Įkraunama...
Įkraunama...

Gracijos, body shape 'riai, korsetai, aptempiantys

QUOTE(slyva @ 2005 11 12, 12:10)
Tai jos ir celiulita mazina??? Nu butu tada  thumbup.gif

mirksiukas.gif tikrai ne stebūklingai... deja..... bet šiek tiek tai tikrai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 10:43)
O kaip ten užsisakinėti tame Select kataloge? Juos visi peikia, bet man kaip tai kartais šis tas patinka iš ten, tik kad to katalogėlio aš negaunu į namus - pas ką svečiuose pavartau.

Niekad neteko, bet nemanau, kad labai sudėtinga. Yra telefonas nurodytas, turbūt galima telefonu g.gif , yra @ paštas nurodytas, gal ir juo galima g.gif unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 11:05)
Vat Select kelnaitės man šiek tiek trumpos atrodo  g.gif

Pačiam žuraliuke tai atrodo lygiai tokios kaip per teliką blink.gif . Net prie nuotraukos buvo parašyta, kad iš TV shop'o unsure.gif . O čia lyg ir kitokios g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 11 12, 12:18)
Pačiam žuraliuke tai atrodo lygiai tokios kaip per teliką blink.gif . Net prie nuotraukos buvo parašyta, kad iš TV shop'o unsure.gif . O čia lyg ir kitokios g.gif .

g.gif tai va, kad jų tikrai LAAABAI daug yra ... Kai už "panašias" palikau vos ne 100 Lt. tai jau žiūriu lens.gif - bet kaip tai man tos Select nepatinka... TV šopo - irgi norėtūsi atidžiau apžiūrėt. Žodžiu - bent jau man - reik arba "apčiupinėt" arba gerų atsiliepimų iš kelių žmonių (pvz. iš SM tongue.gif - čia chebra rašo tiesiai - gi tikrai daug lengviau pasakyt tiesą daug kam ne tiesiai į akis mirksiukas.gif )
Žodžiu - lauksiu atsiliepimų - gi tikrai kas nors iš SM turėtų būt jas išbandžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 11 12, 11:10)
Tai jos ir celiulita mazina??? Nu butu tada  thumbup.gif

Ten reikia kažkoki tai tepala papildomai pirkti mirksiukas.gif jeigu nori celiulito atsikratyti, kai užsakinėji per TV Shop, tai pasiulo ir tą tepaliuką, jeigu kam reikia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2005 11 12, 15:11)
Ten reikia kažkoki tai tepala papildomai pirkti  mirksiukas.gif jeigu nori celiulito atsikratyti, kai užsakinėji per TV Shop, tai pasiulo ir tą tepaliuką, jeigu kam reikia. tongue.gif

tai jau tą "anticeliulitinį" geriau pardoškėj nusipirksiu - TV šope - per brangu, o ypač žinant, kad tie visi kremukai ne ypatingai padeda. Gal kas su manim čia ir norėtų pasiginčyt, bet ... mano patirtis tai jau tokia ax.gif .
Atsakyti
Labai praktiskas tas rubelis-korsetas.Tinka prie daug ko,iseitis gera,kai jau nebeturi ka rengtis,o eit reikia kazkur.Kazkada juoda korseta pirkau MNGpard.,tai karts nuo karto vis ji tenka prisiminti,gerai atrodo ir prie sijonu,kelniu,bridzu,dzinsu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Mandarine (Ateities g., Vilniuje) atidaryta TV Shop'o parduotuve, kur tu kelnaiciu yra ir as manau butu galima jas ten ir apziureti, ir pasimatuoti. As pati nebuvau, nors ruosiuosi nueiti ir paziureti, nes norisi nors biski lasiakus suspausti smile.gif Girdejau, kad apie 120 kainuoja.

Bandykit, jei kas matuosites, parasykit prasau atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Nežinau, ar tikrai tokios, apie kurias kalbat, bet Kaune, Megoj, yra parduotuvė, kur prekiauja tomis prekėmis iš reklamų. Tai dabar ten tos dvejos kelnikės apie 80 lt - akcija. Aš irgi galvoju, verta jas pirkti ar ne po nestuke.gif kad pilvuką prispaustų iš pradžių g.gif
Atsakyti
sveikos expertės drinks_cheers.gif gal patartumet? yra sijonas juodas, korsetas juodas su ruzavais rutuliukais ir virsus ruzavas su bantuku. kokie baltinukai po korsetuku tiktu? g.gif neysivaizduoju - juodi - nemanau, ruzavi - paskesiu ruzavoj spalvoj man atrodo... verysad.gif kaip jus sakot?
Atsakyti
Matėt, dabar dar patobulintos - su šleikom bigsmile.gif laugh.gif
Tai ar yra išbandžiusių g.gif ?
Atsakyti
netikiu nei telikais , nei teliko prekem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors kartais ... g.gif
Atsakyti