Ačiū mamytei už tokią temą, džiaugiuos už Jus,sėkmės Jums
Isties isties reikia labai saugoti ziopliukus-metinukus ir neisleisti ju is akiracio. As vis dar sukresta pries kelias savaites ivykusios kaimynu tragedijos: mama nuejo i tualeta, o grizusi rado metuku suneli vandens kibire be gyvybes zenklu... Nezinau smulkmenu, nezinau, kiek laiko ji tam tualete uztruko ar kaip vaika gaivino, bet faktas, kad tame nelemtajam kibire buvo vos pora litru vandens ir jis neatrode pavojingas. Vaikiukas neatsigavo, laidojo ji per pirmaji gimtadieni... Paskui paaiskejo, kad tam paciam name pries daug metu tokiu budu nuskendo ir to vaiko tecio dveju metuku sesute. Panasiai pries keliolika metu nutiko ir mano pusbrolio vaikeliui (1m.9men)...
Mamytes, labai saugokime savo smalsucius!!!
Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi
Skaičiau ir verkiau... Džiaugiuosi, kad viskas gerai pasibaigė.
Ačiū už papasakotą istoriją.
Sveikatos ir sėkmės Jums.
Ačiū už papasakotą istoriją.
Sveikatos ir sėkmės Jums.
Ačiū Dievui, likimui, kaimynui kad viskas gerai baigėsi
Augkit didelios sveikos ir gražios, kad daugiau tokių kraupių įvykių nereikėtų patirti
Varnas varnui akies nekerta , o jūsų vietoj dar ir medicininį auditą užsiundyčiau, negali tokia medikė dirbti su vaikais
Ir kvailiui aišku, kad vaikui vemiant viduriuojant būtina kontrolė
Augkit didelios sveikos ir gražios, kad daugiau tokių kraupių įvykių nereikėtų patirti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 04 08, 18:39)
Pasakiau seimos klinikoje ka galvoju apie mane konsultavusiaja daktare, tai maniau, kad sulauksiu kazkokios ginybines reakcijos nuo jos kolegiu ir neleis man poliklinikoje putotis, bet jos tik tylejo ir nieko man nepasake pamaciusios israsa is Antakalnio reanimacijos. Va taip ir nezinau musu seimos klinikos pozicijos siuo klausimu...
Varnas varnui akies nekerta , o jūsų vietoj dar ir medicininį auditą užsiundyčiau, negali tokia medikė dirbti su vaikais
Ir kvailiui aišku, kad vaikui vemiant viduriuojant būtina kontrolė
skaitant ir mintyse mastant, atrodo viska daryciau taip kaip reikia. bet kazin kaip butu tikrovej.
SAUNUOLE MAMA,kad nepasimete nors kazkuriuo momentu.
SAUNUOLE MAMA,kad nepasimete nors kazkuriuo momentu.
aciu uz toki straipsni, ir aciu D,kad jus sveiki ir gyvi
Saunu, kad viskas gerai baigesi Saunuole mama, kad pasidalinote savo patirtimi. Sunkiausia islikti blaivaus proto ir nepasimesti tokiose situacijose
Sveikateles jusu seimai ir dievo apsaugos
Sveikateles jusu seimai ir dievo apsaugos
Sweikatytes jums.kaip saunu,kad wiskas baigesi laimingai.tik kaip wisada milijonas "kodel",bet aciu Diewui,wiskai gerai,reiskias jusu dukra dar reikalinga cia,salia wisu musu,ir linkiu 100metu jai,ir jos seimai.:-*:-*apkabinu jus,jus sauni mamyte,o kaimynas tai Diewo siustas!
QUOTE(indica @ 2010 04 12, 22:59)
Isties isties reikia labai saugoti ziopliukus-metinukus ir neisleisti ju is akiracio. As vis dar sukresta pries kelias savaites ivykusios kaimynu tragedijos: mama nuejo i tualeta, o grizusi rado metuku suneli vandens kibire be gyvybes zenklu... Nezinau smulkmenu, nezinau, kiek laiko ji tam tualete uztruko ar kaip vaika gaivino, bet faktas, kad tame nelemtajam kibire buvo vos pora litru vandens ir jis neatrode pavojingas. Vaikiukas neatsigavo, laidojo ji per pirmaji gimtadieni... Paskui paaiskejo, kad tam paciam name pries daug metu tokiu budu nuskendo ir to vaiko tecio dveju metuku sesute. Panasiai pries keliolika metu nutiko ir mano pusbrolio vaikeliui (1m.9men)...
Baisu. Ziauriai baisu. Ir del ko mano mama ir terorizuoja kasdien. Sako priziurek vaika, ypac prie vandens. Sakau, cia gi tik stikline vandens. Sako:"Ir saukste vandens galima nuskest".
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 13, 15:34)
Baisu. Ziauriai baisu. Ir del ko mano mama ir terorizuoja kasdien. Sako priziurek vaika, ypac prie vandens. Sakau, cia gi tik stikline vandens. Sako:"Ir saukste vandens galima nuskest".
kokie teisingi zodziai, tik kartais mes pro ausis juos praleidziam, o be reikalo
Skaiciau ir verkiau, kaip baisu ,As pati turiu tokio amziaus dukrele .Jusu vietoje as irgi buciau pasimetusi, nes pries kelis metus palaidojau dukryte ir zinau koks tai jausmas.aukite didutes ir nesirkite.