Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

ar kam nors teko darbininkams mokėt pvz. už plytelių sunešimą? Mums reik plyteles sunešiot į 8 aukštą, tai sakė sunešimo kaina svyruoja nuo 150 iki 250 lt g.gif ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(KrissTina @ 2005 10 27, 14:40)
pagal įstatymą anksčiau būtų negalėję net ir tėvai ar giminaičiai įrenginėt, tik pakeitus DK nuostatas savanoriškas darbas ar talka nėra laikoma nelegaliu darbu.
Jeigu žmogus turi konkretiems darbams, kuriuos jis atlieka, patentą, ir jo galiojimo laikas nėra pasibaigęs, jokia bauda jam negresia.

P.S. o kartais ne Fredoj tavo butas??? wink.gif

man jau irgi minėjo, kad galima organizuoti talką ir niekas negalės prisikabinti. bet kaip tai įrodyti? turi būti kažkoks kabliukas, juk tada negalės VMI prie nieko prisikabinti.. g.gif
p.s. mano butas ne fredoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2005 10 27, 15:09)
man jau irgi minėjo, kad galima organizuoti talką ir niekas negalės prisikabinti. bet kaip tai įrodyti? turi būti kažkoks kabliukas, juk tada negalės VMI prie nieko prisikabinti.. g.gif
p.s. mano butas ne fredoj mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif Pagaliau nors viena kaunietė atsirado biggrin.gif Mes va irgi kaip tik ieškinėjam po truputi butu naujos statybos name. Kas baisiausia tai pasirinkimas nėra didelis ir kainos užlankstytos cry.gif Bjaurybės tos nekilnojamo turto agentūros-superka butukus, o paskui perpardavinėja su baisiniu antkainiu aggressive.gif
Jeigu ne paslaptis, kur jus pirkot buta?
Atsakyti
QUOTE(Fretka @ 2005 10 27, 14:46)
ar kam nors teko darbininkams mokėt pvz. už plytelių sunešimą? Mums reik plyteles sunešiot į 8 aukštą, tai sakė sunešimo kaina svyruoja nuo 150 iki 250 lt g.gif ar tai normalu?

Mums nesiojo darbininkas is Senuku i 4 auksta plyteles ir laminata(~800kg) tai mokejom 50Lt,- O 250Lt,- tai sakyciau, kad daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2005 10 28, 12:54)
Mums nesiojo darbininkas is Senuku i 4 auksta plyteles ir laminata(~800kg) tai mokejom 50Lt,- O 250Lt,- tai sakyciau, kad daugoka g.gif

o daug plytelių?Nes pas mus tai apie 40 pokelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmux @ 2005 10 28, 13:41)
Sveika  4u.gif  Pagaliau nors viena kaunietė atsirado  biggrin.gif Mes va irgi kaip tik ieškinėjam po truputi butu naujos statybos name. Kas baisiausia tai pasirinkimas nėra didelis ir kainos užlankstytos  cry.gif Bjaurybės tos nekilnojamo turto agentūros-superka butukus, o paskui perpardavinėja su baisiniu antkainiu  aggressive.gif
Jeigu ne paslaptis, kur jus pirkot buta?

4u.gif nea, ne paslaptis - aš pirkau Radvilėnų plente ax.gif bet žinai, labai baisu garsiai sakyti, nes tuoj prasidės kritika "ten mėšlas, blogai ir pan.", tai nenoriu nuotaikos gadintis, tad patyliukais ir pašnibždom tau parašau mirksiukas.gif
bet šiaip esu labai patenkinta tuo savo naujuoju namu, vieta ir butu, kurį dar tik pradėsim įsirenginėti (nuo lapkričio pradžios) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2005 10 29, 11:36)
4u.gif nea, ne paslaptis - aš pirkau Radvilėnų plente ax.gif  bet žinai, labai baisu garsiai sakyti, nes tuoj prasidės kritika "ten mėšlas, blogai ir pan.", tai nenoriu nuotaikos gadintis, tad patyliukais ir pašnibždom tau parašau  mirksiukas.gif
bet šiaip esu labai patenkinta tuo savo naujuoju namu, vieta ir butu, kurį dar tik pradėsim įsirenginėti (nuo lapkričio pradžios) ax.gif

Kaip tik šiandien buvo pokalbis su žmogum, nusipirkusiu butą Radvilėnų plente. Labai labai nusivylė firma, kuri statė tą namą. O aš norėjau jų statomame name Verkių gatvėje pirkti butą. Dabar suabejojau.
Sakė, tas žmogus, kad lubos per žemos tam naujam name - apie 2,38 m. O norma yra mažiausiai 2,5 m. O kaip pas tave lubos? Ar tau tokios žemos netrukdo?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 10 30, 19:59)
Kaip tik šiandien buvo pokalbis su žmogum, nusipirkusiu butą Radvilėnų plente. Labai labai nusivylė firma, kuri statė tą namą. O aš norėjau jų statomame name Verkių gatvėje pirkti butą. Dabar suabejojau.
Sakė, tas žmogus, kad lubos per žemos tam naujam name - apie 2,38 m. O norma yra mažiausiai 2,5 m. O kaip pas tave lubos? Ar tau tokios žemos netrukdo?

Lubos iš tiesų - 2.38 m, kadangi projekte nebuvo numatyta, bet jie po to dar dėjo papildomą apšiltinimo sluoksnį.
kol kas man tai netrukdo, nes aš dar ten negyvenu ax.gif
Atsakyti
radau kažkokias kainas čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 04, 10:09)
radau kažkokias kainas čia unsure.gif

ačiū 4u.gif einu jų analizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2005 11 04, 12:54)
ačiū 4u.gif einu jų analizuoti mirksiukas.gif

kokie analizų rezultatai? biggrin.gif
Atsakyti
Paanalizavau tas jų kainas, tai kai kurios aukštokos manyčiau, užkliuvo pvz. : gipskartonio montavimas - 25 Lt/m2. Vilniuje galima rasti už 16-17 Lt/m2.
Tačiau apskritai kainos Vilniaus mąstu normalios. Kai kurios firmos dar daugiau lupa. Įdomu, ar asmenys, dirbantys su verslo liudijimu, gali išrašyti oficialią sąskaitą - faktūrą???
Atsakyti