Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

Vau, pagaliau nauji vejai papute bigsmile.gif
gedasg, super... jau isivaizduoju, kad ir vestuviu nuotraukos bus TOBULOS... man be galo patinka jau vien pati priesvestuvines fotosesijos ideja smile.gif
gretusiu - man be galo patiko Tavo puokste smile.gif baznycioj kaip grazu viskas.. tokia.. silta ir pakyleta atmosfera... ir siaip grazu - viskas suderinta.. miela svente buvo... 4u.gif laimingo seimyninio gyvenimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 09, 09:27)
dar nespėjau visko peržiūrėti, bet iš karto į akis krito, kad vestuvinio mašiniuko kaspino spalva man labai tiktų biggrin.gif  - kas padarė?  bigsmile.gif

Sesuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedasg @ 2009 05 06, 19:51)

Nuostabu thumb_yello.gif O vestuvių foto įsivaizduoju atrodys idealiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gretusiu, labai grazi tavo puokste wub.gif Ir dar vienoj foto uzmaciau, kad grojo kazkas saksofonu, tai gal gali to zmogaus kontaktus man i az? blush2.gif Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gretusiu, sveikinu su nuostabia svente. biggrin.gif na man kaip tik masiniukas buvo graziai papuostas 4u.gif o siaip nuotraukytese pasigedau bendru ir ivairesniu jusu su vyru nuotraukyciu.noretusi daugiau darytu gamtoje mirksiukas.gif na zinai labiau romantisku blush2.gif bet tik cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 05 09, 08:35)
Užmeskit akį - nuotraukų daug, bet... Laukiu įvertinimų smile.gif http://public.fotki.com/gretusiu

labai jaukios ir šiltos nuotraukėlės 4u.gif
Atsakyti
Tas filmukas tai nerealus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gedasg @ 2009 05 06, 18:51)
Noriu pasidalinti mano ir Erikos meilės istorijos filmuku, kurį mums padovanojo fotografas Albertas Poceij. Mūsų vestuvės bus rugpjūčio 7, tad aš visom 4-iom už priešvestuvinę fotosesiją! Kadangi aš pats irgi fotografuoju tai ateityje savo klientams būtinai siūlisiu tokias fotosesijas.

Prašom.

http://albertpocej.b...love-story.html

ps. būtinas garsas.

Gedas

prisidedu prie visu "wow" ir "nerealu" wub.gif thumbup.gif
tikrai butu idomu suzinot, kaip cia jau kazkas klause, kiek vedusiems tokia love story mazdaug kainuotu smile.gif
Atsakyti
FILMUKAS - pasaka... wub.gif Netekau žado, žiūrėjau, šypsojaus, džiaugiaus kaip už artimus žmones... nes taip labai GRAŽU wub.gif Sveikinimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 11 gegužės 2009 - 16:07
QUOTE(pele @ 2009 05 11, 15:06)
FILMUKAS - pasaka... wub.gif Netekau žado, žiūrėjau, šypsojaus, džiaugiaus kaip už artimus žmones... nes taip labai GRAŽU wub.gif  Sveikinimai.

pele jau jusu nuotraukyciu grazumas wub.gif Pasaka wub.gif wub.gif Tiek meiles pas abu akyse ir dziaugsmo... nuostabiai iamzinta jusu diena wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2009 05 11, 17:14)
pele jau jusu nuotraukyciu grazumas  wub.gif  Pasaka  wub.gif  wub.gif  Tiek meiles pas abu akyse ir dziaugsmo... nuostabiai iamzinta jusu diena  wub.gif  4u.gif

Vaje, ačiū labai blush2.gif
O jau, rodos, taip seniai viskas buvo... (jau treji metukai wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2009 05 11, 17:06)
FILMUKAS - pasaka... wub.gif Netekau žado, žiūrėjau, šypsojaus, džiaugiaus kaip už artimus žmones... nes taip labai GRAŽU wub.gif  Sveikinimai.

labai labai gražios nuotraukėlės, o kas fotografavo?
Atsakyti