Įkraunama...
Įkraunama...

Gracijos, body shape 'riai, korsetai, aptempiantys

pirkau, paskutinis s sad.gif issiunciau atgal vos pinigus atgavau, ir aisku turejau nuostoliu issiuntimai parsiuntimai sad.gif absoliuciai neatitinka reklamos! kazkas baisaus! tokius dalykus reikia matuotis!
Atsakyti
Aš irgi pirkau labai patiko super thumbup.gif thumbup.gif .Tik paskui numiečiau visus lišnus kg ir jų jau nereikėjo tongue.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif tai tik reklaminis triukas
Atsakyti
Esu pirkusi, tik ne per TV - atrodo lygiai tokias pat Vokietijoje vaistinėje pirkausi - žiauriai patiko thumbup.gif , bet gryžus Lietuvon - vaistinėj tokių gerų neradau ... cry.gif , tas, kurias ten nusipirkau - doh.gif doh.gif ... sumokėjau 90 Lt ( kokias tai prancūzų firmos)- o rezultatas.... taip gumos įsirėžia... Š Š Š!
Pagal išvaizdą tai man tos iš TV primena mano "gerasias" ax.gif - jeigu bus čia daugiau gerų atsiliepimų apie jas, užsisakinėsiu ir aš Tekle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samandra @ 2005 11 11, 14:14)
mirksiukas.gif tai tik reklaminis triukas

Koks dar "triukas" blink.gif ? Jeigu žmogus perka šias "pedkelnes" tikėdamas, kad užsivilkus dings lišni 15-20 kg, tai to tikrai nebus mirksiukas.gif , bet kaip sakoma reklamoje "sumažėsi" 1-2 dydžiais, tai tikrai thumbup.gif .
Atsakyti
Apie kažką tokio kalbat g.gif ? http://www.select.no...1516&Side=00003
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 11 12, 00:21)

blink.gif na, iš arti jos irgi ne tokios, kurias turėjau ir padėjo cry.gif
Na, bet tikrai atrodo geriau už tas, kur vaistinėj pirkau.

Kuzia - gal buvai nusispirkus tokias?
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 10:27)
Kuzia - gal buvai nusispirkus tokias?

Nea biggrin.gif , daba pilvas netilptų doh.gif , o vėliau, paskaičius jūsų visų atsiliepimus, galbūt rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 11 12, 11:37)
Nea biggrin.gif , daba pilvas netilptų doh.gif , o vėliau, paskaičius jūsų visų atsiliepimus, galbūt rolleyes.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif aha - dabar gi nestuke.gif esi

O kaip ten užsisakinėti tame Select kataloge? Juos visi peikia, bet man kaip tai kartais šis tas patinka iš ten, tik kad to katalogėlio aš negaunu į namus - pas ką svečiuose pavartau.
Atsakyti
Nu kai to kelnes uzmautos ant manekeniu, tai atrodo neblogai, bet jauciu, jei jas uzsimautu storesnes, netikiu, kad nei kiek lasinuku rinkiu aplink krastus neatsirastu...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 11 12, 11:45)
Nu kai to kelnes uzmautos ant manekeniu, tai atrodo neblogai, bet jauciu, jei jas uzsimautu storesnes, netikiu, kad nei kiek lasinuku rinkiu aplink krastus neatsirastu...

mirksiukas.gif jo , tas ir yra, kad kai tos kelnaitės "geros" - jos nesibaigia per aukštai - sakyt galima, kad jų ilgis gaunasi nuo liemens viršaus (faktiškai nuo liemenėlės) iki kelių - tai iki tos vietos yra apimama, kur gražiai sulieknėja pats kūnas, tose vietose lašinukai nesirenka aplink kraštus smile.gif
Taip - su mini sijonu su tokiom kelnaitėm nepavaikščiosi, bet aš su jom važinėjau dviračiu, bėgiojau (prieš tai dar anticeliulitiniu įsitepus - thumbup.gif padėjo). aišku - viskam yra ribos - mamai savo nė nesiūlyčiau tokiu, nes pas ją nelabai "susiaurėjusių" linijų yra blush2.gif - pvz. ties krūtine ji - pilnas obuoliukas gaunasi, tai jai jau, kaip ir sakei - lašinukų rinkė atsirastų ... Taip pat yra riba ir suplonėjimo ... pas man celiulitas tik apmažėjo ..., bet visvien esu labai patenkinta.

Vat Select kelnaitės man šiek tiek trumpos atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 12 lapkričio 2005 - 11:06
QUOTE(Otaip @ 2005 11 12, 12:05)
mirksiukas.gif  jo , tas ir yra, kad kai tos kelnaitės "geros" - jos nesibaigia per aukštai - sakyt galima, kad jų ilgis gaunasi nuo liemens viršaus (faktiškai nuo liemenėlės) iki kelių - tai iki tos vietos yra apimama, kur gražiai sulieknėja pats kūnas, tose vietose lašinukai nesirenka aplink kraštus  smile.gif
Taip - su mini sijonu su tokiom kelnaitėm nepavaikščiosi, bet aš su jom važinėjau dviračiu, bėgiojau (prieš tai dar anticeliulitiniu įsitepus -  thumbup.gif  padėjo). aišku - viskam yra ribos - mamai savo nė nesiūlyčiau tokiu, nes pas ją nelabai "susiaurėjusių" linijų yra  blush2.gif  - pvz. ties krūtine ji - pilnas obuoliukas gaunasi, tai jai jau, kaip ir sakei - lašinukų rinkė atsirastų ... Taip pat yra riba ir suplonėjimo ... pas man celiulitas tik apmažėjo ..., bet visvien esu labai patenkinta.

Vat Select kelnaitės man šiek tiek trumpos atrodo  g.gif

Tai jos ir celiulita mazina??? Nu butu tada thumbup.gif
Atsakyti