jetus... kokį siaubą teko išgyventi mamai ir ta medikė nu kaip nepasakyt rehidrono,nu kaip... šiaip gal paviešint reiktų jos pavardę? Juk nieko nemeluotumėt, nešmeištumėt, tiesiog pasakyt pavardę ir tiek.
QUOTE(Ramunita @ 2010 04 12, 11:45)
jetus... kokį siaubą teko išgyventi mamai ir ta medikė nu kaip nepasakyt rehidrono,nu kaip... šiaip gal paviešint reiktų jos pavardę? Juk nieko nemeluotumėt, nešmeištumėt, tiesiog pasakyt pavardę ir tiek.
Vat skaitydama as ir pagalvojau, kad noreciau zinoti tos "gydytojos" pavarde.
O sios istorijos autorei, didele padeka, kad aprase savo istorija, kad pasidalino patirtimi.
ACIU
QUOTE(Ramunita @ 2010 04 12, 12:45)
Mano vaikai priregistruoti Dvarcionyse, Keramiku gatveje esancioje UAB "Seimos medicinos klinika". O mus konsultavusios daktares tik varda zinau - Gitana. Pasiklausiu nuejusi kokia jos pavarde ir paskelbsiu cia.
QUOTE(turbo sraige @ 2010 04 10, 22:07)
dziaugiuosi, kad jums viskas gerai baigesi, bet noreciau atkreipti jusu ir kitu mamyciu demesi, kad sausas pampersas PARA laiko tikrai nera normalu, as ne medike, bet tas faktas man pirmiausia sako, kad neveikia inkstai o cia tai ne juokai
o siaip mano galva, pirmosios pagalbos kursai turetu buti visiems privalomi ir vertinami teorijos ir praktikos egzaminu
o siaip mano galva, pirmosios pagalbos kursai turetu buti visiems privalomi ir vertinami teorijos ir praktikos egzaminu
be asaru negalejau skaityt jusu istorijos
o ta tariama medike maza
o ta tariama medike maza
QUOTE(turbo sraige @ 2010 04 10, 22:07)
Del tu pirmosios pagalbos vaikui pamoku - as labai noreciau pasimokyti pas profesionalus ir, kad mano zinias patikrintu ir pasakytu ar jau gerai moku. Gal kas zinote ar tokios pamokos vedamos Vilniuje siaip zmonems is gatves???
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 04 12, 14:48)
Del tu pirmosios pagalbos vaikui pamoku - as labai noreciau pasimokyti pas profesionalus ir, kad mano zinias patikrintu ir pasakytu ar jau gerai moku. Gal kas zinote ar tokios pamokos vedamos Vilniuje siaip zmonems is gatves???
Po tokios Jusu istorijos ir as noriu i tokius kursus! Skaiciau ir verkiau! Pati pastebejau, kad jeigu kas negerai mano vaikui, ne visada kreipiuosi pas gydytojus , kazkoks kvailas isitikinimas kad mano vaikui nieko blogo buti negali, jusu istorija priverte susimastyti, nuo siol jeigu tik kils man kokia abejone del vaiko sveikatos - iskarto pas gydytoja, pas antra, trecia. Ir tegul tie daktarai galvoja kad as paranojike, uz mano vaika man nieko gyvenime nera svarbiau, del jo turiu daryti VISKA.
gerai kad skaiciau per keleta kartu
l.dziaugiuosi kad jus isgelbejot savo dukryte ir didelis dekui kad pasidalinote savo isgyvenimu su mumis
l.dziaugiuosi kad jus isgelbejot savo dukryte ir didelis dekui kad pasidalinote savo isgyvenimu su mumis
Iki siol verkiu ir taip dziugiuosi uz jus laimes ir sveikatos jums mergaites
Aciu uz patarimus, dabar zinosiu kaip tokioje situacijoje elgtis
Aciu uz patarimus, dabar zinosiu kaip tokioje situacijoje elgtis
sveikatytes jums
Labai aciu uz toki issamu paaiskinima
Sveikatos Jums ir Jusu kaimynui...
Sveikatos Jums ir Jusu kaimynui...