Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

Na kadangi darbai visai į pabaiga, tai galiu primesti, kad mums kvadratas su darbu ir medžiagomis kainuos 700 -720 Lt. (Į šią kainą įeina dar pats virtuvės komplektas be santechnikos), tai manau, kad tai nėra daug, nes mūsų kaimynai vien tik už darbą sumokėjo 37 tūkstančius, o kur dar medžiagos. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 07 24, 11:59)
kažkaip įdomiai- šiaip pas instaliuotojus "taško įrengimas" reiškia ir skylės išmušimą, ir dėžutės įstatymą..nu grynai pilno  "taško" paruošimas. o ką pas tave reiškia "taškas"? jei skylės iškirtimas atskirai, dėžutės įdėjimas vėl atskirai?  g.gif

Zodziu pas mane ta "taska" vadinasi skaido ir paciam gale gaunasi tas pats 25-30litu.
Papildyta:
As jau pati nesigaudau, bet pas mane vienam taske tik viena rozete, o jau kitam taske 4rozetes. Tai gal del to taip skaido kainas, nezinau. Jau pavargau nuo to remonto. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, mes siuo metu kaip tik irenginejame buta 2 kambariai daline tik apdaila, ir labai idomu butu sizinoti kiek pinigeliu jums atseijo, kokios mestrus gavote ar patenkinti esate suprantu kad viskas nuo poreikiu priklauso bet mazdaug vistiek butu idomu suzinoti.
Atsakyti
Įsirenginėjom naujos statybos 2 k. butą prieš 4 metus. Apdailai, jeigu gerai prisimenu, išleidom kažkur 18000 Lt. Ir tai dirbo pažįstami meistrai.
Dabar kainos ūgtelėjusios, tad spėju šiandien už tas pačias paslaugas sumokėtume tikrai daugiau.
Atsakyti
Man irgi idomu g.gif
Turtim tam tikra suma ir i ja turim isitekti, daug ka darysim patys, bet bijau, kad mes daug ko nematom, t.y. busimu islaidu.
Atsakyti
Galiu pasakyti viena,jog numatomą sumą reikia padiditi bent jau trekšdaliu. O šiaip priklauso ir nuo kvadratūros ir nuo apdailos medžiagų. Galima pigiom medžiagom, galima pigias grindis dėti,pigią virtuvę. Daugiausiai kvadratas kainuoja tualete ir vonioje. Brangiausiai remontuoti butus išeina senamiestyje, kur su aukštom lubom,plačiom durim ir dažnai reikia renovuoti net pertvaras.
Atsakyti
be baldų ir buitinės technikos: 500Lt/m2,
su baldais ir buitine technika: 900Lt/m2.

Medžiagos naudotos vidutinio lygio (į brangesnę pusę),
o darbas labai pigus.
Atsakyti
Mergaitės, o gal žinote kiek galėtų kainuoti 1 kvad.metro uosinių grindų išdėjimas?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 07 27, 08:16)
be baldų ir buitinės technikos: 500Lt/m2,
su baldais ir buitine technika: 900Lt/m2.

Medžiagos naudotos vidutinio lygio (į brangesnę pusę),
o darbas labai pigus.

Ogooo... :As kiek klausinėjau tų žmonių, kurie nesenai įsirenginėjo, tai tą patį sako...Na, as i kokius 700Lt/m2 įsiteksim kaip nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 07 26, 01:15)
Man irgi idomu  g.gif
Turtim tam tikra suma ir i ja turim isitekti, daug ka darysim patys, bet bijau, kad mes daug ko nematom, t.y. busimu islaidu.

Na mes irgi turime tik tam tikra suma i kuria turime isitekti doh.gif
Atsakyti
Mums parketa uosini dejo 25LT uz kvm.dabar kainos pakilusios.O jei dar Vilniuje, tai dar brangiau.
Atsakyti
Mums 3 k. buto remontas su langais, lauko durimis, baldais (išskyrus 1 k.) išėjo maždaug po 750 Lt/m2. Medžiagos ir baldai ne iš brangiųjų.
Atsakyti