Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

Na zinokit nepigiai, kiek zinau apie 3000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 08 25, 09:53)
Na zinokit nepigiai, kiek zinau apie 3000 Lt.

na jooo...bet manau,verta ir tokius pinigelius sumoketi,juk prisiminimas lieka visam gyvenimui,o tokiu akimirku jau nebepakartosi niekada wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as dar tik ziurineju, nes vestuves tik kita vasara, tai renku idomias detales.Nuotraukos, labai grazios, ypac Pociej mirksiukas.gif
O del lietaus, nepergyvenkit, senoliai sako, kad jei lyja per vestuves, jaunieji bus turtingi mirksiukas.gif Mano draugai tuokesi pries 11metu su lietum, na ir ka, pasirodo senoliai kaikada teisus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 08 25, 10:06)
Sveikutes 4u.gif
Liepos 31d. buvo mano broliuko vestuves, cia Ju vestuvinis filmukas http://albertpocej.b...01_archive.html Butinai ziurekite su garsu.

Pocej darbai mane labai zavi, idomu kiek metu i prieki jis rezervuotas?
o siaip labai patiko nuotakos ivaizdis ir suknele, toks zavus, trapus paprastumas, ir siaip bent is paziuros nuotaka jautesi savim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 25 rugpjūčio 2009 - 18:38
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 08 25, 07:06)
Sveikutes 4u.gif
Liepos 31d. buvo mano broliuko vestuves, cia Ju vestuvinis filmukas http://albertpocej.b...01_archive.html Butinai ziurekite su garsu.

labai grazu wub.gif patinka man tokie filmukai.... thumbup.gif ir to lietus nesimate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 08 25, 11:02)
na jooo...bet manau,verta ir tokius pinigelius sumoketi,juk prisiminimas lieka visam gyvenimui,o tokiu akimirku jau nebepakartosi niekada wub.gif

nors galutinio rezultato dar nemateme, bet pasirinkimu nei kiek nesuabejojome. pinigai nemazi, sutinku, bet tai viena karta gyvenime. savuju vestuviu fotofilmuku likau suvazeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 08 25, 21:24)
nors galutinio rezultato dar nemateme, bet pasirinkimu nei kiek nesuabejojome. pinigai nemazi, sutinku, bet tai viena karta gyvenime. savuju vestuviu fotofilmuku likau suvazeta  smile.gif

galesi galutini varianta parodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 08 25, 22:31)
galesi galutini varianta parodyti blush2.gif

na fotofilmukas yra tame paciame Pocej bloge, liepos 26 dienos irasas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 08 25, 21:34)
na fotofilmukas yra tame paciame Pocej bloge, liepos 26 dienos irasas  smile.gif

nerealu wub.gif as kai paziuriu vestuvinius filmukus,uzsimanau ir vel savo vestuves pakartot wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 08 25, 22:44)
nerealu wub.gif  as kai paziuriu vestuvinius filmukus,uzsimanau ir vel savo vestuves pakartot wub.gif  wub.gif

na as mielai irgi pakartociau ta diena blush2.gif viskas be galo greitai prabego blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 08 25, 19:46)
na as mielai irgi pakartociau ta diena  blush2.gif viskas be galo greitai prabego  blush2.gif

wub.gif labai graziai atrodet... ir nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 25, 23:10)
wub.gif  labai graziai atrodet... ir nuotraukos  thumbup.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti