Įkraunama...
Įkraunama...

Gracijos, body shape 'riai, korsetai, aptempiantys

QUOTE(ra2ga @ 2012 02 26, 17:04)

ir as tokius turi ir man jie nepatinka, nelabai patogus, kazkaip spaudzia po krutine.O va turiu suknele formuojancia , tai ji man superine, nes kas lipa , nes kas spaudia ir paslepia ka nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2012 02 26, 23:16)
...O va turiu suknele formuojancia , tai ji man superine, nes kas lipa , nes kas spaudia ir paslepia ka nereikia  rolleyes.gif

noreciau nuoroda ar foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 02 27, 00:09)
noreciau nuoroda ar foto  4u.gif

mano va toks ir is tos pacios firmos pirkau
stai toks
Atsakyti
Man nepatiko, labai tikejausi kazko tokio ar bent panasaus ka ir zadejo, o gavosi kad nepatogu, jauciausi suvarzyta o ir stebuklo nebuvo jokio, gaila zinoma biggrin.gif
Baisu po tokiu pinigu dar bandyti kazka isigyti, bet susigundziau bambuko anglies pluosto korseta isigyti. Zinokit nesinori kazkam savo nuomones ipirsti, bet nerealus dalykas wub.gif wub.gif Graziai aptempia, bet visa diena isbunu su juo, noriai deduosi, nes maza to kad graziai paslepia netobulumus as jauciuosi graziai, patogiai ir laisvai. Rubai nekrinta, nesmunka, liuks dalykas. O dar salia visu gerybiu pakelia krutine push up funkcija atlieka biggrin.gif pasaka biggrin.gif biggrin.gif Tik kaina irgi didoka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 06 kovo 2012 - 20:01
QUOTE(Iznija @ 2011 12 28, 11:06)
Mergaites, o gal jau kas isbandet sitas akcijines?
user posted image
user posted image
user posted image

MAne ir domina atsiliepimai apie sia preke ax.gif
Atsakyti
atsiliepimas apie ta anglies pluosto...
man ziauriai nepatiko, grazinau, nes:
1. ugiui 174cm jau isireze ziauriai tos sleikos;
2. ties krutine, kur atseit tas push up atliekamas, tai kazkaip negraiziai arba uzlipus ant krutines spaudzia kur nereik, ar reik biski surauksleti ir palikti is sonu, nu kazkokia nesamone man buvo. mano dydis 80C-D;
3. pilvo nieko ten man jis mandriau neprispaude, del ko ir pirkau, kaip ir eiliniai turginiai aptempiantys triusikeliai;
4. slaunis apspaude tai Dieve mano... nors pas mane problema pilve, o ne slaunyse, o ten gavosi perspaustos, tad ir linija aiski ir is vis venu liga isivaryti galima kokia...

orientacijai, tai mano duomenys 174cm, o svoris tuo metu buvo apie 70kg.
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 11 23, 15:13)

4. slaunis apspaude tai Dieve mano... nors pas mane problema pilve, o ne slaunyse, o ten gavosi perspaustos, tad ir linija aiski ir is vis venu liga isivaryti galima kokia...

orientacijai, tai mano duomenys 174cm, o svoris tuo metu buvo apie 70kg.

drinks_cheers.gif jos tikriausiai skirtos 160 cm ugio ir 50 kg svorio panelei su kojytem-pagaliukais lotuliukas.gif

Pirkau ir jau atsikračiau thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimų apie Triumph formuojančius? ax.gif
Atsakyti