Ar jus patis darėt,ar meistrai ? Ar labai branges medžiagas pirkot,pavizdžiui santechnika,pliteles.
Remontą darė meistrai, mes nei pirštu neprisidėjom. Vienas iš brangesnių daiktų buvo vonios ir tualeto plytelės apie 3000 lt.(labai gailimės, nes kaina baisi, o kokybės nulis nors parduotuvėje atrodė tikrai labai gražiai), santechniką pirkom labai paprastą, gal vonia kiek brangesnė apie 1600 lt.
Kaip manote, ka gero 3k. bute galima nuveikti su 70.000Lt? Pirkom su daline apdaila, tai startuojam nuo nulio...
Galima padaryt viska
QUOTE(light blue @ 2005 08 26, 10:44)
Kaip manote, ka gero 3k. bute galima nuveikti su 70.000Lt? Pirkom su daline apdaila, tai startuojam nuo nulio...
Nemažai gero galima nuveikti. Pas mane lygiai ta pati situacija - naujas butas, 3 kambariai, viskas nuo nulio. Pagal paskaičiavimus, viskas su visais baldais ir technika turėtų tilpti į 70 kilolitų. Numatyta medinės grindlentės, ne pačios pigiausios (jei jau atvirai - klaikiai brangios, bet tooooooookios fainos, kad nu ) plytelės, gipskartonio lubos su visokiais pribumbasais, gera buitinė technika ir absol visi nauji baldai, bo iš senosios gyvenamosios vietos pervažiuos tik vienas paveikslas. Pagal kurį, beje, bus įrengta didžioji dalis buto
Žodžiu, prabangos didelės nebus, bet kokybė - būtinai.
Nu lyg ir ramiau pasidare Zinau, kad mes visko iki pilno blizgesio nepasidarysim, bet...manau, kad zmones bus kur pasikviesti. Pas mus svetaine baisiai mandro isplanavimo, tai joje reikia specialius baldus daryti. Tai jie mums sues apie 10.000lt. Ir dar tokia pakyla bus is kurios lova sveciams isvaziuos, tai ji apie 7000 kainuos. Bet taip norisi viska pasidaryti nestandartiskai. Vat uz tuos norus ir susimoki paskui.
Jo su kaimynais cia jums sauniai gavosi. Bet as apie buto irengimo kaina kalbesiu.
Mano meistriukas 54kv.m. baigia irengineti ir visa tai truko 25d. Butas naujos statybos name, tai gavom plikas sienas. Samdem papildomai santechnikus ir elektrikus. Tai jiems bendrai sumokejom 8000 lt: pagr. meistriukas - 5000 lt, o kitiems po 1500 lt.
Esu suskaiciavus viska su visom smulkmenom, ta paskaiciavima turiu excelyje, jei kam tikrai idomu, galeciau atsiusti i emeila. O cia nesismulkinant galiu pasakyti, kad viso buto irengimas, su buitine technika, irengta vonia ir tuliku, durimis, laminatu ( ne paciu pigiausiu, bet apie 35lt/kv.m.), plytelemis ( irgi ne brangiausiomis - apie 35lt/kv.m.), dazytomis sienomis kainuos 30000 lt.
Mano meistriukas 54kv.m. baigia irengineti ir visa tai truko 25d. Butas naujos statybos name, tai gavom plikas sienas. Samdem papildomai santechnikus ir elektrikus. Tai jiems bendrai sumokejom 8000 lt: pagr. meistriukas - 5000 lt, o kitiems po 1500 lt.
Esu suskaiciavus viska su visom smulkmenom, ta paskaiciavima turiu excelyje, jei kam tikrai idomu, galeciau atsiusti i emeila. O cia nesismulkinant galiu pasakyti, kad viso buto irengimas, su buitine technika, irengta vonia ir tuliku, durimis, laminatu ( ne paciu pigiausiu, bet apie 35lt/kv.m.), plytelemis ( irgi ne brangiausiomis - apie 35lt/kv.m.), dazytomis sienomis kainuos 30000 lt.
Tiesa, i kaina iskaiciuotas tik pagrindinio meistriuko atlyginimas, o elektriku ir santechniku kaina jau papildomai reiktu pripliusuoti prie tu 30000lt.
Ir cia tik irengimas, be virtuves baldu, svetaines bei miegamojo.
Ačiū Tunacka, gavau tavo samatą.
Dabar galiu bent isivaizduoti kiek gali kainuoti apdaila.
As kažkaip planavau apie 50 000 Lt, bet su visais baldais, tai turbūt realiai galvoju
As kažkaip planavau apie 50 000 Lt, bet su visais baldais, tai turbūt realiai galvoju
QUOTE(Korta @ 2005 09 02, 15:56)
Ačiū Tunacka, gavau tavo samatą.
Korta liux kad kas nors paaiskejo galvojau nelabai susigaudysi mano samatoje 50000 lt su baldais tikrai realu, turetum tilpti
QUOTE(Tunacka @ 2005 09 02, 11:38)
Tiesa, i kaina iskaiciuotas tik pagrindinio meistriuko atlyginimas, o elektriku ir santechniku kaina jau papildomai reiktu pripliusuoti prie tu 30000lt.
Dekui tunacka uz samata, tikiuosi pagelbes ji truputi
Esu suskaiciavus viska su visom smulkmenom, ta paskaiciavima turiu excelyje, jei kam tikrai idomu, galeciau atsiusti i emeila.
Man irgi laaaaabai idomu. Buciau dekinga
Dejome sildomas grindis vonioje, virtuveje
Mes su vyru dar kol laiko turim iki apdailos darymosi, svarstom ka čia su tomis virtuvės grindimis daryti. Vonioj tai aš siaubingai noriu šildomų grindų. O dėl virtuvės tai net nežinau. Norėčiau plytelėm ją išklot, manau, virtuvėj taip būtų praktiškiau nei medinės grindys. Ką manot? Bet ar ne per didelė prabanga išeina tokias grindis turėt? Gal galit pasidalint patirtimi ir kainomis. Beje, jei namas dujinio šildymo, tai gal tą apšiltinimą irgi dujomis galima daryti (nebūtinai elektra)???!!!