet jau vestuviu filmukai jusu NEREALUS!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokie VEZANTYS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 11, 16:00)
Sveikos smile.gif na as ziurejau  Jusu nuotraukas  smile.gif , tai parodysiu ir savo biggrin.gif
mano nuotraukos 2008-10-04 smile.gif

labai linksmos nuotraukytės lotuliukas.gif labai patiko ta, kurioje labai žali smile.gif tokia rudeniška.
Atsakyti
aciu , aciu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
o filma daretes is fresco? smile.gif
doh.gif gale filmo pamaciau, kad taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 11 vasario 2009 - 18:54
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 11, 19:53)
o filma daretes is fresco? smile.gif
doh.gif gale filmo pamaciau, kad taip blush2.gif

taip fresco, o ka ? g.gif
Atsakyti