Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

QUOTE(ermute @ 2007 07 13, 10:46)
tą sieną su vonia ir WC...pasikviečiau draugę, nusipirkom 6 butelius šampano ir per vieną vakarą - babac  drinks_cheers.gif , vyras kai gryžo išdarbo - nei šiukšlių nebebuvo nieko, draugė statosi prieangį, tai mano šiukšlės į jos pamatus suėjo  thumbup.gif  atsinešėm kūjį, pasiėmėm kaltą - smūginį gręžtuvą ir psio...kaina apie 60 Lt (šampano 3 butelius dar ji pati atsivežė, nes jai šiukšlių reikėjo  lotuliukas.gif )

thumbup.gif GERAS man taip patinka, sau vyras gryžo o sienos nėra biggrin.gif geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif šaunuolės thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tokios jau moterys tampa.....vos ne vyrai be k*****......kai kažko nori, pinigų ne prūdais, kažkas dar nepritaria, ir varai.... ax.gif lotuliukas.gif bet ką nori, tą turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 13, 10:58)
tokios jau moterys tampa.....vos ne vyrai be k*****......kai kažko nori, pinigų ne prūdais, kažkas dar nepritaria, ir varai....  ax.gif  lotuliukas.gif  bet ką nori, tą turi  tongue.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 13, 10:58)
tokios jau moterys tampa.....vos ne vyrai be k*****......kai kažko nori, pinigų ne prūdais, kažkas dar nepritaria, ir varai....  ax.gif  lotuliukas.gif  bet ką nori, tą turi  tongue.gif

taip pat,galvoju kazin ar paciai nepavyktu su plytomis uzmuryti duris ir balkona atitverti nuo kaimynu? g.gif nes kol kas maniskis juda letais tempais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 13, 09:50)
tą sieną su vonia ir WC...pasikviečiau draugę, nusipirkom 6 butelius šampano ir per vieną vakarą - babac  drinks_cheers.gif , vyras kai gryžo išdarbo - nei šiukšlių nebebuvo nieko, draugė statosi prieangį, tai mano šiukšlės į jos pamatus suėjo  thumbup.gif  atsinešėm kūjį, pasiėmėm kaltą - smūginį gręžtuvą ir psio...kaina apie 60 Lt (šampano 3 butelius dar ji pati atsivežė, nes jai šiukšlių reikėjo  lotuliukas.gif )
Papildyta:
beje, čia kažkuri rašė kad 100 kv. išleido jau 65 000  doh.gif  ir dar nebaigė  g.gif mes 76 kv VISO išleidom 40 000 ir tai man  doh.gif  balkono stiklinimas....nu kas ten jau toookio už tokią sumą?  g.gif  aš sumokėjau 980 Lt .....

Tai gal draug kokia kaimynka, nes gruzas tai sunkus kaip reikalas, ką aš žinau mano brangiausias tikrai nėra silpnas ale turėjao vargo išnešti iš namų maišus su gruzu.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 13, 10:50)
Papildyta:
beje, čia kažkuri rašė kad 100 kv. išleido jau 65 000  doh.gif  ir dar nebaigė  g.gif mes 76 kv VISO išleidom 40 000 ir tai man  doh.gif  balkono stiklinimas....nu kas ten jau toookio už tokią sumą?  g.gif  aš sumokėjau 980 Lt .....

Saunuoles, as tokio zingsio tikriausiai negaleciau zengt lotuliukas.gif bet isgerus 6 buteliu sampano dviese, tai gali visko nutikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif po toleto sienos, paskui gali usimanyt svetaines siena isgriaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
mes uz balkono istiklinimas irgi nemokejom daug 1300 lt pries metus stiklinom, bet tokia sumas tai ten turetu but paauksuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 13, 10:17)
mes uz balkono istiklinimas irgi nemokejom daug 1300 lt pries metus stiklinom, bet tokia sumas tai ten turetu but paauksuotas  lotuliukas.gif

Viešpatie, gal balkonas nemažas.
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 13, 11:17)
Saunuoles, as tokio zingsio tikriausiai negaleciau zengt  lotuliukas.gif bet isgerus 6 buteliu sampano dviese, tai gali visko nutikt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  po toleto sienos, paskui gali usimanyt svetaines siena isgriaut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif
mes uz balkono istiklinimas irgi nemokejom daug 1300 lt pries metus stiklinom, bet tokia sumas tai ten turetu but paauksuotas  lotuliukas.gif

o kokio dydžio jūsų balkonas?
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2007 07 13, 11:22)
Viešpatie, gal balkonas nemažas.

tai kokie ten buna tie balkonai tuose butuose, visi mazdaug vienodo dydzio. gali but dvigubas, kampu, bet kainos skirtumas tai akivaizdziai skiriasi. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(braske24 @ 2007 07 13, 11:25)
o kokio dydžio jūsų balkonas?

kazkur 3 metru plocio, o stiklinimo aukstis 2 metrai isejo, nes palikta sienele.
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 13, 11:27)
tai kokie ten buna tie balkonai tuose butuose, visi mazdaug vienodo dydzio. gali but dvigubas, kampu, bet kainos skirtumas tai akivaizdziai skiriasi.  doh.gif

gal ten balkonas su kokia terasa, tai jei labai didelis balkonas tai gal ir gali būti tokia kaina, nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 13, 11:14)
taip pat,galvoju kazin ar paciai nepavyktu su plytomis uzmuryti duris ir balkona atitverti nuo kaimynu? g.gif nes kol kas maniskis juda letais tempais... verysad.gif

jei paskui darysi apdailą - tinkuosi, špakluosi ir t.t. - pavykktų ir be problemų, ten nieko nėr kas veikt ax.gif kol vyrą priprašysi, jau ir cementas sukietėjęs bus (bent jau su mano MB visada taip blush2.gif )

QUOTE(Japoniene @ 2007 07 13, 11:16)
Tai gal draug kokia kaimynka, nes gruzas tai sunkus kaip reikalas, ką aš žinau mano brangiausias tikrai nėra silpnas ale turėjao vargo išnešti iš namų maišus su gruzu.

nelabai supratau kas ta "draug kaimynka" ir kas tas "gruzas" g.gif schmoll.gif bet jei gruzas tai tos šiukšlės iškalus sienas, tai kas gi liepia nešti maišą su kaupu?? nešk po pusę maišiuko - nu nežianu, sunkoka buvo, bet nieko nėra nepadaromo kai nori mirksiukas.gif
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 13, 11:17)
Saunuoles, as tokio zingsio tikriausiai negaleciau zengt  lotuliukas.gif bet isgerus 6 buteliu sampano dviese, tai gali visko nutikt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  po toleto sienos, paskui gali usimanyt svetaines siena isgriaut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif

tiesą sakant po tos sienos užsimanėm virtuvės sieną, kuri ribojosi su holu išgriaut, bet palikom jos ir mano vyrui... ax.gif

bet kaip jūs norit, taip, įstiklintą balkoną už 10 000 norėčiau pamatyt g.gif eilinius balkonus žmonės įsistiklina už 500 (min), 3000 (max.), bet už 10 000.......dar neteko matyt. Skambinau kai man reikėjo dėl aliuminio profilio slankiojančių - balkonas per 2 kambarius - vaikų ir svetainę (žodžiu didelis), tai ir tai paprašė tik 2500...

Laukiam fotkių 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit 4u.gif
Kiek meistrai ima uz grindu betonavima 1 kv.m? Ar 40 Lt uz darba ( uz 1 kv.m be medziagu ) yra normali kaina? Nesiorentuoju , o mano meistrelis tokios sumos uzprase g.gif
Atsakyti