man tai atrodo pinigu svaistymas...
QUOTE(Mimuke @ 2009 04 09, 20:05)
o aš sakyčiau čia iš tos operos: "gyvenimas trumpas-norisi viską išbandyti"
Pati dažnai nešioju Triumpho berods bodį su atsegumu klynu, liemenėle ir petnešėlėm. Turiu juodą, žadu pirkti baltą panašų. Trūkumai - liemenėlė niekam tikus, jei aptempta maikė, tai tenka po apačia dar normalią liemenėlę dėtis, kitaip speneliai styro ir raukšlės nuo bodžio liemenėlės matosi.
Dėl patogumo - puikus daiktas, gi ne suvežtas korsetas, tiesiog tvirtai aptempia ir virš kelnių juosmens nesusidaro raukšlė. Aš obuolio figūros, net geriausiais laikais buvau be talijos, liemuo platus, o klubai siauri, tai tas bodis man truputį paryškina liemenį, galiu prigludusius drabužius nešioti ir nesimato kauburių. Jei antsvoris didelis, tai menkai padės, nebent išlygins kur labai raukšlės susidaro, o jei tik pilvas padribęs, kaip pas mane, tai labai super figūra atrodo.
Galima, aišku, ir sportuot, ir dietos laikytis
Dėl patogumo - puikus daiktas, gi ne suvežtas korsetas, tiesiog tvirtai aptempia ir virš kelnių juosmens nesusidaro raukšlė. Aš obuolio figūros, net geriausiais laikais buvau be talijos, liemuo platus, o klubai siauri, tai tas bodis man truputį paryškina liemenį, galiu prigludusius drabužius nešioti ir nesimato kauburių. Jei antsvoris didelis, tai menkai padės, nebent išlygins kur labai raukšlės susidaro, o jei tik pilvas padribęs, kaip pas mane, tai labai super figūra atrodo.
Galima, aišku, ir sportuot, ir dietos laikytis
QUOTE(Mimuke @ 2009 04 09, 21:35)
Sveikutes merginos,
prie pora menesiu ir as susigundziau nupirkti tokius sortukus nors esu kuda, bet vis atrodo, kad pilvukas matosi
Tokie liekninantys drabuzeliai turi pliusu ir minusu:
Pliusai: 1) suspaudzia pilvuka
2) isryskina liemeni
Minusai: 1) pasliepia jusu trukumus, bet juos pacius (sortukus) pasliepti sunkoka, nes toje vietoje, kur spaudzia kuna, atsiranda "kalnialiai" ispaudimo griovialiai.
2) jie sintetiniai.... vasara oda "sunta", nekviepuoja
3) patariu po vidutinio ilgio suknele nesided ju, nes sokiu metu gali "islysti" i viesuma
QUOTE(dijakicia @ 2009 04 10, 12:18)
Sveikutes merginos,
prie pora menesiu ir as susigundziau nupirkti tokius sortukus nors esu kuda, bet vis atrodo, kad pilvukas matosi
2) isryskina liemeni
Minusai: 1) pasliepia jusu trukumus, bet juos pacius (sortukus) pasliepti sunkoka, nes toje vietoje, kur spaudzia kuna, atsiranda "kalnialiai" ispaudimo griovialiai.
3) patariu po vidutinio ilgio suknele nesided ju, nes sokiu metu gali "islysti" i viesuma
2) isryskina liemeni
Manyčiau, kad su petnešėlėm turėtų būt patogiau tokiu atveju, nes nei kauburiai susidaro, nei smunka. Tik dėl tos sintetikos vasarą tai tiesa, prakaituoja ir šunta su juo kūnas.
Labutis, visoms ieskancioms geru apatiniu, nesenai buvau tokiu pristatyme, ir korsetai, ir kelnaites, pakeliancios uzpakaliuka, liemeneles arba viskas kartu, labai gerai jautiesi, kvepuojantys , tikrai nevarzo judesiu ir nesiraito (nesiojau, turiu su kuo palygint), tik kad kaina labai auksta, tikrai ne simtas ir ne du kainuoja, pasimatavom, pabuvom ir dekui. kam kisene leidzia, tai tikrai faina.
Neskaiciau visos temos, bet jei kas perkasi uzsienyje ar is internetiniu parduotuviu, tai geri firmos 'Spanx'. Ir kaina daugmaz normali.
QUOTE(Kris908 @ 2008 11 12, 10:13)
ojetus, bet su tokiu WC tai totali prapultis...