Įkraunama...
Įkraunama...

Turim žinoti, kaip elgtis, jei atsitinka nelaimė

jetus... kokį siaubą teko išgyventi mamai doh.gif ir ta medikė doh.gif nu kaip nepasakyt rehidrono,nu kaip... šiaip gal paviešint reiktų jos pavardę? Juk nieko nemeluotumėt, nešmeištumėt, tiesiog pasakyt pavardę ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 04 12, 11:45)
jetus... kokį siaubą teko išgyventi mamai doh.gif ir ta medikė doh.gif nu kaip nepasakyt rehidrono,nu kaip... šiaip gal paviešint reiktų jos pavardę? Juk nieko nemeluotumėt, nešmeištumėt, tiesiog pasakyt pavardę ir tiek.

Vat skaitydama as ir pagalvojau, kad noreciau zinoti tos "gydytojos" pavarde.

O sios istorijos autorei, didele padeka, kad aprase savo istorija, kad pasidalino patirtimi.
ACIU
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 04 12, 12:45)

Mano vaikai priregistruoti Dvarcionyse, Keramiku gatveje esancioje UAB "Seimos medicinos klinika". O mus konsultavusios daktares tik varda zinau - Gitana. Pasiklausiu nuejusi kokia jos pavarde ir paskelbsiu cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viskas gerai: 12 balandžio 2010 - 12:30
QUOTE(turbo sraige @ 2010 04 10, 22:07)
dziaugiuosi, kad jums viskas gerai baigesi, bet noreciau atkreipti jusu ir kitu mamyciu demesi, kad sausas pampersas PARA laiko tikrai nera normalu, as ne medike, bet tas faktas man pirmiausia sako, kad neveikia inkstai  blink.gif  o cia tai ne juokai  blink.gif

o siaip mano galva, pirmosios pagalbos kursai turetu buti visiems privalomi ir vertinami teorijos ir praktikos egzaminu  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
be asaru negalejau skaityt jusu istorijos verysad.gif

o ta tariama medike maza gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2010 04 10, 22:07)
o siaip mano galva, pirmosios pagalbos kursai turetu buti visiems privalomi ir vertinami teorijos ir praktikos egzaminu  smile.gif

Del tu pirmosios pagalbos vaikui pamoku - as labai noreciau pasimokyti pas profesionalus ir, kad mano zinias patikrintu ir pasakytu ar jau gerai moku. Gal kas zinote ar tokios pamokos vedamos Vilniuje siaip zmonems is gatves???
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 04 12, 14:48)
Del tu pirmosios pagalbos vaikui pamoku - as labai noreciau pasimokyti pas profesionalus ir, kad mano zinias patikrintu ir pasakytu ar jau gerai moku. Gal kas zinote ar tokios pamokos vedamos Vilniuje siaip zmonems is gatves???

Po tokios Jusu istorijos ir as noriu i tokius kursus! Skaiciau ir verkiau! Pati pastebejau, kad jeigu kas negerai mano vaikui, ne visada kreipiuosi pas gydytojus blush2.gif , kazkoks kvailas isitikinimas kad mano vaikui nieko blogo buti negali, jusu istorija priverte susimastyti, nuo siol jeigu tik kils man kokia abejone del vaiko sveikatos - iskarto pas gydytoja, pas antra, trecia. Ir tegul tie daktarai galvoja kad as paranojike, uz mano vaika man nieko gyvenime nera svarbiau, del jo turiu daryti VISKA.
Atsakyti
gerai kad skaiciau per keleta kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif verysad.gif
l.dziaugiuosi kad jus isgelbejot savo dukryte ir didelis dekui kad pasidalinote savo isgyvenimu su mumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
blink.gif kaip baisu buvo skaityti... nebegalėjau iki galo perskaityti, turėjau pažiūrėti pabaigą doh.gif O tada jau ramiai viską skaičiau... Sėkmės jums smile.gif Šaunuolė mamytė 4u.gif
Atsakyti
Iki siol verkiu ir taip dziugiuosi uz jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif laimes ir sveikatos jums mergaites 4u.gif

Aciu uz patarimus, dabar zinosiu kaip tokioje situacijoje elgtis 4u.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz toki issamu paaiskinima 4u.gif

Sveikatos Jums ir Jusu kaimynui... wub.gif smile.gif
Atsakyti