Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

QUOTE(daliela @ 2006 07 27, 09:06)
Mergaitės, o gal žinote kiek galėtų kainuoti 1 kvad.metro uosinių grindų išdėjimas?

~30-40 Lt/kv.m.
Atsakyti
QUOTE(Edutis @ 2006 08 03, 01:21)
~30-40 Lt/kv.m.

Žiauroka. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 23, 21:24)
Buk gerute sukonkretink elektriko kainas. Man labai idomu.

Deja, negaliu sukonkretinti, nes mes visai nesidomėjom, kiek kiekvienas taškas ir kiti pyrstelėjimai kainuoja atskirai blush2.gif smile.gif mums pasakė sumą ir mes sumokėjom. Nemoku aš skaičiuoti smulkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 07 27, 10:06)
Mergaitės, o gal žinote kiek galėtų kainuoti 1 kvad.metro uosinių grindų išdėjimas?

mano vyras deda grindis tai ziurint kokios grindys kaina eina nuo 24lt
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2006 08 03, 21:48)
mano vyras deda grindis tai ziurint kokios grindys kaina eina nuo 24lt

Grindys uosinės, lentos su grioveliais, klyjuojamos. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja dabar parketo šlifavimas (atnaujinimas) Klaipėdoje?
Gal kas parekomenduotų kokį meistrą ax.gif
Atsakyti
o parketo slifavimas Vilniuje kiek kainuoja? Ar imanoma tai padaryti patiems, ar geriau visdelto patirusi meistra imt?
ir del lakavimo turim problema. Kaip suzinot, koks lakas buvo naudojamas? Nes norim nulakuot patys, bet geriau, kad ir dryziu neliktu. O paskaicia, kad jei buvo aliejinis lakas, tai vandeninis netinka ir pan. blush2.gif Padekit
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2006 08 21, 08:47)
o parketo slifavimas Vilniuje kiek kainuoja? Ar imanoma tai padaryti patiems, ar geriau visdelto patirusi meistra imt?
ir del lakavimo turim problema. Kaip suzinot, koks lakas buvo naudojamas? Nes norim nulakuot patys, bet geriau, kad ir dryziu neliktu. O paskaicia, kad jei buvo aliejinis lakas, tai vandeninis netinka ir pan.  blush2.gif  Padekit

Kainu Vilniuje nezinau, bet mums slifavimas kainavo pries menesi 10 lt uz kvadrata plius gruntavimas. o lakavo vyras pirma karta gyvenime, ir visai neblogai gavosi. smile.gif Lakavo latvisku pusiau matiniu laku dviem eilemis, kadangi sis lakas labai smirdi, tai su dujokauke dirbo biggrin.gif Bekvapiu nepatre lakuoti parketo slifuotojas, nes sake kad greitai nusitrina ir brangu. g.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi ta smirdanti latviskam buvo pasirinkes... pusiau matinis Doukron. tai musu grindlentes lyg nelakuotos atrodo, na tik truputis blizgumo matosi, bet labai nedaug...
O siaip ji rekomendavo zmones, kurie dirba su medziu (parketus daro, medines dutis ir kitus gaminius) nes jis pagal kainos ir kokybes santyki vienas is geriausiu.

Na tik vienas minusas (jau anksciau minetas) - BAISIAI SMIRDI smile.gif
Atsakyti
Klausimėlis... 4u.gif

ruošiamės remontuoti vonią ir tualetą (beja juos sujungti) - t.y. perdaryti viską iš esmės. Dabar toks labai svarbus klausimas iškilo - kiek reikės sumokėti meistrams už pilną remontą, t.y. už santechnikos, elektros darbus, sienų griovimą, plytelių klojimą ir pan.

Gal turit patirties? Kiek vien darbai kainuoja?

Atsakyti
nezinau tixliai kiek kainuoja Vilniuj ar Klaipedoj parketo slifavimas, bet mum dare Kaune tai slifavimas,gruntavimas, lakavimas kainavo 14Lt/kv. Labai stipriai neturetu skirtis kainos, na zinoma Vilniuj bus kokia pora litu brangiau.
Atsakyti
Aysha Paskelbta Vakar, 16:24
  Klausimėlis... 

ruošiamės remontuoti vonią ir tualetą (beja juos sujungti) - t.y. perdaryti viską iš esmės. Dabar toks labai svarbus klausimas iškilo - kiek reikės sumokėti meistrams už pilną remontą, t.y. už santechnikos, elektros darbus, sienų griovimą, plytelių klojimą ir pan.

Gal turit patirties? Kiek vien darbai kainuoja?

Remontavom liepos men.,bet jums reikia susitarti su meistrais is anksto:pvz.:kiek kainuoja sienos griovimas su siuksliu isvezimu,plyteliu klojimas uz kvadrata,santechnikos darbai uz taska,elektra priklauso nuo jusu noru-irgi ima uz taska.

Sekmesir kantrybes!!!
Atsakyti