Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

QUOTE(Fretka @ 2005 09 09, 14:44)
vakare parašysiu ką jie ten užsiplėšė 4u.gif

apsimelavau ax.gif , vyras sąmatą pamiršo darbe doh.gif , tai jei įdomu tai tik pirmadienį parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Fretka @ 2005 09 09, 23:38)
apsimelavau ax.gif , vyras sąmatą pamiršo darbe doh.gif , tai jei įdomu tai tik pirmadienį parašysiu.

nieko tokio- mes niekur neskubam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 09 11, 19:45)
nieko tokio- mes niekur neskubam ax.gif

1 kvm kainavo mums 25 litai. Viskas. Pakabinimas, nuglaistymas. tik dazem patys
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 09 11, 18:58)
1 kvm kainavo mums 25 litai. Viskas. Pakabinimas, nuglaistymas. tik dazem patys

Persiprašau už durną klausimą- bet čia tik darbas ar su medžiagom... Gipskartonį, glaistą patys pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2005 09 02, 10:34)
Esu suskaiciavus viska su visom smulkmenom, ta paskaiciavima turiu excelyje, jei kam tikrai idomu, galeciau atsiusti i emeila.

Tunacka, gal galėtum ir man nusiųsti? ax.gif
Mano e-mailas 7inga9@gmail.com
Atsakyti
tai va rašau, kiek mums kainuos lubų sudėjimas:
GK plokščių lubos įrengiant karkasą (lygių) 26 lt/kv.
Dekoratyvinių elementų įrengimas lubose iš GK plokščių (juostų) 24 lt/vnt..
GK plokščių lubos įrengiant karkasą (su apskritimais) 50 lt/kv
Dekoratyvinių elementų įrengimas lubose iš GK plokščių (apskritimų įrengimas) 53 lt/vnt.

Atsakyti
Kiek dabar kainuoja pilnas sienu sutvarkymas : tinkavimas,glaistimas,tapetavimas ? { butas su daline apdaila } Gal kas Žino ir kitas darbu kainas.Išanksto ačiu.
Atsakyti
sienų glaistymas+tapetavimas - 12lt/m2
lubų glaistymas ir dažymas - 14 lt/m2
plytelių klojimas 25lt/m2 (vilniuj dabar kainuoja 30-50 Lt/m2)

bet čia viskas per tokius neartimus pažįstamus, tai šiaip gali kainuoti ir brangiau

santechnikams už darbą ir medžiagas sumokėjome 750 Lt (butas 70,5 m2)

vieno santechnikos prietaiso pajungimas 40 Lt (irgi per pažįstamus), šiaip girdėjau, kad kainuoja apie 100Lt.
Atsakyti
QUOTE(ievuzyte @ 2005 09 22, 10:59)
sienų glaistymas+tapetavimas - 12lt/m2
lubų glaistymas ir dažymas - 14 lt/m2
plytelių klojimas 25lt/m2 (vilniuj dabar kainuoja 30-50 Lt/m2)

bet čia viskas per tokius neartimus pažįstamus, tai šiaip gali kainuoti ir brangiau

santechnikams už darbą ir medžiagas sumokėjome 750 Lt (butas 70,5 m2)

vieno santechnikos prietaiso pajungimas 40 Lt (irgi per pažįstamus), šiaip girdėjau, kad kainuoja apie 100Lt.

Na parašysiu ir aš savo kainas smile.gif
Man glaistymas kainavo 400 lt už ~ 30 kvadratų, t.y. ~ 13,30 lt/m, bet be dažymo, ir čia pažįstami... Kažkaip ievuzyte arba aš permokėjau, arba jūs pigiai gavot biggrin.gif
Plytelių klojimas - 20 lt/m2, taigi šiek tiek pigiau smile.gif bet irgi pažįstami...
Santechnikui, už darbą... 1700 lt cry.gif (irgi pažįstami)
Už visų vamzdžių išvedžiojimą, radiatorių pajungimą (namas 80 m2), dujinio katilo prijungimą (lytais jie tai darė g.gif ) , dušo ir kt prietaisų pajungimą... na ten darbo tai nemažai buvo, vanduo atvestas buvo į vieną vietą, reikėjo jį pervesti į kitą, išdėlioti vamzdžius šildomoms grindims ir pan.
Skaudžiausia kaina - už santechnikos darbus, bet ką padarysi - visais laikais santechnikai gerai uždirbo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 22 rugsėjo 2005 - 13:53
As konkreciu kainu dabar neprisimenu, kiek kainuoja darbas uz kvadrata, bet pasidziaugsiu, kad pavyko gana nebrangiai isirengt butuka. drinks_cheers.gif Mums samata skaiciavo su darbu ir medziagom, isskyrus grindu danga (darbas iskaiciuotas) ir plyteles voniai (klijavimas irgi iskaiciuotas) tai gavosi 13500 lt. Medziagos tikrai neprastos, plius dizainerio konsultacija, triju aukstu pakabinamos lubos su pasleptu apsvietimu. Tai va pridejus laminata, plyteles, lemputes ir santechnika gavosi biski daugiau negu 20000lt. Butas 55 kv.m.
Atsakyti
Niekada nesigilinau į kainas, o dabar va paskaitinėjau jūsų komentarus ir pagalvojau - - - O H O.... blink.gif
Reikia paskaičiuoti įdomumo dėlei kiek sutaupau viską pati darydama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 10 02, 19:09)
Niekada nesigilinau į kainas, o dabar va paskaitinėjau jūsų komentarus ir pagalvojau - - - O H O....  blink.gif
Reikia paskaičiuoti įdomumo dėlei kiek sutaupau viską pati darydama  tongue.gif

Na aš irgi viską pati dariausi, bet buvo priverstiniai darbai, kuriems teko samdytis žmones - tinkuot nemoku, santechnikos irgi pati neišsivedžiojau ax.gif Tai toks čia ir darymas pačiam, kiek buvo įmanoma, tiek taupėm, bet negali gi būti visų galų meistras, tuo labiau ir laiko nėr tiek g.gif
Atsakyti