Įkraunama...
Įkraunama...

Gracijos, body shape 'riai, korsetai, aptempiantys

QUOTE(KyJa @ 2007 03 11, 23:00)
netikiu nei telikais , nei teliko prekem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  nors kartais ... g.gif

Nu nereik norėt, kad lašiniai po kelnėm išnyktų rolleyes.gif laugh.gif , bet pvz pilvą tai turėtų priplot g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 11, 21:16)
Matėt, dabar dar patobulintos - su šleikom bigsmile.gif laugh.gif
Tai ar yra išbandžiusių g.gif ?

as mamai pirkau dovanu, kovo 8-osios proga uzsimane
nu mamai kai yra ka suspausti, tai matosi, matosi smile.gif
tiesa uz 120lt 2 poros- juodos ir kuno spalvos
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 03 12, 00:24)
nu mamai kai yra ka suspausti, tai matosi, matosi smile.gif

O matosi kas - lašiakai ar efektas thumbup.gif ?
Atsakyti
aš irgi galvoju jas įsigyti, bet kai per reklamą sako, kad liemens apimtis nuo jų sumažėjo 11 cm, o klubų - 5 cm ir t.t., tai nelabai realiai skamba...
Atsakyti
turiu du smile.gif viena juoda shilkini siuvausi pas siuveja - tai ji tikrai stipriai suverzti galima ir talija atrodo wub.gif bet vos pakvepuoju biggrin.gif musu karta nebepratus jau taip saves kankint....
bet ypatingom progom galima bigsmile.gif

o kita siuvausi pati. Gal idesiu nuotrauka cia. Ishkarpa radau inete, siuvimo klubo tinklapyje. Ir pati nesitikejau kad taip gausis... Jis pilko dzinso, su melynom juostom, ir nugaroj suvarstomas kaspinais...

o pirkti korsetu tinkamo dydzio neradau. Nes tai labai individualus dalykas - turi puikiai priglusti prie kuno, taigi manu geriausia - siutis.
Atsakyti
QUOTE(essay @ 2007 05 31, 12:53)
O...koks dailutis korsetukas ir as tokio noriu...o gali duot norodele, is kur iskarpa gavai?Plyyyyz wub.gif O kaip nugarele ten?

Aciu smile.gif. galiu atsiust el. pashtu. Jei ka rashyk i AZ.
Ilgai jos ieshkojau ir jau neprisimenu kur buvau radus: atrodo www.sezon.ru

Nugara suvarstoma tamsiai melynu kaspinu. Ten daug skyluciu (nunesiau i galanterijos taisykla, tad skyluciu apdaila padare metaline, juoda,
kad kaspinas gerai slystu ir kad skyluciu krashtai nenutriushtu).

Beje uzsisega jis uztrauktuku shone, todel kaskarta jo varstyti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 31 gegužės 2007 - 12:15
padekit !!! si savaitgali einu i vestuves ,ir desiuosi suknele, nu siaip jau ir ta suknele yra su gorsetu ,bet kur gorsetas baigiasi ten vis tiek pilvas kyso sioks toks ,tai nusprendziau isigyti kokius nors aptempiancius apatinius.gal galite patarti ,ar verta pikrti is tv shop? ir kuriuos kur su sleikom? ar kur atiseit kaip suknele? kurie geriau? o gal kas zinot kur yra pigesnio varijanto?please atrasykite kuo skubiau ,nes man liko vos kelios dienos. (iki db laukiau nes galvojau kad sukusiu dar bent biski iki ot laiko ,bet patingejau 4u.gif )
Atsakyti
Vienintele man zinoma parduotuve kur pardavinejami puosnus korsetai ir panasiai tai tik Klaipedoj BIG'e- "Ekskliuzyvas". Ten tai ogogooooo kokiu yra http://www.korsetai....w_halbbrust.php <-- Jei kam smalsu, tik gaila nezinau kainu ten verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos biggrin.gif per tv1 rodo laida nuoga ir tuo patenkinta blink.gif , ten akcentuojami figura formuojantys apatiniai, tokie iki krutines ir iki keliu, kurie aptempia, sulieknina blush2.gif . anksciau tokius reklamuodavo per tvshop. noreciau tokiu isigyti bet nezinau kur g.gif . gal kaspirkote, galite pasidalinti patarimais ar padeda ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patinka ta laida thumbup.gif geri patarimai duodami smile.gif

Pabandyk tvshop'o puslapyje paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgijilabai patinka lotuliukas.gif o ten bandziau ieskoti taciau jie jau nebeparduodami, maciau vs puslapyje taciau neisivaizduoju ar jie geri g.gif
Atsakyti
Manau, kad VS butu tikrai geresni uz topshop mirksiukas.gif
Atsakyti