sveiki, padekit kokias palanges dejot i savo namucius, ar ileistas i sienas ar ne????
QUOTE(motorela @ 2007 07 14, 12:59)
sveiki, padekit kokias palanges dejot i savo namucius, ar ileistas i sienas ar ne????
Kaip suprasti įleistas? Mes tai sprendžiam klausimą ar palanges daryti sulig siena, ar pora cm kad išsikišę būtų. Kaip manot gražiau ar patogiau?
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 14, 11:18)
Mergaites, patarkit
Kiek meistrai ima uz grindu betonavima 1 kv.m? Ar 40 Lt uz darba ( uz 1 kv.m be medziagu ) yra normali kaina? Nesiorentuoju , o mano meistrelis tokios sumos uzprase
Kiek meistrai ima uz grindu betonavima 1 kv.m? Ar 40 Lt uz darba ( uz 1 kv.m be medziagu ) yra normali kaina? Nesiorentuoju , o mano meistrelis tokios sumos uzprase
Mes betonavomės maždaug prieš du-tris mėn. tai su medžiagom gavosi 35 L. už kvadratą (Vilniuje). Plius mums dar lygino su smėliu (8 Lt. už kvadratą smėlis + darbas), o ten kur buvo šildomos grindys tai prisidėjo dar plėvelė, putplastis ir armavimo tiklas), kažkurioj temoj apie betonavimą buvau visą savo kainyną surašius, dabar jau nelabai prisimenu tiksių kainų.
QUOTE(ANDI @ 2007 07 14, 13:04)
Kaip suprasti įleistas? Mes tai sprendžiam klausimą ar palanges daryti sulig siena, ar pora cm kad išsikišę būtų. Kaip manot gražiau ar patogiau?
labas, mes tai darem 2,5 cm ileistas i siena (i sonus), pas mus medines, tai tvirciau laikysis ir graziau.
ir 2cm islenda i prieki. nesinorejo labai isleisti , nes kildamas oras nuo radijatoriu lengviau prieis prie lango , tai maziau rasos..(tikiuosi)
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 14, 12:18)
Mergaites, patarkit
Sveika, mes prieš keletą dienų betonavome, tai mokėjome 18 Lt. už kvadratą (čia tik darbas), o medžiagos papildomai Žinoma, kad dar priklauso ir nuo ploto, jei nedidelis plotas, tai ko gero ir daugiau būtų kainavę.
QUOTE(ermute @ 2007 07 13, 13:41)
bet kaip jūs norit, taip, įstiklintą balkoną už 10 000 norėčiau pamatyt eilinius balkonus žmonės įsistiklina už 500 (min), 3000 (max.), bet už 10 000.......dar neteko matyt. Skambinau kai man reikėjo dėl aliuminio profilio slankiojančių - balkonas per 2 kambarius - vaikų ir svetainę (žodžiu didelis), tai ir tai paprašė tik 2500...
Galiu pakviesti paziureti , nes tai yra terasos dalis (10 metru ilgio, du sonau po 2 metrus, aukstis 2, 60 metro - viskas aliuminio reme grudintas stiklas - stiklas istisas nuo virsaus iki zemes + varstosi, nes turi buti isejimas i kita terasos dali) Tai gaunasi apie 280 Lt uz 1 kv, i sita kaina dar ieina montavimas ir apskardinimas su visom medziagom, spynos rakinti konstrukcija.
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 07 19, 07:00)
Galiu pakviesti paziureti , nes tai yra terasos dalis (10 metru ilgio, du sonau po 2 metrus, aukstis 2, 60 metro - viskas aliuminio reme grudintas stiklas - stiklas istisas nuo virsaus iki zemes + varstosi, nes turi buti isejimas i kita terasos dali) Tai gaunasi apie 280 Lt uz 1 kv, i sita kaina dar ieina montavimas ir apskardinimas su visom medziagom, spynos rakinti konstrukcija.
Primink kur gaminaisi, aciu
QUOTE(lietutis @ 2007 07 19, 08:56)
Primink kur gaminaisi, aciu
UAB "Optimaliu sistemu technologijos"
Porą puslapių paskaičiau, bet tokios info neradau, gal kas atsakys greitai, nes jaučiu, mūsų meistriukas ruošiasi mus "išmaudyti" Norim sumontuoti gipskartonio pertvarą - metalinis karkasas, iš abiejų pusių gipsas ir akmens vata viduj. Kiek turėtų kainuoti tokio montavimo kvadratas - domina Vilniaus kaina ? Kažkaip meistrelio užsiprašyti 50Lt/kv.m. (tipo gipsas iš abiejų pusių) man kažkaip nesvietnai atrodo, bet kadangi tęsiam "užmestą" remontą, gal jau kainose nebesiorientuoju?
na mes patys daremes sienele, bet patikek darbo yra manau tai visai normali kaina
QUOTE(motorela @ 2007 08 15, 21:19)
na mes patys daremes sienele, bet patikek darbo yra manau tai visai normali kaina
Na mes patys irgi darėm ir dar ne tokius dalykus, bet gal kas žino "standartines" kainas?