maniskis irgi springsta seilem..
jei nelabai kosti,tai nieko nedrau,o jei jau rimciau-per nugariuka padauzau

o siai jis visad kaikosti ar ciaudi-juokiasi,linksma matyt

Godutia, 20 Lie 2005 - 14:12, para�ė:
Godutia, 20 Lie 2005 - 14:12, para�ė: ![]()
Žindant kartais mažius užspringsta. Taip gaila pasidaro... Ką tada reikia daryti? Kaip palengvint jam visa ta atsikosėjimą? Patarkit...
aš tai durytę jei valgydama pienuką užspringsta iškart ant rankų imu, kuo stačiau palaikyti, o jei jau labai užspringo tai reikia žemyn galva palenkti būtinai

Vaiku daktaras sake, kad sloga nebaisi, tiesiog motinos pieno palasint reik... bet ji jau tesias ilgai... nors skystai niekas nebega is nosytes, tiesiog snargliukai girdis...

Sirdukas, 07 Rug 2005 - 12:23, para�ė:
Sirdukas, 07 Rug 2005 - 12:23, para�ė: ![]()
Mano maziukas tai ppat springsta daznai... ypac jis mane gasdina naktim, kai pasoki ir statai greit kudiki stacia...
Siaip kartais asgalvoju, kad jis ne tik savom seilem springsta, bet ir snargliukais, kurie is nosytes i gerklyte nubega...
![]()
Vaiku daktaras sake, kad sloga nebaisi, tiesiog motinos pieno palasint reik... bet ji jau tesias ilgai... nors skystai niekas nebega is nosytes, tiesiog snargliukai girdis...gaila labai vaiko...

Vaiku daktaras sake, kad sloga nebaisi, tiesiog motinos pieno palasint reik... bet ji jau tesias ilgai... nors skystai niekas nebega is nosytes, tiesiog snargliukai girdis...

Taigi snargliukus labai greitai galima ištraukti su vaikiška tam būtent skirta kriaušyte, tada ir mažyliui lengviau kvėpuoti bus