Sveikutes, jei imsit fotografa, kuris turi savo inernetini puslapi, pasidomekit - turetu butu toks dalykas kaip pvz. www.fotostilius.lt/toma&arturas. Cia musu
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 03 26, 16:59)
Sveikutes, jei imsit fotografa, kuris turi savo inernetini puslapi, pasidomekit - turetu butu toks dalykas kaip pvz. www.fotostilius.lt/toma&arturas. Cia musu
Sveika, nuotraukytes tai labai grazios bet uzkliuvo ypac vienas dalykas..tai kysantis liemenukas..kazkaip nelabai graziai atrodo..
QUOTE(gaudri @ 2009 03 26, 16:27)
Sveika, nuotraukytes tai labai grazios bet uzkliuvo ypac vienas dalykas..tai kysantis liemenukas..kazkaip nelabai graziai atrodo..
joo, suknyte superrr, bet tas liemenukas biski krenta i akis
sarkele_87 nuotraukos nuostabios. Jaunieji abu labai grazus Ir suknele nuostabi ir plaukuciai jaunosios dailus Tik va liemenelei, tai siaubingai ne vieta buvo prie tokios suknytes.....ziauriai sugadintas vaizdelis..ypac kur is nugarytes jaunoji fotkinta Nejaugi nei viena mergina is jaunosios artimuju negalejo patarti jai nesideti tos liemeneles
QUOTE(pukita999 @ 2009 03 26, 19:58)
sarkele_87 nuotraukos nuostabios. Jaunieji abu labai grazus Ir suknele nuostabi ir plaukuciai jaunosios dailus Tik va liemenelei, tai siaubingai ne vieta buvo prie tokios suknytes.....ziauriai sugadintas vaizdelis..ypac kur is nugarytes jaunoji fotkinta Nejaugi nei viena mergina is jaunosios artimuju negalejo patarti jai nesideti tos liemeneles
sioj vietoj gal kiek per stipriai pasakyta, aisku gal butu graziau be jos, bet ziauru tikrai nera
suknele tai superine
QUOTE(-Anna- @ 2009 03 26, 16:58)
joo, suknyte superrr, bet tas liemenukas biski krenta i akis
liemenukas lb vaizda gadina..
nuotraukytės superinės suknelė taip pat na man liemenėle taip pat užkliuvo, na bet tai tik detalė, kuri matosi vos keliose foto, galima ir nepaisyti tokios smulkmenėlės
SVEIKINIMAI SUTUOKTUVIŲ PROGA
SVEIKINIMAI SUTUOKTUVIŲ PROGA
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 03 26, 15:59)
graži pora, ir nuotraukos šiaip gražios o dėl liemelės-tai gal ją galima fotošopu panaikint?
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 03 26, 16:59)
Mergaiciukes, fotografas tikrai nuostabus jo net nesijaucia kad dalyvauja vestuvese.. mano drauges vestuvese jis fotografavo tikrai super! pati noreciau kad jis mano vestuvese fotografuotu tik va turiu maza klausimeli jei nepaslaptis kiek sumokejote fotografui uz toki kieki nuotraukyciu?
Sveikutes, aciu visoms uz grazius zodzius O del liemenuko tai ir pati pykstu ant fotografo (juk tikrai pastebi visas detales) galejo ir pasakyti... Juk paciai tai tikrai ne tas rupi ta akimirka O siaip tai su paltuku buvau (nes -7 buvo), tai nieks daugiau nemate...
Mokejom 2000 ir gavom albuma (su 40 foto), du apipavidalintus CD ir vat toki saituka... Siaip pats fotografas tikrai labai malonus ir svarbiausia NEIKYRUS
Papildyta:
Beje, cia ne visos foto, nes padare 331, tai manem sudesim pacias paciausias, nes kai l.daug buna atsibosta ziureti...
Mokejom 2000 ir gavom albuma (su 40 foto), du apipavidalintus CD ir vat toki saituka... Siaip pats fotografas tikrai labai malonus ir svarbiausia NEIKYRUS
Papildyta:
QUOTE({{saulele}} @ 2009 03 27, 09:45)
Mergaiciukes, fotografas tikrai nuostabus jo net nesijaucia kad dalyvauja vestuvese.. mano drauges vestuvese jis fotografavo tikrai super! pati noreciau kad jis mano vestuvese fotografuotu tik va turiu maza klausimeli jei nepaslaptis kiek sumokejote fotografui uz toki kieki nuotraukyciu?
Beje, cia ne visos foto, nes padare 331, tai manem sudesim pacias paciausias, nes kai l.daug buna atsibosta ziureti...
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 03 26, 17:59)
www.fotostilius.lt/toma&arturas. Cia musu
Grazus jaunieji Idomi fotosesija traukinyje, dar taip nebuvau maciusi O ir puokstyte
QUOTE(Ledime @ 2009 03 28, 16:10)
Grazus jaunieji Idomi fotosesija traukinyje, dar taip nebuvau maciusi O ir puokstyte
Aciu su tuo traukiniu tai is viso kaip aklom vistom pasiseke mum Jo ten apskritai neturejo buti, bet sugedo kaip tycia, tai mum ir pasisildyt ir pasifotkint labai vietoj ir laiku buvo