Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(Maja_vilma @ 2009 08 10, 13:33)
Labai grazios nuotraukles  thumbup.gif  wub.gif
Sveikinu sukurus nauja seima  mirksiukas.gif

QUOTE(leblon @ 2009 08 10, 14:10)
gražios nuotraukytės  ax.gif

QUOTE(ikristute @ 2009 08 10, 14:30)
Labai gražios nuotraukėlės wub.gif , gražus jaunieji, viskas labai gražu thumbup.gif , nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 08 10, 16:10)
ziaurokai cia  blink.gif kiekvienas renkasi, kas jam grazu. Vieniems muras (pilys, baznycios), kitiems gamta (pievos, laukai, vanduo) ir pan. Jeigu jau tokiu principu vadovaujantis, tai tie, kad fotkinasi rugiu lauke, pievoje - ukininkai, ant begiu - masinistai, prie baznyciu  - davatkos ir pan.? Mazai tada butu vietu, kur fotkintis, kad kokia etikete nepriklijuotu...

As uz visas vietas. Kiekvienoje vietoje, padirbejus geram fotografui, galima isgauti labai gera kadra ir grazu ypatingos sventes prisiminima. Siek tiek naturalios gamtos vaizdu dar ne vienom vestuvem nepakenke

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindaugiene @ 2009 08 10, 14:15)
Sveikos, merginos,
Ilgai skaiciau jusu pokalbius, per ta laika ir pati spejau isteketi wub.gif  Kadangi visada perziuredavau idetus vestuvinius albumus, jauciu pareiga parodyti ir savaji...  ax.gif  Idejau, mano manymu, graziausias nuotraukyes...  smile.gif  Ivertinkit  4u.gif
http://public.fotki.com/Mindaugiene/
slaptazodis    musuvestuves

Niekaip negaliu pasiziureti, gal jau slaptazodis kitas? g.gif
Atsakyti
Man irgi neleidzia pasiziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 08 10, 15:25)

Niekaip negaliu pasiziureti, gal jau slaptazodis kitas? g.gif

[quote=sherry,2009 08 10, 15:29]
Man irgi neleidzia pasiziureti g.gif

Jau pakeiciau, tik trumpam norejau pasirodyt ax.gif nepykit rolleyes.gif
Atsakyti
Na juk dar galetum truputeli pasirodyti,kad jau idejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 08 10, 15:10)
ziaurokai cia  blink.gif

nieko čia žiauraus - tik asmeninė nuomonė, kuri niekam neprimetama.
o šiaip Jūs visiškai teisi - kiekvienas elgiasi pagal savo nuovoką ir skonį drinks_cheers.gif man tie pasistrykčiojimai rugienose ar ant bėgių atrodo mažų mažiausiai juokingi, bet jei tai kažkam teikia malonumą ar estetinį pasigėrėjimą - pirmyn. kuo didesnė įvairovė, tuo geriau. man regis, bėda tik, kad mūsuose toji įvairovė labai jau menka, o jei dar kas ją pakritikuoja, tai vertinama kaip 'žiaurumas' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 10, 16:12)
bėda tik, kad mūsuose toji įvairovė labai jau menka, o jei dar kas ją pakritikuoja, tai vertinama kaip 'žiaurumas' smile.gif

tai saunu, kad turite kita nuomone. Jeigu visiem patiktu laukai, butu vargsai ukininkai, nes ju rugiai butu istrypti. Tik ziaurokai nuskambejo jaunuju palyginimas su ukininkais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 10, 15:26)
absurdiškos man tos fotosesijos rugienose atrodo irnesakyk.gif 
na, nebent jei tuokiasi du jaunieji ūkininkai ir nori savo valdas įamžinti hihihi.gif

Butent lotuliukas.gif Isivaizduoju, kaip po fotosesijos visa svita purte dulkes is sukuosenos ir sukneles klosciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindaugiene @ 2009 08 10, 13:15)
Sveikos, merginos,
Ilgai skaiciau jusu pokalbius, per ta laika ir pati spejau isteketi wub.gif  Kadangi visada perziuredavau idetus vestuvinius albumus, jauciu pareiga parodyti ir savaji...  ax.gif  Idejau, mano manymu, graziausias nuotraukyes...  smile.gif  Ivertinkit  4u.gif
http://public.fotki.com/Mindaugiene/
slaptazodis    musuvestuves

Gaila, kad psw jau pakeistas ax.gif
Atsakyti
sveikos nuotakeles.... atrinkau keletas nuotraukeliu is musu vestuviu.... pasidalinti su jumis... cia
ax.gif
Atsakyti
Londi, labai grazu bigsmile.gif suknele kaip nulieta ir fotografas savo darba atliko be priekaistu
Daug laimes ateity linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 10, 21:27)
sveikos nuotakeles....  atrinkau keletas nuotraukeliu is musu vestuviu.... pasidalinti su jumis... cia
ax.gif

londi nuotraukos superines!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti