Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

Gal kas nupirkes butuka Vln Taikos g?Man atrodo menulio slenys vadinasi! bigsmile.gif noretusi isgirsti atsilepimu!
Atsakyti
Butas 54 kv.m ,butas buvo su dalyne apdailą,remontas,virtuves baldai ir buitine technika kainavo 30 t.lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2006 02 18, 21:45)
Butas 54 kv.m ,butas buvo su dalyne apdailą,remontas,virtuves baldai ir buitine technika kainavo 30 t.lt. smile.gif

čia prieš kiek laiko? gali plačiau parašyt, kur ką pirkai, kiek darbai kainavo, gal ką darėtės patys?
Atsakyti
Labukas, ant nosies remontas tai noreciau, kad pasidalintumete kiek jums konkreciai kainavo meistru paslaugos. Turiu omenyje ne kiek medziagos. Idomu suzinoti kiek kainuoja tapetavimas, dazymas, plyteliu klojimas, parketo dejimas, slifavimas, sienu griovimas, elektros vedziojimas, radiatoriu keitimas ir visa kita.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
pas mano vyrą, tai kainos tokios: dažymas kažkur 23lt metro kvadr., plyteles 28lt, kvadr. metras, rozeciu perkelimas 39lt vnt. , parketo slifaviasm 13,2 lt kvadratas, o dejimas kazkur 45.. kitu kainu nzn, bet kaune turetu gal maziau buti. nors seip vln, didesnes visur..
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 02 20, 17:06)
pas mano vyrą, tai kainos tokios: dažymas kažkur 23lt metro kvadr., plyteles 28lt, kvadr. metras, rozeciu perkelimas 39lt vnt. , parketo slifaviasm 13,2 lt kvadratas, o dejimas kazkur 45.. kitu kainu nzn, bet kaune turetu gal maziau buti. nors seip vln, didesnes visur..

o dazymas tai cia tik darbas?o tada tapetu klijavimas kokia kaina?O rozeciu perkelimas irgi tik darbas ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 20 vasario 2006 - 18:09
Mano vyras atlieka remonto darbus tokiom kainom:
Darbų pavadinimas Kaina (Lt/kv.m.)

Gipso kartono plokščių montavimas - 20
Tapetavimas, dažymas (su paruošimu) - 20
Sienų griovimas (su šiukšlių išvežimu) - 100
Laminato klojimas - 15
Grindjuostės (už 1 m) -5
Plitelių klojimas - 25-50
Elektros darbai (už tašką) - 20
Betonavimas - 10
Langų ir durų apdaila - Nuo 100
Durų montavimas (su apvadais) - 70
Durų išėmimas - 20
Arkų darymas - Nuo 100
Grindų išėmimas ir plokščių sudėjimas - 15
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 18, 23:05)
čia prieš kiek laiko? gali plačiau parašyt, kur ką pirkai, kiek darbai kainavo, gal ką darėtės patys?

Cia dabar,praeita savaite tik uzbaige,ir sumontavo baldus.Nieko ipatingo nedarem,ir visus darbus atlyko tik meistrai,brangiausiai isejo vonia,nes pirkom gera santechnika-ifo,ir virtuves baldai su buitine technika-bosh,samsung.Pirkom per visa miesta,daug ir senukuose.
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2006 02 18, 22:45)

Sveika, gal galėtum pasakyti kiek kainavo tik baldai, nes pas mane toks pat butukas bus tik su pilna apdaila, bet aš dar norėčiau pakabinamų lubų ir statyčiau petrvarą. Na jei konkrečiau, gal galėtum pasakyti keik kainavo tik vonia su tualetu?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėjau paklausti tų, kurios įsirenginėjat arba katik baigėt būsto remonto darbus. Kur jūs pikdavote statyb.medžiagas, ar ieškodavot per kelias parduotuves kur pigiau, o gal turit kokia nuolaidų kortelę, girdėjau, kad Senukai jeigu sudarai sutartį, kad pas juos pirksi didelį kiekį medžiagų, duoda nuolaidų kortelę, kaip didmenininkams. Ypaš domintų, kur apsipirkdavote Vilniuje, gal apsimoka važiuoti į Panerius, į bazes, jeigu reikia didesnio kiekio medžiagų, pvz., glaisto?
Atsakyti
Šios temos niekaip neįveikiau perskaityt nuo A iki Ž, neturiu tiek kantybės smile.gif Bet...niekur neaptikau dorai parašytos sumos, kiek kainavo buto remontas. O tai labai įdomu, nes kartais mane apima panika, kad neužteks pinigų įsirengti naujo buto. Įsirengimu vadinu viską, kartu su apstatymu.
Tai kuri bus pirmoji kregždutė? mirksiukas.gif Kuri pasakys, kiek kainavo buto įsirengimas? Negi neskaičiavot? Bandau visaip erzinti, gal tuomet pasipasakosit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 27 kovo 2006 - 15:45
listen.gif
Atsakyti