Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(annaa @ 2009 07 24, 11:02)
ideja superine  thumbup.gif  ir labai idomi! as labai pries vestuviu filmavima, nes man visiskai negrazu ir neskoninga, galbut todel kad nemaciau tikrai geru darbu  doh.gif

o sitas vairiantas su nuotraukomis, toks kaip filmukas tikrai vertas geriausiu atsiliepimu  4u.gif

Man irgi sita meiles istorija labai, labai grazi.. wub.gif Gaila, kad tokiu nedare pries musu vestuves.. O gal ir dare, tik as nemaciau.. verysad.gif Labai pati tokios noreciau.. wub.gif
Atsakyti
Na praejo ir manoji svente jau,sumasciau ,kad gal bus idomu kam zvingtelet.taigi www.egiss.lt,paspauskit ant foto kur nuotaka balkone.(gal atsiras busimuju nuotaku kurioms suknia patiks,kreipkites) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2009 07 27, 13:19)
Na praejo ir manoji svente jau,sumasciau ,kad gal bus idomu kam zvingtelet.taigi www.egiss.lt,paspauskit ant foto kur nuotaka balkone.(gal atsiras busimuju nuotaku kurioms suknia patiks,kreipkites) 4u.gif

Labai simpatiska nuotaka 4u.gif Tik nepyk, bet tos foto, kurios su a-lia efektais, gan neprofesionaliai atrodo. Persistenge truputi jusu fotografas
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2009 07 27, 19:39)
Labai simpatiska nuotaka  4u.gif  Tik nepyk, bet tos foto, kurios su a-lia efektais, gan neprofesionaliai atrodo. Persistenge truputi jusu fotografas

drinks_cheers.gif Pritariu.. Man tie burbuliukai, blizguciai ir pan. tik sudarko nuotraukas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2009 07 27, 12:19)

Graži nuotaka ir šventė, gražus pulkas, atrodėt labai laimingi ir gražus tą diena , linkiu, kad ir šeimyninis gyvenimas būtų gražus wub.gif wub.gif , bet nepykit apsiverkčiau gavus tokias nuotraukas verysad.gif , taip stipriai sugadintas fotografo doh.gif , jau geriau nieko nebutų lietęs, tiek daug neskoningai photoshopu padirbėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2009 07 27, 13:19)

nuotraukos tikrai kai kurios persistengtos.
Man labiausia patiko rasti matytu zmoniu wink.gif
Tie patys muzikantai ir pas mus buvo thumbup.gif
Atsakyti
Didelis aciu visoms,na taip del foto tai tiesa,neprofesionalai jie tame,bet ka jau padarysi,uztai vestuviniu filmu nesiskundziam. smile.gif
Atsakyti
ir as pasirodysiu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
niu lauksiu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 07 28, 13:21)
ir as pasirodysiu:

SUPER thumbup.gif LABAI gražu wub.gif
ir nuotraukos nuotraukoje labai gražios - labai gražu thumbup.gif