QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 13, 11:14)
taip pat,galvoju kazin ar paciai nepavyktu su plytomis uzmuryti duris ir balkona atitverti nuo kaimynu?
nes kol kas maniskis juda letais tempais...
jei paskui darysi apdailą - tinkuosi, špakluosi ir t.t. - pavykktų ir be problemų, ten nieko nėr kas veikt
kol vyrą priprašysi, jau ir cementas sukietėjęs bus (bent jau su mano MB visada taip
)
QUOTE(Japoniene @ 2007 07 13, 11:16)
Tai gal draug kokia kaimynka, nes gruzas tai sunkus kaip reikalas, ką aš žinau mano brangiausias tikrai nėra silpnas ale turėjao vargo išnešti iš namų maišus su gruzu.
nelabai supratau kas ta "draug kaimynka" ir kas tas "gruzas"
bet jei gruzas tai tos šiukšlės iškalus sienas, tai kas gi liepia nešti maišą su kaupu?? nešk po pusę maišiuko - nu nežianu, sunkoka buvo, bet nieko nėra nepadaromo kai nori
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 13, 11:17)
tiesą sakant po tos sienos užsimanėm virtuvės sieną, kuri ribojosi su holu išgriaut, bet palikom jos ir mano vyrui...
bet kaip jūs norit, taip, įstiklintą balkoną už 10 000 norėčiau pamatyt
eilinius balkonus žmonės įsistiklina už 500 (min), 3000 (max.), bet už 10 000.......dar neteko matyt. Skambinau kai man reikėjo dėl aliuminio profilio slankiojančių - balkonas per 2 kambarius - vaikų ir svetainę (žodžiu didelis), tai ir tai paprašė tik 2500...
Laukiam fotkių