Na mane ir domintu informacija apie Japoniskus, skaiciau kad jie neblogi, bet idomu butu suzinot dar bandziusiu nuomone, nes kaina tai tikrai nemaza
Visada nešioju bodžio tipo apatinius, bet vasarą karšta, o su suknele gražiai atrodyti norisi, tai nusipirkau kelnaites, tokias su paaukštintu liemeniu. Tai ir guli spintoj, užsidėjau, supratau, kad baisiai atrodo ir padėjau atgal. Mano problema pilvas, o ne klubai, tai garankščiuojasi, raitosi, tik gumbai susidarė ant liemens, žozdžiu, efektas priešingas. Kainavo nemažai, o dėt neturiu kur.
Tikiuosi, šita mano patirtis kažkam padės renkantis
Tikiuosi, šita mano patirtis kažkam padės renkantis
As kaskada Vilniui Gariunuose esu nusipirkus kelnaites su paukstintu liemeniu nu super bet niekur daugeu nerandu tai taupau jas man irgi tik pilvo problema Jos ne firmynes bet medzega ir prispaudze lasynius Visur tokiu jieskau jei uzeiciau kur parasysiu kur radau
arba einant i pasimatyma su be galio zawiu wyruku
QUOTE(Aušra78 @ 2009 07 02, 22:49)
Sveikutės. Aš iš užsienio kaip tik ir atsivežiau tokius apatinius. Vežiau draugėms, bet taip kažkaip joms ir neprireikė. Kaip tik turiu, tokias kelnaites, kurios skirtos pilvą aptempti, su petnešėlėm, tad nenusmuks. Ir dar turiu tokias, kur šlaunis ir pilvą aptempia. Gal sudomins? Galėčiau įdėt nuotrauką ir savo kontaktus parašyt.
Nuotrauką tikrai būtų įdomu pamatyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 12, 10:53)
vientisi
vabale, labai klysti sakydama (-as), kd nemaskuoja labai puikiai maskuoja
vabale, labai klysti sakydama (-as), kd nemaskuoja labai puikiai maskuoja
Maskuoja, bet nuo to tik kuri laika gerai jautiesi Reikia labiau ziureti mityba ir sportuot Tie lasinukai juk niekur savaime nedingsta
QUOTE(meistromargarita @ 2009 07 03, 22:31)
turiu toki daikta i zmones be jo neinu.na,sportuoju ir ziuriu,ka valgau,bet po 2 nestumu pilvas kabo oj oj..o sis korsetukas pilva priciumpa -10cm jis su "pagliukais",niekas nesmunka
As po 3 nestumu Ir viskas ciki Reikia labai noret ir viskas imanoma
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 07 03, 21:52)
As po 3 nestumu Ir viskas ciki Reikia labai noret ir viskas imanoma
ne viskas ir ne visada tik nuo noru priklauso..... jums pasiseke
http://www.migle.lt/...php?pid=6&id=20]
As nesioju Naturanos bodzius, neblogai apspaudzia ir patogus. Perku Migleje
As nesioju Naturanos bodzius, neblogai apspaudzia ir patogus. Perku Migleje
Sveikos visos ,
Gal turite kas nors ziniu is kur gauti "Spanx" firmos aptempianciu apatiniu?..Reiketu kazko panasaus kaip Top Shope pardavineja su petneselem, kad ir slaunis ir pilva apspaustu, ir su sleikutem butu, kad nesmuktu, tik noreciau tikrai geros firmos, kad nebutu pinigai i bala..Neisivaziduoju kur Lietuvoj galima ka nors normalaus nusipirkti...Esu is Kauno, bet nuvaziuociau ir i Vilniu jei reiketu Beje, ka manot apie tuos visus "tarybinius" korsetus?..buna turguose pardavineja, medziaga atrodo tokia gan elastinga...tik neaisku kaip su kokybe...
Gal turite kas nors ziniu is kur gauti "Spanx" firmos aptempianciu apatiniu?..Reiketu kazko panasaus kaip Top Shope pardavineja su petneselem, kad ir slaunis ir pilva apspaustu, ir su sleikutem butu, kad nesmuktu, tik noreciau tikrai geros firmos, kad nebutu pinigai i bala..Neisivaziduoju kur Lietuvoj galima ka nors normalaus nusipirkti...Esu is Kauno, bet nuvaziuociau ir i Vilniu jei reiketu Beje, ka manot apie tuos visus "tarybinius" korsetus?..buna turguose pardavineja, medziaga atrodo tokia gan elastinga...tik neaisku kaip su kokybe...
kazkodel manau ,kad jie nieko gero ten tie is turgu