Toks keistas dalykas:is vakarinio kostiumelio virsutines dalies isveriau raistelius skalbimui ir dabar nebemoku lygiai taip pat suvarstyti.Nu negi kaip paprasciausius batus?Atrodo,kad buvo suvarstyta kitaip,tik kaip??? Gal kas zinot koki saita,kur butu parodyti raisteliu varstymo budai? Skubu,reikia jau sestadieniui.
Na, čia tikrai apie batraiščius,bet gal tiks ?
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 10, 15:36)
Labai noreciau isigyti korseta iseigai, gal galite pasiulyti variantu kokiose parduotuvese ieskoti (internetines pard. atkrenta)?
Net neįsivaizduoju... maniškiai siūti, o vienas pirktas ne Lt.
Mano draugė pigiuose rūbuose pora nusipirko : į sesės vestuves kai reikėjo eit, nes daugiau niekur nerada...
Dar galima paieskoti gariunuose prie proginiu sukneliu. Tik nezinau kokia tek kokybe.
as ir neseniai korseto ieskojau , tai isnagrineta Taigi:
Jei nori kad liemeni gerai aptrauktu, atrodutu kudesnis, tai radau ortopedijos prekese(laisves prospekte prie technoland), paparstas baltas, 46 lt. plius geras tuo kad masazuoja pilva ir nugara, tai net nugaros skausmai dingo.. nesimato po suknele, ir siaip toks geras daiktas.
Puosnesni: pasirinkimas nedidelis. triumph yra is ko rinktis( daugiausia akropoly), kainos nuo 100 lt. Dar yra miglej, europoj. Pora maciau etam, bet brangesni. dar madoj virsuliskiu siulau paieskot, antram aukste yra kelios pardes apat trikotazo, tai ten irgi neblogu buvau radus. Kainos nuo 80 lt atrodo.
Zodziu jei nori grazaus puosnaus, tai man labiausiai patiko triumph, bet kaina nuo 100 lt. as kadangi dar taupau tokiam, tai vasarai nusipirkau medicinini... tai va.
Jei nori kad liemeni gerai aptrauktu, atrodutu kudesnis, tai radau ortopedijos prekese(laisves prospekte prie technoland), paparstas baltas, 46 lt. plius geras tuo kad masazuoja pilva ir nugara, tai net nugaros skausmai dingo.. nesimato po suknele, ir siaip toks geras daiktas.
Puosnesni: pasirinkimas nedidelis. triumph yra is ko rinktis( daugiausia akropoly), kainos nuo 100 lt. Dar yra miglej, europoj. Pora maciau etam, bet brangesni. dar madoj virsuliskiu siulau paieskot, antram aukste yra kelios pardes apat trikotazo, tai ten irgi neblogu buvau radus. Kainos nuo 80 lt atrodo.
Zodziu jei nori grazaus puosnaus, tai man labiausiai patiko triumph, bet kaina nuo 100 lt. as kadangi dar taupau tokiam, tai vasarai nusipirkau medicinini... tai va.
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 10, 20:09)
Taip, as teiraujuosi del korseto, kuri prie sijono, kelniu galima derinti
Medicininiams korsetams yra atidaryta atskira tema...
Medicininiams korsetams yra atidaryta atskira tema...
Nu korsetas yra korsetas gal yra drabužių, kurios nešiojant gražiau, kai tas korsetas po apačia O triumph korsetai - visai ne medicininiai, jie dėl erotikos, ko gero... Tik va į vestuves ant viršaus toks netinka O gal?
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 06 10, 21:39)
O tai Gariūnuose? Repertuaras tai turėtų bur panašus?
Gariūnuose tikrai mačiau yra. Aš nesenai nusipirkau raudoną kaune. Buvau apsirengusi jį prie kelnių, atrodė tikrai gerai. kaina 60lt. jis toks gan paprastas, šeip pagrinde reikia ieškoti ten kur proginės suknelės, tikrai rasi.
Siandien pasivaiksciojau po apatinio trikotazo parduotuves ir maciau panasius dalykelius www2.victoriassecret.com gal galit man tundrai paaiskinti kam jie naudojami ar cia po drabuziais kazkokiais vilktis ar antrasias puses gundyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 29, 18:01)
Siandien pasivaiksciojau po apatinio trikotazo parduotuves ir maciau panasius dalykelius www2.victoriassecret.com gal galit man tundrai paaiskinti kam jie naudojami ar cia po drabuziais kazkokiais vilktis ar antrasias puses gundyti
priklauso kaip tikroveje atrodo is visu pusiu Siaip tai nuotraukyteje graziai atrodo, galetu ir ant virsaus, kodel gi ne
o kur butent tu cia tokiu radai?
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 10 29, 19:52)
priklauso kaip tikroveje atrodo is visu pusiu Siaip tai nuotraukyteje graziai atrodo, galetu ir ant virsaus, kodel gi ne
na netoki pat, bet forma tokia, o maciau Akroplyje siandien Migleje ir dar kazkokioje apatinio trikotazo parduotuveje ( bet ne triumph ir ne etam) pati tokio niekad neturejus tai ir pasimetus, bet atrodo visai graziai
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 29, 19:25)
na netoki pat, bet forma tokia, o maciau Akroplyje siandien Migleje ir dar kazkokioje apatinio trikotazo parduotuveje ( bet ne triumph ir ne etam) pati tokio niekad neturejus tai ir pasimetus, bet atrodo visai graziai
Niu tada reik jau ziureti... Siaip pazistu mama, kuri nusipirko korseta is apatiniu parduotuves (rodos Basanaviciaus gatve leidziantis) na ir atrodo super.. kiekviena kart, kai pamatau taip godziai ir nuryju seile...
O migleje ar triumfe visokiu korsetu macius esu... ir neriniuoti, ir su pukuciais kazkokiais, krutine lb ireminta.... visokiu su tokiais tai nelalbai ,man atrodo, tiktu keliauti apsirengus virsuje, na o vyrui vilioti - pats tas Bet jeigu atrodo labai naturaliai ir nesokiruojanciai - tai pirmyn... Tas is VC tikrai super turetu atrodyti
Gal kuri nors pirkote per TV Shop reklamuojamas gorsetines aptempiancias kelnaites (Slim n Fit Siluette)?
As vis galvoju ar jos tiktu po gimdymo tam, kad viska suspaustu ir prilaikytu. Drauges sako, kad po gimdymo visai gerai kokias prispaudziancias kelnaites panesioti.
Vis nesiryztu tu reklamuojamu uzsisakyti. Gal kuri isbandete? Kokios nuomones?
As vis galvoju ar jos tiktu po gimdymo tam, kad viska suspaustu ir prilaikytu. Drauges sako, kad po gimdymo visai gerai kokias prispaudziancias kelnaites panesioti.
Vis nesiryztu tu reklamuojamu uzsisakyti. Gal kuri isbandete? Kokios nuomones?