Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

QUOTE(Inga.Inga @ 2009 04 01, 13:52)
Laba!

Norejau pasidalinti savo Sutuoktuviu akimirkomis:

http://picasaweb.goo...itule/VESTUVES#
nuopstabios nuotraukytes!!!!:)

labai grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Visu Jusu nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios jusu visu nuotraukytes. Jas pasiziuriu ir noriu kuo greiciau savo sventes sulaukti, o tada jau ir su jumis galesiu pasidalinti savo nuotraukytemis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
littlehellcat,
Graziai atrodet thumbup.gif tik man nepatiko,kad kai kuriose nuotraukose istempti veidai arba kai visu ugiu,tai kai kur kaip kreivu veidrodziu kambary taip buna istampyti:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandor: 05 balandžio 2009 - 10:12
QUOTE(sandor @ 2009 04 05, 11:07)
littlehellcat,
Graziai atrodet thumbup.gif  tik man nepatiko,kad kai kuriose nuotraukose istempti veidai arba kai visu ugiu,tai kai kur kaip kreivu veidrodziu kambary taip buna istampyti:hm

Aciu! Ten su placiakampiu objektyvu fotkino smile.gif
Is vienos puses, man paciai nepatinkas tas "kreivo veidrodzio" efektas, bet is kitos - taip i nuotrauka gali tilpti daugiau zmoniu, pavyzdziui, nuotraukos namie tikrai nesigautu kitaip...
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 02, 13:11)
Pabandykit cia: http://www.area.lt/diana.html
cia dalis nuotrauku, musu fotografo saite patalpintos

labai labai fun nuotraukytes smile.gif labai grazios ir linksmos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledime @ 2009 03 30, 13:22)
Ar kopijuodama nuimei paskutini taskiuka? mirksiukas.gif

agha, be taskiuko, bet vistiek : Not Found g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2009 04 06, 22:59)
labai labai fun nuotraukytes smile.gif labai grazios ir linksmos smile.gif
Papildyta:
agha, be taskiuko, bet vistiek : Not Found  g.gif  blink.gif

Aciu-aciu smile.gif
mes visa diena tik juokemes ir juokemes smile.gif Vyras net man sakydavo "Diana, apsiramink, kitaip visose nuotraukose busi issiziojusi" smile.gif))
Atsakyti
Nu fotkės Dianos tai man patiko, bet ta ilga vyro kasa doh.gif tiksliau uodega... blink.gif Gal tau gražu, bet aš negalėčiau tvert, man tas yra ne vyriška..sori, gal ne vietoj, bet nu vyrai turi likti vyrais blink.gif
Nukirpk naktį jam tą uodegą lotuliukas.gif
Nebent pačiai labai miela, tai tada ainu tolyn su blogais žodžiais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Felicija077 @ 2009 04 07, 14:53)
Nu fotkės Dianos tai man patiko, bet ta ilga vyro kasa  doh.gif  tiksliau uodega...  blink.gif  Gal tau gražu, bet aš negalėčiau tvert, man tas yra ne vyriška..sori, gal ne vietoj, bet nu vyrai turi likti vyrais  blink.gif
Nukirpk naktį jam tą uodegą  lotuliukas.gif
Nebent pačiai labai miela, tai tada ainu tolyn su blogais žodžiais  mastau.gif

Visiskai tave suprantu smile.gif Daugeliui mano pazistamu merginu nepatinka vyru ilgi plaukai. Man - patinka wub.gif As vaikysteje dar zinojau, kad isimylesiu ir istekesiu uz nekudo vyruko ilgais plaukais ir su auskaru. thumbup.gif Vyras turi buti vyriskas elgesiu, savo rupesiu ir meile, o ne plauku ilgiu, bent as taip manau smile.gif
Maniskiui tik auskaro betruko ili mano vaikystes idealo, tai ir ji iverem drinks_cheers.gif

Is tikruju, dar cia labai nuo zmogaus priklauso. Mano vyro plaukai grazus, priziureti (daugelio ilgakasiu vyruku uodegos nutriususios kaip plausine), be to jis trumpais plaukais man negrazus sad.gif Jo plaukai labai nepaklusnus, stori, tai nukirpti styro i visas puses negraziai. Jam tikrai netinka, net viena mano drauge, arshi vyru ilgu plauku priese, liepe man, kad neleisciau jam kirptis smile.gif
Atsakyti
Littlehellcat, labai grazios nuotraukos! Labai faina tavo israiska vienoj nuotraukoj, kur tave vyras nesa lotuliukas.gif Ir seip viskas labai grazu 4u.gif O del vyro plauku, tai cia juk skonio reikalas. Man ilgi vyru plaukai - silpnybe (net saviski ikalbinau - pradejo augint - slapta tikiuos, kad ilgai augint sugebes lotuliukas.gif )
Atsakyti
Ačiu už gražius žodžius 4u.gif
Kai nešė, aš visą laiką bijojau, kad pames, nes kaip tik pradėjo lyti, o tiltukas buvo status, medinis ir labai slidus... blush2.gif

QUOTE(Indrosele @ 2009 04 07, 18:03)
Littlehellcat, labai grazios nuotraukos! Labai faina tavo israiska vienoj nuotraukoj, kur tave vyras nesa  lotuliukas.gif Ir seip viskas labai grazu  4u.gif  O del vyro plauku, tai cia juk skonio reikalas. Man ilgi vyru plaukai - silpnybe (net saviski ikalbinau - pradejo augint - slapta tikiuos, kad ilgai augint sugebes  lotuliukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 02, 14:11)
Pabandykit cia: http://www.area.lt/diana.html
cia dalis nuotrauku, musu fotografo saite patalpintos

Labai gražios ir linksmos nuotraukos thumbup.gif ir pora labai graži bigsmile.gif
Atsakyti