Įkraunama...
Įkraunama...

Gracijos, body shape 'riai, korsetai, aptempiantys

turiu tokius, bet pirkau tuo tiklsu, kad netrintų šlaunų, po to tik pastebėjau, kad jie puikiai pakoreguoja formas ax.gif pirkau turguje ir mokėjau nelabai daug ar 40 lt g.gif ir man niekas nesiraito schmoll.gif tik kad nešioju labai retai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 11, 13:54)
turiu tokius, bet pirkau tuo tiklsu, kad netrintų šlaunų, po to tik pastebėjau, kad jie puikiai pakoreguoja formas  ax.gif  pirkau turguje ir mokėjau nelabai daug  ar 40 lt  g.gif  ir man niekas nesiraito  schmoll.gif  tik kad nešioju labai retai ax.gif

o jie vientisi?
Atsakyti
man regis nieko tokie apatiniai nemaskuoja.. jeigu pilvas yra tai niekur jis nedingsta.. geriau drabuzius rinktis pagal figura
Atsakyti
QUOTE(agnytyte @ 2008 11 11, 12:53)
taip taip cia tokie, mane tai isvis domina kad labaiu pilvuka pasleptu, na tokie nuo kokiu keliu iki krutines eitu ax.gif
Papildyta:
o tai cia toj bazej eina kaip viensisas kazkoks apatinukas, ar kelnaites irkorsetukas atskirai? cia kaip suprantu ieskoti tektu prie tu moteru,kur apatini trikotaza pardavineja? g.gif

Jei manęs klausi, tai aš Top Shop pirkau. Jie eina nuo kelių beveik iki krūtinės vientisi, su šleikutėmis.
Atsakyti
atleisk,ne ta mergina pacitavau, klausiau tos kuri bazej pirko, tuos is topshop zinau ir buciau juos pirkusi taciau deja ju jau nebepardavineja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytyte @ 2008 11 11, 13:06)
o jie vientisi?

vientisi ax.gif

vabale, labai klysti sakydama (-as), kd nemaskuoja ax.gif labai puikiai maskuoja tongue.gif
Atsakyti
tokie gal
http://www.select.no...112032563711013

yra ten ir kitokiu dar visokiu, dirzas, kelnaites
http://www.select.no...112032563711013
Atsakyti
aga tokie,o ten ziuriu visai neblogi, gal reiktu uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
Reikalingi patarimai is naudojusiu, bei galinciu pasidalinti patarimais apie tokius dalykelius, kokius rinktis:
su petneselem;
be petneseliu;
iki krutine;
su krutine pabrezianciu priedeliu;
suknutes formos;
su sortukais;
ar tik stringiukais;
klynuku atsegamu;
ar tik kelnaites teesat isbandziusios ir t .t.
Bei kur tokiu rast pirkt, gal ir Lietuvoje yra 'tasku'' isigyti.
Laukiamos visu nuomones 4u.gif

VIDEO
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 01 sausio 2009 - 19:03
esu susigundzius ir nusipirks sortuku tipo,tai liemeni,pilva gal kiek ir pataise,bet bent jay man tas pirkinys buvo pinigu svaistymas.pirkau berods spantex firmos
Atsakyti
as ir pati uzsidegusi toki nusopirkti, o info nedaug nerandu, atsiliepimai geri, bet ju matomai nemazai ivairiu ir yra, storesniu, plonesniu... ir zinok koki pirkt, ir tai ne Lt, o VS, poto dar Ebay maciau, bet nepaciupines nesuprasi, todel ir tikiuos, kad cia parasys supermamos su patirtim mirksiukas.gif

p.s. labai jau grazus avataras, plauku grozis thumbup.gif
Atsakyti
negi nera isbandziusiu g.gif
Atsakyti