pirkau, paskutinis s issiunciau atgal vos pinigus atgavau, ir aisku turejau nuostoliu issiuntimai parsiuntimai absoliuciai neatitinka reklamos! kazkas baisaus! tokius dalykus reikia matuotis!
Aš irgi pirkau labai patiko super .Tik paskui numiečiau visus lišnus kg ir jų jau nereikėjo
tai tik reklaminis triukas
Esu pirkusi, tik ne per TV - atrodo lygiai tokias pat Vokietijoje vaistinėje pirkausi - žiauriai patiko , bet gryžus Lietuvon - vaistinėj tokių gerų neradau ... , tas, kurias ten nusipirkau - ... sumokėjau 90 Lt ( kokias tai prancūzų firmos)- o rezultatas.... taip gumos įsirėžia... Š Š Š!
Pagal išvaizdą tai man tos iš TV primena mano "gerasias" - jeigu bus čia daugiau gerų atsiliepimų apie jas, užsisakinėsiu ir aš Tekle
Pagal išvaizdą tai man tos iš TV primena mano "gerasias" - jeigu bus čia daugiau gerų atsiliepimų apie jas, užsisakinėsiu ir aš Tekle
QUOTE(samandra @ 2005 11 11, 14:14)
tai tik reklaminis triukas
Koks dar "triukas" ? Jeigu žmogus perka šias "pedkelnes" tikėdamas, kad užsivilkus dings lišni 15-20 kg, tai to tikrai nebus , bet kaip sakoma reklamoje "sumažėsi" 1-2 dydžiais, tai tikrai .
Apie kažką tokio kalbat ? http://www.select.no...1516&Side=00003
QUOTE(Kuzia @ 2005 11 12, 00:21)
na, iš arti jos irgi ne tokios, kurias turėjau ir padėjo
Na, bet tikrai atrodo geriau už tas, kur vaistinėj pirkau.
Kuzia - gal buvai nusispirkus tokias?
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 10:27)
Kuzia - gal buvai nusispirkus tokias?
Nea , daba pilvas netilptų , o vėliau, paskaičius jūsų visų atsiliepimus, galbūt
QUOTE(Kuzia @ 2005 11 12, 11:37)
Nea , daba pilvas netilptų , o vėliau, paskaičius jūsų visų atsiliepimus, galbūt
aha - dabar gi esi
O kaip ten užsisakinėti tame Select kataloge? Juos visi peikia, bet man kaip tai kartais šis tas patinka iš ten, tik kad to katalogėlio aš negaunu į namus - pas ką svečiuose pavartau.
Nu kai to kelnes uzmautos ant manekeniu, tai atrodo neblogai, bet jauciu, jei jas uzsimautu storesnes, netikiu, kad nei kiek lasinuku rinkiu aplink krastus neatsirastu...
QUOTE(slyva @ 2005 11 12, 11:45)
Nu kai to kelnes uzmautos ant manekeniu, tai atrodo neblogai, bet jauciu, jei jas uzsimautu storesnes, netikiu, kad nei kiek lasinuku rinkiu aplink krastus neatsirastu...
jo , tas ir yra, kad kai tos kelnaitės "geros" - jos nesibaigia per aukštai - sakyt galima, kad jų ilgis gaunasi nuo liemens viršaus (faktiškai nuo liemenėlės) iki kelių - tai iki tos vietos yra apimama, kur gražiai sulieknėja pats kūnas, tose vietose lašinukai nesirenka aplink kraštus
Taip - su mini sijonu su tokiom kelnaitėm nepavaikščiosi, bet aš su jom važinėjau dviračiu, bėgiojau (prieš tai dar anticeliulitiniu įsitepus - padėjo). aišku - viskam yra ribos - mamai savo nė nesiūlyčiau tokiu, nes pas ją nelabai "susiaurėjusių" linijų yra - pvz. ties krūtine ji - pilnas obuoliukas gaunasi, tai jai jau, kaip ir sakei - lašinukų rinkė atsirastų ... Taip pat yra riba ir suplonėjimo ... pas man celiulitas tik apmažėjo ..., bet visvien esu labai patenkinta.
Vat Select kelnaitės man šiek tiek trumpos atrodo
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 12:05)
jo , tas ir yra, kad kai tos kelnaitės "geros" - jos nesibaigia per aukštai - sakyt galima, kad jų ilgis gaunasi nuo liemens viršaus (faktiškai nuo liemenėlės) iki kelių - tai iki tos vietos yra apimama, kur gražiai sulieknėja pats kūnas, tose vietose lašinukai nesirenka aplink kraštus
Taip - su mini sijonu su tokiom kelnaitėm nepavaikščiosi, bet aš su jom važinėjau dviračiu, bėgiojau (prieš tai dar anticeliulitiniu įsitepus - padėjo). aišku - viskam yra ribos - mamai savo nė nesiūlyčiau tokiu, nes pas ją nelabai "susiaurėjusių" linijų yra - pvz. ties krūtine ji - pilnas obuoliukas gaunasi, tai jai jau, kaip ir sakei - lašinukų rinkė atsirastų ... Taip pat yra riba ir suplonėjimo ... pas man celiulitas tik apmažėjo ..., bet visvien esu labai patenkinta.
Tai jos ir celiulita mazina??? Nu butu tada