Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(migliux7 @ 2009 08 31, 13:37)

labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, peržiūrėjau visų nuotraukytes, nu ir ka galiu pasakyti kad visos labai grazios thumbup.gif , bandau įdėti kelias nuotraukytesir aš iš savo kuklios vestuvių šventės, tikiuosi labai neišpeiksit blush2.gif
vestuviu filmukas:)

Labai grazu tikra, NUOSIRDU, nesivaidinta, jauku ir t.t. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2009 08 31, 12:37)
Sveikos, peržiūrėjau visų nuotraukytes, nu ir ka galiu pasakyti kad visos labai grazios thumbup.gif , bandau įdėti kelias nuotraukytesir aš iš savo kuklios vestuvių šventės, tikiuosi labai neišpeiksit blush2.gif

SVEIKINU!! 4u.gif labai grazu wub.gif nuosirdzios laimes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2009 08 31, 11:37)

Labai labai grazhu wub.gif Net susigraudinau wub.gif Vaikuchiai ir teveliai, ir nuotakos akys wub.gif Niu, zhodziu patys shilchiausi ir grazhiausi komplimentai 4u.gif Na, sveikint sukurus sheima, kaip ir nelabai isheina smile.gif Tai sveikinimai 4u.gif uzh grazhiai sheimai ir Uzh Jusu meile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2009 08 31, 14:37)

wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai siltas ir mielas filkmukas smile.gif
Atsakyti
Man net labai labai patinka.. ir pora labai grazi 4u.gif o mergaite tikras angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2009 08 31, 16:28)
Ačiū labai visoms  mirksiukas.gif

Super thumbup.gif tikrai LABAI LABAI. tokia didele seimyna, tokios grazios emocijos ir foto...
Papildyta:
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 08 25, 10:06)
Sveikutes 4u.gif
Liepos 31d. buvo mano broliuko vestuves, cia Ju vestuvinis filmukas http://albertpocej.b...01_archive.html Butinai ziurekite su garsu.

labai labai garzu. Tavo brolio zmona tiktu i modelius tikrai...Taip su jausmu viskas thumbup.gif norejau paklaust, o kas per vieta ten kur sventet?
Atsakyti

Labai labai grazu! Sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2009 08 31, 12:37)

labai gražu wub.gif ir be proto jauku 4u.gif žiūri ir jauti, kad nuotraukose įamžinti jausmai, prisiminimai - labai gyvi, gražūs ir šilti. Jokio dirbtinumo, turbūt todėl taip miela 4u.gif
P.S.mačiau pažįstamą veidą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 08 31, 15:46)
Labai grazu tikra, NUOSIRDU, nesivaidinta, jauku ir t.t. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

visiskai pritariu siam komentarui, tikrai puikus filmukas, grazu kai tuokiasi subrende zmones
Atsakyti