Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

man patiko, kad pamergiu sukneles baltos ir labai skoningos wink.gif
Atsakyti
Pamerges pasakiskos wub.gif
Taip pat ir jaunoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 08 21, 14:40)
o jau sypsenu nuosirdumas wub.gif

dekui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Londi @ 2009 08 20, 22:47)
grazu  wub.gif  matosi net oras nevisai vykes nuotaikos tikrai nesugadino...  thumbup.gif

aciu, Tavo irgi labai garzios foto thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ikristute @ 2009 08 20, 23:10)
labai  thumbup.gif  nuotraukos, o nuotaka ir jaunikis vestuvių dieną atrodėt išviso  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , belieka palinkėti tik šeimyninės laimės 4u.gif

aciu uz linkejimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(leblon @ 2009 08 21, 12:54)
labai grazu  rolleyes.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 21, 07:35)
Ir man labai nuotraukos patiko  thumbup.gif  Ir tu labai stilingai ir graziai atrodei - viskas taip, kaip turi buti  wub.gif
Beje, jei ne paslaptis - is kur jaunikis tavo? smile.gif

jis is anapus Atlanto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 08 20, 23:53)
Kokios grazios foto ir jaunieji  wub.gif  tokie isimyleje, net oras nesutrukde  isreikst savo jausmu  thumbup.gif

jo stenegmes nepasiduoti lietui uzdejo gera akcenta mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti

mano keleta nuotraukyciu
http://public.fotki....ddidi/vestuves/
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 01:04)

pasakiška nuotaka, kitaip nepavadinsi, tikra princese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 00:04)

Labai viskas grazu.. 4u.gif Super, super.. wub.gif Man tavo papuosalai ir puokstyte patiko.. 4u.gif O antros dienos suknyte ir mano tokia pati buvo, tik kaspinas kitokios spalvos..
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 00:04)

labai grazi jaunoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 08 21, 23:04)

Didi atrodei nuostabiai ta diena.. tikra princsese wub.gif wub.gif wub.gif O nuotraukyciu tai noretusi stipresniu, silpnai fotografas padirbejo, o gal cia ne fotografo dar darbai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 01:04)

gražu wub.gif
Atsakyti
Negailesiu pagyru aš jau kokia nuotaka graži buvo suknele kokia graži,ir puokšte iš vis labai graži esat pora linkiu būti laimingams smile.gif 4u.gif ir turet daug vaikučiu pabiručiu smile.gif
Atsakyti
idomi suknyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2009 08 22, 10:28)
Didi atrodei nuostabiai ta diena.. tikra princsese  wub.gif  wub.gif  wub.gif O nuotraukyciu tai noretusi stipresniu, silpnai fotografas padirbejo, o gal cia ne fotografo dar darbai?  unsure.gif

na fotografu tai tikrai nelikom suzaveti.MV tai isvis purto galva kaip ziuri nuotraukas.na sake bandys su fotoshopu gelbeti unsure.gif
o siaip aciu uz pagiras blush2.gif
Atsakyti