Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

Mano vyras daro apdaila Kaune. Sienu glaistymas dazymas 25 lt/kv.m, plyteliu klojimas - 35 lt/kv.m ( jei plotas mazas). Didesniems plotams - mazesni ikainiai.
Atsakyti
QUOTE(demon @ 2006 11 08, 09:33)
Mano vyras daro apdaila Kaune. Sienu glaistymas dazymas 25 lt/kv.m, plyteliu klojimas - 35 lt/kv.m ( jei plotas mazas). Didesniems plotams - mazesni ikainiai.

Man sienas dare tik 15lt/kv.m, bet uztat su vonia tai labai nepasiseke su meistrais, kiek zadejo, laukiau laukiau neatejo, pavede, o darbo ten tikrai daug. tai dabar su dejimu ir sienu lyginimu mokesiu kosmine kaina, bet neturiu kito pasirinkimo, nes laiko nera.
Atsakyti
O kaip su darbo sutartimis?
Ar pasirašinėjate ką nors su meistrais (kalbu ne apie firmas)... g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti koks kainu skirtumas didmiesciuose ir rajonuose, cia ziuriu kainu ivairove mane domintu gipso kalimas, jo rodbandu lyginimas ir dazymas Mano meistrai dirba uz 45 lt. kvadratas(gipsas, rodbandavimas ir dazymas)Cia daug ar mazai?Rajone?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2006 12 12, 14:39)
Noriu paklausti koks kainu skirtumas didmiesciuose ir rajonuose, cia ziuriu kainu ivairove mane domintu gipso kalimas, jo rodbandu lyginimas ir dazymas Mano meistrai dirba uz 45 lt. kvadratas(gipsas, rodbandavimas ir dazymas)Cia daug ar mazai?Rajone?

Cia daug doh.gif . Mes ka tik nauja buta remontavom, uz 70 kv buto remonta (turiu omenyje glaistymas, dazymas, plyteliu klojimas, parketo klojimas ir t.t.) sumokejom apie 16 tukst. (bet cia ir dazai, parketas, rozetes glaistai ir kt. medziagos). Buto remontas uztruko apie 1,5 men..
Meistrus samdem is kito miesto (tik problema, jei nera kur apgyventinti). Siaip padare viska taip kaip norejom ir kokybiskai.
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2006 12 12, 14:39)

blink.gif o varge nu ir plesia...cia tikrai labai labai daug...vilniui tikrai jauciu nera tokiu kainu.. doh.gif
Atsakyti
Patys, su vyru, darėm remontą. Tik nusibalinom lubas ir pasikeitėm naujus kambario tapetus. Labai reikėjo staigiai. Išėjo virš 200 lt......
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2006 12 12, 13:39)

blink.gif Siaip jau nieko nesupratau. Kam ant gipso rotbanda tepti???? blink.gif Uz darba su rotbandu 15lt/m2, uz gipskartonio montavima 25lt/m2, sienu dazymas, priklausomai nuo to kiek reikes jas lyginti ir spakliuoti bei sveisti labai skiriasi, ~ 30-40 lt/m2. Panevezys. Taip kad tu moki nedaug.
Bet su tuo rotbandu tu issiaiskink
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2006 12 12, 21:31)
blink.gif Siaip jau nieko nesupratau. Kam ant gipso rotbanda tepti????  blink.gif Uz darba su rotbandu 15lt/m2, uz gipskartonio montavima 25lt/m2, sienu dazymas, priklausomai nuo to kiek reikes jas lyginti ir spakliuoti bei sveisti labai skiriasi, ~ 30-40 lt/m2. Panevezys. Taip kad tu moki nedaug.
Bet su tuo rotbandu tu issiaiskink

Na nezinau, bet tai kaip juk sujungimai tarp gipso tai klijuojasi tinkleliu ir po to kad ir plonai visviena reikia islyginti rodbandu?O gal galima kaip kitaip? blush2.gif g.gif
Atsakyti
tie tarpeliai tarp gipso ploksciu ir visos skilutes nuo varzteliu spakliuojasi,paskui reikia sveisti paskui dar spakliuoti,jokiu tinkleliu dabar niekasnededa ir radbandu netepa schmoll.gif tame ir + gipso kartono,jis juk lygus mirksiukas.gif
mes dabar patis darom remonta,jau menesi vyrasplusa:-)labai kol kasgraziai viskas gaunasi ax.gif isleidom jau 10 000 ax.gif manau nedaug,cia iskaitant gipsa,pliteles visas,vonia,tulika,kriaukle...tikimes iki naujako baigti mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau nuostabius meistriukus rolleyes.gif nzn ar daug ar mazai mokesiu bet::
15m.kv kambariys: tapetus senus nuime, vsika pilnai sutvarke ir nudaze, gipsu ir hologenu lubas sudejo
kitas kamb. 15kv irgi tik be gipso bet pilnai nugramde lubas ir per naujo lubas ir sienas padare - ir kolidoriu tapetus nueme,nudaze ir lubas is naujo padare. gipsas tik vienam kambary visur kitus idealiai nubalinta. - 3000ltr uz viska
ikainiu taip nezinau.
dar mokejome 370 uz tapetavima,1000 elektrikui uz tai kad visi laidai sienoje ir rozetes bei jungiklius keite vieta...
na aiku dar plius medziagos virs 5000t isejo.
manau 2k.b kaip kad pas mane iki 50kv galima isipaisyti jei viska kosmetiskai naujai iki 10000 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2006 12 13, 11:27)
tie tarpeliai tarp gipso ploksciu ir visos skilutes nuo varzteliu  spakliuojasi,paskui reikia sveisti paskui dar spakliuoti,jokiu tinkleliu dabar niekasnededa ir radbandu netepa schmoll.gif tame ir + gipso kartono,jis juk lygus mirksiukas.gif

matai, jei nedesi to tinklelio ant gipskartono sujungimu, paskui toje vietoj gali suskilinet tas spaklius tongue.gif
Atsakyti