Skaiciau ir verkiau, kaip baisu ,As pati turiu tokio amziaus dukrele .Jusu vietoje as irgi buciau pasimetusi, nes pries kelis metus palaidojau dukryte ir zinau koks tai jausmas.aukite didutes ir nesirkite.
Ir ko tik nebūna ant šio margo svieto .Džiaugiamės kartu su jumis LAIMINGA PABAIGA. O dėl daktarų- tai aš visad sau ir kitiems sakau"Jei nori gydytis, tai pats turi būti puse daktaro" Linkim Jums , kad ir toliau jus visur ir visada lydėtų sėkmė.
negalejau sulaikyti asaru.... jos ir dabar kapsi.... Dziaugiuosi uz jus, kad viskas baigesi gerai. Ir kartu su tavim vel isgyvenau ta kosmara, kuri patyriau jau pries 15 metu... Nebuvo jis toks tragiskas, bet niekas nezino, kuo butu baigesi, jai ne mano 6 jausmas. Tada buvau jauna mamyte su pirmagime dukrele, kuriai tik suejo vieneri metukai. Kaimyne pavakary atejus i svecius atnese namines trintos varskytes su uogytem. Mazoji skaniai suvalge ir po valandeles ejo miegot. Jau vidurnakti isgirdau neaiskius garsus - mazule pradejo vemti, o po to ir viduriuoti. Visa nakti nepaleidau vaikucio is ranku - kaip man buvo baisu... O baisiausia tai, kad buvome atsikrauste i nauja rajona - telefonu nebuvo, kaimynai beveik nepazistami, o vyras isvykes i komandiruote.... ner nei ko pagalbos prasyti. Paryciais sukilo temperatura - o jokiu skysciu negalejau ipirsti mazulei - negere, daresi vis vangesne, mieguistesne. Tas vangumas ir nedave man ramybes, bet su tokiu vaiku nei eiti, nei gydytojo issikviesti.. Lekiau per kaimynus su rysuleliu ant ranku -"... bukit malonus, iskvieskit greitaja!!!!" O taksofonas artimiausias uz gero puskilometrio... Atsirado gera moteriske, kuri nepatingejo nueiti iki telefono ir iskviesti greitaja. Po valandeles leisgyvei mazulei jau buvo prijungtos lasalines ir dar po poros valandeliu isgirdau " ...mamyte..." ir pamaciau placia sypsenele...
Dabar isaugo mano mazule i grazia mergina. Per tuos metus dar pora kartu gulejom ligonineje del tos pacios priezasties - apsinuodijimas jos organizmui per riebiu maistu ( pirma karta uzteko namines varskes, antra ir trecia karta po gimtadieniniu tortu). Tik tuos kartus, jau pamacius pirmuosius pozymius nieko nelaukdama, net neidama pas seimos gydytoja is kart vaziavau i ligonine...
Labai nuoširdžiai džiaugiuosi,kad istorija baigėsi gerai. Labai ačiū Jum už visą pateiktą informaciją, ačiū,kad pasidalinot savo istorija ir perspėjot mus, mamas kokios budrios turim būti. Tikrai kaip gera dušioj,kad viskas baigėsi gerai.
Apsiverkiau beskaitydama...Aciu D laiminga pabaiga,visgi sitiek tokiu kraupiu isgyvenimu...Didelis aciu Jums,kad pasidalinote patirtimi...Bukite laimingos kartu
Apsiverkiau beskaitydama...Aciu D laiminga pabaiga,visgi sitiek tokiu kraupiu isgyvenimu...Didelis aciu Jums,kad pasidalinote patirtimi...Bukite laimingos kartu