Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

QUOTE(liniokas @ 2007 06 19, 09:05)
tai vat, aš taip ir galvojau, kad galima rast ir pigiau. Žmogus, kuris mums daro apdailą, sakė, kad įdėtų duris nuo 120 lt. priklausomai kokios jos. Įdomu garantija durims juk galios, jei dės ne tos firmos žmogus, o kitas?  g.gif

o dėl garantijos tai labai abejoju schmoll.gif
Nu bet reikia žiūrėt ar labai jos reikia. Nes man pagal garantinį tai tik atvažiuodavo, pažiūrėdavo ir išvažiuodavo, neturėjau aš laiko ir noro su vartotojų teisėmis susidėt tai ir numojau ranka, nes tas garantinis tai sveikatos reikaluja nerealiai doh.gif
Atsakyti
balandžio mėnesį baigėm remontus ax.gif kainavo jie man apie 40 000 doh.gif ką padarėm? svetainės minkšta dalis, prieškambaris ir virtuvinis - nauji baldai . Visame bute - 76 kvadratų- kapitalinis remontas - dažėm sienas (buvo tapetai), dėjom grindis (laminatas), keitėm vidines duris (6 vnt), statėm laukines (šarvas), jungėm tualetą su vonia, keitėm dušo kabiną, klozetą.....nu berods viskas smile.gif meistram mokėjom tik dažytojui ir plytelių klojėjui, duris ir grindis vyras dėjo pats. Nu mums atrodo, kad net nepastebėjom kur išgaravo pinigai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 06 19, 11:05)
balandžio mėnesį baigėm remontus  ax.gif  kainavo jie man apie 40 000 doh.gif  ką padarėm? svetainės minkšta dalis, prieškambaris ir virtuvinis - nauji baldai . Visame bute - 76 kvadratų- kapitalinis remontas - dažėm sienas (buvo tapetai), dėjom grindis (laminatas), keitėm vidines duris (6 vnt), statėm laukines (šarvas), jungėm tualetą su vonia, keitėm dušo kabiną, klozetą.....nu berods viskas smile.gif meistram mokėjom tik dažytojui ir plytelių klojėjui, duris ir grindis vyras dėjo pats. Nu mums atrodo, kad net nepastebėjom kur išgaravo pinigai  doh.gif  doh.gif

sakyčiau labai pigiai prasisukot, pas mane dar baldų nėra (tik viruvinis užsakytas ir avansas sumokėtas) tik sienos sutvarkytos ir dažytos, o jau 40 000 kažkur dingo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 19 birželio 2007 - 11:10
Ermute thumbup.gif už tiek kiek čia pavardinot, tai manau, kad atsipirktot labai jau gera suma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 06 19, 12:05)
balandžio mėnesį baigėm remontus  ax.gif  kainavo jie man apie 40 000 doh.gif  ką padarėm? svetainės minkšta dalis, prieškambaris ir virtuvinis - nauji baldai . Visame bute - 76 kvadratų- kapitalinis remontas - dažėm sienas (buvo tapetai), dėjom grindis (laminatas), keitėm vidines duris (6 vnt), statėm laukines (šarvas), jungėm tualetą su vonia, keitėm dušo kabiną, klozetą.....nu berods viskas smile.gif meistram mokėjom tik dažytojui ir plytelių klojėjui, duris ir grindis vyras dėjo pats. Nu mums atrodo, kad net nepastebėjom kur išgaravo pinigai  doh.gif  doh.gif

jo cia jus papigiai susitvarket. as be nauju baldu jau 30 000 suplojau, o dar uz baldus visokius roletus sviestuvus ir kitas slumlkmenas naunau ne viena 10 000 sumokesiu;(
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 06 18, 06:33)
Virtuvė 9 kv. m ir koridorius kapitalinis remontas kainavo beveik 10 000  Lt. Tai viską darė meistrai tik mes medžiagas pristatėm... O tai dar reikia virtuvėje naujų baldų + įmontuojama technika tai dar bus apie 10 tūkst...

Šiais laikasi brangiausias remontas yra virtuvė ir vonia  g.gif

Kadangi pati ruosiuosi remontui, tailabai jau didele suma pasirode virtuvei. O ka uz tuos pinigelius padarete?
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2007 06 19, 15:20)
Kadangi pati ruosiuosi remontui, tailabai jau didele suma pasirode virtuvei. O ka uz tuos pinigelius padarete?

man 9 kv.m kainuos virš 15 t doh.gif

9500 buitinė technika (šaldytuvas, orkaitė, kaitlentė, mikrobangė, indaplovė, gartraukis)
4500 komplektas (virš 4m siena)
1500 grindim/sienom plytelės ir sienų dažymas
4u.gif
dar nežinau kiek kainuos kriauklė ir čiaupas, bet kažkur dar 1000 doh.gif
Atsakyti
ir jums čia papigiai? ax.gif iš pradžių maniau kad šaipotės smile.gif beje, į tą sumą įėjo ir tie visokie roledai, romanetės, užuolaidos visuose kambariuose (tiesą sakant - virtuvėje - romanetės, miegamajame - užuolaidos ir roletai, svetainėje - užuolaidos ir vaikų kambaryje - roletai, hole palikom tas pačias nes prieš darant remontus jos buvo kokį mėnesį kaip nupirktos tik), aij, dar įsistiklinome vieną iš balkonų (kainavo 980 Lt) bet man tai TIKRAI neatrodo kad pigiai prasisukom......... už galvos ėmėmės su vyru remontų metu blush2.gif ax.gif
Papildyta:
beje, čia ne Kaunas ar Vilnius, dažytojas kainavo laaaaabai papigiai (nežinau kodėl bet tik 10 Lt už sutvarkytą sieną (nu ten tie špakliavimai, dažymai ir t.t.), bet plytelių klytuojas apie 35 už kvadratą (mūsų miestelio kainomis, daugokai vadinasi)... gal todėl pas jus viskas brangiau apsieina... įmesiu foto ryt gal, ką galima padaryti už 40 000 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 06 19, 16:25)
man 9 kv.m kainuos virš 15 t  doh.gif

9500 buitinė technika (šaldytuvas, orkaitė, kaitlentė, mikrobangė, indaplovė, gartraukis)
4500 komplektas (virš 4m siena)
1500 grindim/sienom plytelės ir sienų dažymas
4u.gif
dar nežinau kiek kainuos kriauklė ir čiaupas, bet kažkur dar 1000 doh.gif

O tai kokia čia kriauklė ir kranas kainuoja 1000?
Atsakyti
QUOTE(pijuska @ 2007 06 19, 17:35)
O tai kokia čia kriauklė ir kranas kainuoja 1000?

akmens masės, gal? mes mokėjom 600lt už kriauklę ir 390lt už maišytuvą, skaitosi kad normali kaina
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 06 19, 15:39)
akmens masės, gal? mes mokėjom 600lt už kriauklę ir 390lt už maišytuvą, skaitosi kad normali kaina

taip akmens masės 4u.gif

galima imti ir plieninę kriauklę tai kaina perpus sumažėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 06 19, 15:31)
ir jums čia papigiai?  ax.gif  iš pradžių maniau kad šaipotės smile.gif beje, į tą sumą įėjo ir tie visokie roledai, romanetės, užuolaidos visuose kambariuose (tiesą sakant - virtuvėje - romanetės, miegamajame - užuolaidos ir roletai, svetainėje - užuolaidos ir vaikų kambaryje - roletai, hole palikom tas pačias nes prieš darant remontus jos buvo kokį mėnesį kaip nupirktos tik), aij, dar įsistiklinome vieną iš balkonų (kainavo 980 Lt) bet man tai TIKRAI neatrodo kad pigiai prasisukom......... už galvos ėmėmės su vyru remontų metu  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
beje, čia ne Kaunas ar Vilnius, dažytojas kainavo laaaaabai papigiai (nežinau kodėl bet tik 10 Lt už sutvarkytą sieną (nu ten tie špakliavimai, dažymai ir t.t.), bet plytelių klytuojas apie 35 už kvadratą (mūsų miestelio kainomis, daugokai vadinasi)... gal todėl pas jus viskas brangiau apsieina... įmesiu foto ryt gal, ką galima padaryti už 40 000  lotuliukas.gif

Vis tiek pigiai, nors ne Vilnius ir Kaunas.
Jei nepamiršiu nukrauti fotiko, tai ryt įdėsiu foto, kad pamatytumėt kur dingo mano 60 000. O pas mane dar tik prasidėjo gipso sukimo periodas (už jį dar nemokėta) doh.gif
Atsakyti