Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(Londi @ 2009 08 10, 23:27)
sveikos nuotakeles....  atrinkau keletas nuotraukeliu is musu vestuviu.... pasidalinti su jumis... cia
ax.gif

pasakiškos nuotraukos wub.gif
Atsakyti
aciu mergaites.... 4u.gif esu labai patenkinta rezultatu
Atsakyti
Londi, labai labai grazu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 11, 00:28)
aciu mergaites....  4u.gif  esu labai patenkinta rezultatu

tikrai labai grazios nuotraukytes thumbup.gif tik veliumas kai kur per daug buvo iskeltas rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
sveikos nuotakeles....  atrinkau keletas nuotraukeliu is musu vestuviu.... pasidalinti su jumis... cia
ax.gif

labai grazios nuotraukles thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif

Labai labai grazios nuotraukos ir jaunieji thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 10, 22:27)
ax.gif

Mmmm.. wub.gif Labai grazu.. wub.gif Ir nuometas koks ispudingas.. smile.gif Laimes jusu seimai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 11, 00:27)
ax.gif

Nuostabios foto wub.gif Grazus jaunieji, aisku jaunoji ypac wub.gif labai elegantiska wub.gif O veliumas nuostabus bigsmile.gif O kur pakeltas tai super nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Wau... na toookio grozio nuotraukeliu retai kada pamatysi smile.gif Sveikinu smile.gif
Jei nepaslaptis, gal isduotumete, kas fotografas siu vestuviu buvo? 4u.gif
Atsakyti
Nuostabios foto! 4u.gif
Man ir butu aktualu suzinot kas jus fotografavo ax.gif
Atsakyti
ax.gif

Nu kokio grazumo nuotaka, labai labai thumbup.gif Tokia subtili, neperkrauta, liux! Ir nuotraukytes baisiai grazios, jei ne paslaptis, kas fotkino?
Atsakyti