Pasiskolinusi is sesers turiu originalu prancuziska korseta. Nu pasaka, ne daikatas... gaila tik trukumas nemazas ne po visais rubais tinka. Ir grazu man kaip.
Tik karta meginau susimazinti kiek imanoma tai paskui kepenis ir sonkaulius dvi dienas skaudejo . Ot beprote, smalsumas iki durnumo netoli...
gal bet ten be petneseliu, idomu ar nenusmuktu sedant ar vaikstant
NIEKO GERO...LABAI NESVEIKI ...TIESIOG KENKSMINGI...PAČIOS PAGALVOKIT...TAIP FORMUOJANT SAVO KŪNA...PASEKMĖS-ODOS SUGLEBIMAS. ..BANDŽIAU AŠ TAS PĖDKELNES NUO CELIULITO...BAISU...KOJOS SUGLEBO...CELIULITAS NIEKUR NEDINGO...PADĖJO SPORTAS...
Tai tokius apatinius NUOLAT reikėtų nešioti, kad oda suglebtų aš manau, kad nevertėtų jų nešioti kasdien ir viskas būtų liux kartais tikrai norisi gražiau atrodyti nei figūros galimybės leidžia
Viena drauge turejo tokius apatinius,tai nuejus i baliu su grazia suknele, sake, kad visa vakara turejo sedeti, nes kai eidavo, jie susiraitydavo kazkaip jai ten
tai vat baisu pirkti nes nera pigus, o jei negalesi normaliai judeti nes bijosi kad nusmuks
siaip tai nezadu kiekviena diena juos nesioti, aisku gal odai ir nera sveika,nes labai aptempia, neleidzia normaliai kvepuoti , bet kai po vaikelio priaugi svorio ir pilvukas belekoks pupso, da sonuose rinekeles , tai nors retkarciais pasipuosimui norisi biski graziau atrodyti. man nereikia kad man dydi sumazintu, o tik kad lasinukai ne tai matytusi
siaip tai nezadu kiekviena diena juos nesioti, aisku gal odai ir nera sveika,nes labai aptempia, neleidzia normaliai kvepuoti , bet kai po vaikelio priaugi svorio ir pilvukas belekoks pupso, da sonuose rinekeles , tai nors retkarciais pasipuosimui norisi biski graziau atrodyti. man nereikia kad man dydi sumazintu, o tik kad lasinukai ne tai matytusi
Vakar uzklydau i baze, niekad ten nesilankau, bet drauge prikalbejo Tai vat kazkuriame sandelyje maciau panasius formuojancius apatinius
QUOTE(agnytyte @ 2008 11 07, 09:35)
man nereikia kad man dydi sumazintu, o tik kad lasinukai ne tai matytusi
Aš turiu iš Top Shop, man tuo metu labai reikėjo, kad suknelė nepersimatytų, o pasijonis nelabai ten tiko. Tai sugalvojau tokį korsetuką. Na aptempia neblogai, niekas tikrai nesigarankščiuoja, tik tulike labai sunku jau ten su juo sutarti Kiekvieną dieną tai jau nenešiočiau, bet kartais kaip tik ir tinka lašinukams paslėpti
Sveiko mergaites,
Esu gana stambi moteriska ir man tokiu formuojanciu rubu labai reikia. Labai nebrangiai (45 -55 litai) gavau Kauno urmo bazėje. Jei gerai pamenu 10 sandėlyje. Nusipirkau ir korsetą, nes pilvukas mano nemažas ir dar plius su šortukais. Nešioju kas dieną ir jaučiuosi puikiai. Draugės net pastebi kada būnu be korseto.
Esu gana stambi moteriska ir man tokiu formuojanciu rubu labai reikia. Labai nebrangiai (45 -55 litai) gavau Kauno urmo bazėje. Jei gerai pamenu 10 sandėlyje. Nusipirkau ir korsetą, nes pilvukas mano nemažas ir dar plius su šortukais. Nešioju kas dieną ir jaučiuosi puikiai. Draugės net pastebi kada būnu be korseto.
taip taip cia tokie, mane tai isvis domina kad labaiu pilvuka pasleptu, na tokie nuo kokiu keliu iki krutines eitu
Papildyta:
o tai cia toj bazej eina kaip viensisas kazkoks apatinukas, ar kelnaites irkorsetukas atskirai? cia kaip suprantu ieskoti tektu prie tu moteru,kur apatini trikotaza pardavineja?
Papildyta:
QUOTE(Latina @ 2008 11 10, 21:56)
Aš turiu iš Top Shop, man tuo metu labai reikėjo, kad suknelė nepersimatytų, o pasijonis nelabai ten tiko. Tai sugalvojau tokį korsetuką. Na aptempia neblogai, niekas tikrai nesigarankščiuoja, tik tulike labai sunku jau ten su juo sutarti Kiekvieną dieną tai jau nenešiočiau, bet kartais kaip tik ir tinka lašinukams paslėpti
o tai cia toj bazej eina kaip viensisas kazkoks apatinukas, ar kelnaites irkorsetukas atskirai? cia kaip suprantu ieskoti tektu prie tu moteru,kur apatini trikotaza pardavineja?