Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 7 tema.

Kaokie grazus visi jaunieji, o jaunosios viena uz kita grazesnes.... Ta proga perziurejau ir savo vestuviu nuotraukas, jau praejo pusantru metu, o atrodo tai buvo dar tik vakar... Idedu ir jums kelias savo nuostabios sventes akimirkas mirksiukas.gif
http://public.fotki....nepakartojama-/
Atsiprasau, pamirsau parasyt slapuka - svajone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 01 balandžio 2009 - 11:01
QUOTE(Benderiute @ 2009 04 01, 11:52)
Kaokie grazus visi jaunieji, o jaunosios viena uz kita grazesnes.... Ta proga perziurejau ir savo vestuviu nuotraukas, jau praejo pusantru metu, o atrodo tai buvo dar tik vakar... Idedu ir jums kelias savo nuostabios sventes akimirkas  mirksiukas.gif
http://public.fotki....nepakartojama-/

O manes neileidžia, reikalauja slaptažodžio...
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 01, 11:59)
O manes neileidžia, reikalauja slaptažodžio...

Atsiprasau pamirsau parasyt blush2.gif svajone
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2009 04 01, 12:01)
Atsiprasau pamirsau parasyt  blush2.gif  svajone

Oj, kaip gražu smile.gif
Suknelė nepaprasta...
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 01, 12:32)
Oj, kaip gražu smile.gif
Suknelė nepaprasta...

Aciu blush2.gif
O man tokia nostalgija sukilo, noriu dar vestuviu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 01 balandžio 2009 - 11:42
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 01, 09:01)
kaip gražu!
Nusprendžiau ir aš pasidalinti:
http://picasaweb.goo...CNvbw9rj0-KSRg#

super, labai grazios nuotraukytes thumbup.gif
beje, ka ten su tais kaspinais restorane jums reikejo daryti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba!

Norejau pasidalinti savo Sutuoktuviu akimirkomis:

http://picasaweb.goo...itule/VESTUVES#

nuopstabios nuotraukytes!!!!:)
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 04 01, 12:49)
super, labai grazios nuotraukytes thumbup.gif
beje, ka ten su tais kaspinais restorane jums reikejo daryti? mirksiukas.gif

Ten buvo sugalvoję tokį mūsų pasitikimą: kai tik mes įėjome į restoraną ir mus pasitiko su duona/druska, mums liepė pereiti per tuos kaspinus. Kiekviena pora juos laikė skirtingame aukštyje, tepo ir lipti per juos, ir ropoti po jais, o kai perejom, tai mums pasakė kažka panašaus, kad čia kaip jūsų gyvenimo kelias, jis bus ir lengvas ir sudėtingas, bet kartu jus su viskuo susidorosite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 01, 10:01)

Nuotraukytės patiko, nuotaka graži, manikiūras, šukuosena ir makiažas super wub.gif thumbup.gif
Nepatiko: tatuiruotė prie baltos suknelės ir truko nuometuko blush2.gif

QUOTE(Benderiute @ 2009 04 01, 11:52)

Patiko nuotakos įvaizdis, ne toks kaip visų, išskirtinis...suknelė gražiai gulėjo ant kūnelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 01 balandžio 2009 - 12:34
QUOTE(Benice @ 2009 04 01, 13:27)
Nuotraukytės patiko, nuotaka graži, manikiūras, šukuosena ir makiažas super  wub.gif  thumbup.gif
Nepatiko: tatuiruotė prie baltos suknelės ir truko nuometuko  blush2.gif

Ačiū, ačiū smile.gif
Žinokit, aš specialiai be švarkelio kai kur fotkinaus, kad mano tatuškė matytusi smile.gif
O nuometas man, deja, netiko. Kai matavausi suknele, bandžiau išsirinkti nuometą, tai abu su jaunikiu, o ir salono darbuotojos leipome juokais... Visiškai netiko, atrodžiau kokia tais kaimo tetulė smile.gif
Be to, nusprendėm, kad prie tokios gana griežtos suknelės jis nebutinas.
Šukuosena ir makijažu aš irgi likau sužavėta, kirpėja ir stilistė tikrai atliko savo darba visu 200%
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 04 01, 13:27)
Nuotraukytės patiko, nuotaka graži, manikiūras, šukuosena ir makiažas super  wub.gif  thumbup.gif
Nepatiko: tatuiruotė prie baltos suknelės ir truko nuometuko  blush2.gif
Patiko nuotakos įvaizdis, ne toks kaip visų, išskirtinis...suknelė gražiai gulėjo ant kūnelio.

Aciu, ir norejau ta diena buti isskirtine, na maziau ar daugiau manau pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 01, 13:43)
Ačiū, ačiū smile.gif
Žinokit, aš specialiai be švarkelio kai kur fotkinaus, kad mano tatuškė matytusi smile.gif
O nuometas man, deja, netiko. Kai matavausi suknele, bandžiau išsirinkti nuometą, tai abu su jaunikiu, o ir salono darbuotojos leipome juokais... Visiškai netiko, atrodžiau kokia tais kaimo tetulė smile.gif

Dėl nuometuko - nemačiau, tai kategoriškai teigti negaliu g.gif Aišku, graži šukuosena atstojo viską bigsmile.gif
O tatoo, kokia bebūtų graži, man nedera prie nuotakos suknelės doh.gif Todėl jos ir neturiu biggrin.gif Jūs turite, Jums dera, tai ir laimė bei džiaugsmas thumbup.gif

Beje, pamiršau paminėti, kad labai originali mintis su mašiniuku thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti