Įkraunama...
Įkraunama...

Gracijos, body shape 'riai, korsetai, aptempiantys

as lindex mtavausi visokiu formuojanciu apatiniu, tai galiu pasakyti korsetukas tik ant liemens nelabai, nes ilgai trunka ji susisegioti ir uzsegimo linija svieciasi per drabuzius, paskui tokios paaukstintu liemeniu kelnaites visai patiko gerai liemeni apspaudzia, ju apacia kaip standartiniu kelnaiciu (ne sortukai) tai ant uzpakalio per trikotazinius rubus garantuotai matytusi dvi istrizos juostos nuo tu kelnaiciu nes vis tik jos isiverzia kazkiek, tai idealiausia bent jau man butu kelnaites sortukai, paaukstintu liemeniu smile.gif tik rasti tokius reikia
o gal kas bandet formuojancias pedkelnes, lindex ir tokiu maciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 23 spalio 2009 - 13:16
Jei reiktu kur eiti su visiskai prigludusia suknele, pirkciau, nors ir kuda esu. Tiesiog tas daikciukas taip isformuoja figura, kad pasaka. Dauguma zvaigzdziu juos vilki kai tenka zingsniuot raudonu kilimu, aisku, paskui spaudoj mirganuotraukos, jei kur koks kampelis islindes
user posted image
user posted image
Atsakyti
Miegamąjame gal ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
na sitos foto reklamos delei galejo buti ir smarkiai pafotoshopintos.
Atsakyti
O as esu nusipirkusi is "Pati pati" parduotuves formuojancius stringus. Puikiai prispaudzia pilveli. Esu turejus ir sortukus ir kazka panasaus i juosta pilvui, bet man su jais karsta, nepatogu ir siaip svieciasi is po aptemptu rubu. Svarbu issirinkti tinkama dydi, parduotuveje ant savo apatiniu leido mergaite net pasimatuoti kelis dydzius, nes buvau vienus per mazus nusipirkus ir visi lasinukai lipo lauk doh.gif. Mokejau berods 80 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princulis: 26 gruodžio 2009 - 10:41
Turiu balta korseta,su trupuciu permatomu nerinuku virsuje... Maniskis is UK dovanu parveze wub.gif bet ne miegamajam skirtas,o kaip virsutinis rubas...
Atsakyti
esu gyvenime tik karta pirkusi korseta, net nezinau kodel , kazkada buvau nusipirkusi kazkoki, tai nepatiko jis man ir duagiau nepirkau smile.gif

Atsakyti
http://www.sexystyle...e_49_24_1_3.jpg
Po švenčių čiupsiu šitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikta_teta @ 2010 12 11, 17:45)

O vargeli, kokia vulgarybė doh.gif

Turiu juodą korsetą su visais jam priklausomais metaliniais kaulais, tai per metus porą kartų nešiojamas tebūna, kai vasarą šiltas oras arba kokia nors proga, nes kasdienai per šventiškai atrodo.
Atsakyti
miegamajam arba einant i miesta ar svecius, pasivilkus po suknele, ypac saltuoju periodu, o dar sauniau, kai brangusis zino, kas po suknele, tada labai kaitina abu rolleyes.gif
Atsakyti
mes sumastem daryti kurtizaniu vakareli, tai emem masiskai pirkti korsetus is ebay smile.gif sau 4 nusipirkau, tai bendrai kaina berods net nesiekia 1 tokio pacio stiliaus korseto kainos Flagmane....
user posted image
user posted image
user posted image
O panom taip patiko, kad nusprende ir i paprastus vakarelius ar i kluba prie dzinsu detis. Tikrai graziai figura atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Virdzinijak @ 2010 07 25, 09:35)
As esu nusipirkusi korseta, bet daugiau pries vyra pasimaivyti, nei i  miesta eiti smile.gif

O aš noriu tokio kad būtų gražus ir pasimaivyt, bet atliktų ir figūros pakoregavimo funkciją, tiktų kasdieniniam dėvėjimui ax.gif Kažin įmanomas toks derinys?
QUOTE(sandruteciv @ 2010 08 12, 21:08)
esu gyvenime tik karta pirkusi korseta, net nezinau kodel , kazkada buvau nusipirkusi kazkoki, tai nepatiko jis man ir duagiau nepirkau smile.gif

O kuo nepatiko? 4u.gif
Atsakyti