Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(daivuta @ 2009 07 20, 10:53)
Imetu ir as kelias foto is savo vestuviu, gal labai neispeiksit  blush2.gif

http://public.fotki....ivuta/vestuves/

slaptazodis saulyte  4u.gif

Tai,kad nėra čia ką peikti, gražus, laimingi jaunieji, atrodėt nuostabiai, linkių, kad ir šeimyninis gyvenimas būtų toks gražus kaip ir jūsų vestuvių diena wub.gif .
P.s. labai graži rugiagėlių puokštė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 07 20, 12:38)
Mielos nuotraukytes 4u.gif Laimingo Jums seimyninio gyvenimo wub.gif

QUOTE(ikristute @ 2009 07 20, 15:30)
Tai,kad nėra čia ką peikti, gražus, laimingi jaunieji, atrodėt nuostabiai, linkių, kad ir šeimyninis gyvenimas būtų toks gražus kaip ir jūsų vestuvių diena wub.gif .
P.s. labai graži rugiagėlių puokštė  smile.gif

Labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sveikos,

Programėlę filmukui is nuotraukua pasidaryti galima parsisiųsti iš čia:
http://www.microsoft...ry/default.mspx
ji vadinasi Photo Story 3 for Windows.

nemokama. ir labai paprasta. pabandykit smile.gif
pasidariau savo keleto kelioniu mini filmukus (su charakteringa muzika), taip pat ir vestuviu foto sukeliau i penkiu minuciu filmuka. super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole_rudeni @ 2009 07 20, 19:38)
sveikos,

Programėlę filmukui is nuotraukua pasidaryti galima parsisiųsti iš čia:
http://www.microsoft...ry/default.mspx
ji vadinasi Photo Story 3 for Windows.

nemokama. ir labai paprasta. pabandykit smile.gif
pasidariau savo keleto kelioniu mini filmukus (su charakteringa muzika), taip pat ir vestuviu foto sukeliau i penkiu minuciu filmuka. super smile.gif

Ta pati galima padaryti ir su Windows Movie Maker mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazios visu nuotraukytes thumbup.gif wub.gif

QUOTE(daivuta @ 2009 07 20, 11:53)
Imetu ir as kelias foto is savo vestuviu, gal labai neispeiksit  blush2.gif

http://public.fotki....ivuta/vestuves/

slaptazodis saulyte  4u.gif

grazios nuotraukytes thumbup.gif visa laiminga, faina tavo puosktyte
Totas toks kaip pas mus buvo, tik musu buvo triju aukstu su stoveliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja_vilma: 22 liepos 2009 - 10:54
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 07 22, 11:44)
grazios nuotraukytes  thumbup.gif  visa laiminga, faina tavo puosktyte
Totas toks kaip pas mus buvo, tik musu buvo triju aukstu su stoveliu  thumbup.gif

Aciu 4u.gif O torta specialiai dvieju aukstu emem, nes triju butu per daug buve, ir taip atliko ax.gif Beje, torta berods taip pat pagal tavo rekomendacijas issirinkom 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 07 22, 15:14)
Aciu  4u.gif O torta specialiai dvieju aukstu emem, nes triju butu per daug buve, ir taip atliko ax.gif Beje, torta berods taip pat pagal tavo rekomendacijas issirinkom  4u.gif  biggrin.gif

jei is Kacerges vingio tai pagal mano rekomendacijas thumbup.gif
Mums triju pilnai pakako ir neliko greit, tik jau labai sunku buvo ji nugabenti i vieta.. is pat karto nuslydo nuo veidrodzio ir atsireme i sedyne. Visa kelia vezem ant 20 km/h bet seimininke pataise ir atrode kaip naujas.
O sukuosena buvai patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 07 22, 15:28)
jei is Kacerges vingio tai pagal mano rekomendacijas  thumbup.gif
Mums triju pilnai pakako ir neliko greit, tik jau labai sunku buvo ji nugabenti i vieta.. is pat karto nuslydo nuo veidrodzio ir atsireme i sedyne. Visa kelia vezem ant 20 km/h bet seimininke pataise ir atrode kaip naujas.
O sukuosena buvai patenkinta?

Zinok, is pradziu bijojau, kas iseis, nes nepratus as prie tokiu "suktuku" blush2.gif ale paskui vestuviu eigoj kai pradejo zmones komplimentus sakyt, tai patikejau, kad viskas gerai hihihi.gif mano subjektyvia nuomone, isejo daug geriau, nei bandomoji ir dar lako maziau pripurske thumbup.gif kirpeja sake, kad laukia tavo vestuviu foto mirksiukas.gif

o tortas is ten pat thumbup.gif

atsiprasau kitu sios temos skaitytoju uz poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 07 22, 16:02)
Zinok, is pradziu bijojau, kas iseis, nes nepratus as prie tokiu "suktuku"  blush2.gif ale paskui vestuviu eigoj kai pradejo zmones komplimentus sakyt, tai patikejau, kad viskas gerai  hihihi.gif mano subjektyvia nuomone, isejo daug geriau, nei bandomoji ir dar lako maziau pripurske  thumbup.gif kirpeja sake, kad laukia tavo vestuviu foto  mirksiukas.gif

o tortas is ten pat  thumbup.gif

atsiprasau kitu sios temos skaitytoju uz poster_offtopic.gif  blush2.gif

tai ir svarbiausia wink.gif
Vakar jei kelias nusiunciau, nors dar siusiu jai labai daug fotkiu, bet vis nespeju surusiuoti blush2.gif

atsiprasau ir as kitu sios temos skaitytoju uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
daivuta labai mielos nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2009 07 15, 12:16)
apmirus kazkokia tema, nelabai gausu nauju albumu...  ax.gif
pagyvinimui imetu savo sventes akimirkas smile.gif ir laukiam nauju albumu  4u.gif
(vestuves buvo pries metus ir i vestuviu foruma nebeuzsuku, isskyrus sia tema, nes labai jau grazu paziuret  wub.gif

Super nuotraukytes, tobulos tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedasg @ 2009 05 06, 19:51)
Noriu pasidalinti mano ir Erikos meilės istorijos filmuku, kurį mums padovanojo fotografas Albertas Poceij. Mūsų vestuvės bus rugpjūčio 7, tad aš visom 4-iom už priešvestuvinę fotosesiją! Kadangi aš pats irgi fotografuoju tai ateityje savo klientams būtinai siūlisiu tokias fotosesijas.

Prašom.

http://albertpocej.b...love-story.html

ps. būtinas garsas.

Gedas

ideja superine thumbup.gif ir labai idomi! as labai pries vestuviu filmavima, nes man visiskai negrazu ir neskoninga, galbut todel kad nemaciau tikrai geru darbu doh.gif

o sitas vairiantas su nuotraukomis, toks kaip filmukas tikrai vertas geriausiu atsiliepimu 4u.gif

Atsakyti