mes taip pat darome per taip vadinamus chalturscikus, kavadratas gaunasi apie 600 lt, taciau cia be irangos (vonios, kranai....), aisku kiek buvome pasiskaiciave tai viskas gavosi beveik dvigubai brangiau, nei tikejomes , na bet ateiciai turesim grazius namucius
Man tas klausimas irgi labai labai aktualus, nes ka tik įsigijom nauja buteli... Mes įsirengimui ruosiames isleist apie 30 000 lt.
QUOTE(Jolyta @ 2005 05 14, 13:08)
Kiek maždaug kainuoja 1kv.m. įrengimas, kai butas naujos statybos name ir su "tradicine" daline apdaila.
Kiek klausinėjomės labai jau įvairios kainos, nuo 600 lt iki....
Suprantama, kad tai priklauso nuo medžiagų, darbininkų ir t.t.
Bet gal kas su tuo jau susidūrėt ir pasidalintumėte patirtim...
Kiek klausinėjomės labai jau įvairios kainos, nuo 600 lt iki....
Suprantama, kad tai priklauso nuo medžiagų, darbininkų ir t.t.
Bet gal kas su tuo jau susidūrėt ir pasidalintumėte patirtim...
Paaiskinkit, prasau, ka reiskia butas su daline apdaila.
Veronika, visi nauji butai parduodami su daline apdaila, t.y. islygintos grindys, yra langai, lauko durys, pertvaros, sanmazgo ivadas ir viskas, visa kita turit darytis patys, islyginti ir nuglaistyti sienas, lubas, pertvaras, sudeti grindis, isvedzioti vamzdzius ir visa kita.
Ula, 30 000 vos vos uzteks. As planavau tiek isleisti 60 kvadratu, bet jau isleidau 37 000 ir dar kokiu 5000 truksta. Geriausia tai padaryti taip, susirasyti medziagu kainas, kiekius, irangos kainas, santechnikos ir viso kito, gauta suma padauginti is dvieju ir matysi kiek tau reikes pinigu.
QUOTE(Atėnė @ 2005 04 20, 10:31)
1 tūkst. Lt įdėti į kvadratą yra geras remontas. Patys galite už tokią sumą pasidaryti aukšto lygio remontą su kokybiškom ir brangiom medžiagom, o ką padariusi statybinė firma, tai velnias juos žino. Gal parketas ir natūralus, santechnika švediška, žodžiu, tai ką galima pačiupinėti, neapgaus. Bet! Kokie dažai, glaistai, klijai ir pan. naudoti nesužinosi.
Mes savo 65 kv. butuką įsirengėme už 65 tūkst. Lt. Beje, čia su virtuvės baldais.
Mes savo 65 kv. butuką įsirengėme už 65 tūkst. Lt. Beje, čia su virtuvės baldais.
Jei nepaslaptis ir yr agalimybe, ar gaite keletas fotkiu imesti?
Aciu
nuo spalio men. turėsime įsirengti butą, gal kas galit rekomenduoti tikrai gerus meistrus?
QUOTE(ader @ 2005 06 03, 09:36)
Veronika, visi nauji butai parduodami su daline apdaila, t.y. islygintos grindys, yra langai, lauko durys, pertvaros, sanmazgo ivadas ir viskas, visa kita turit darytis patys, islyginti ir nuglaistyti sienas, lubas, pertvaras, sudeti grindis, isvedzioti vamzdzius ir visa kita.
Siaubas! Bent Italijoje naujos statybos butu tokiam stovyje nepriduoda, zmones tokio dalyko nesuprastu...
Patikslinimui norėčiau sužinoti
Tapetavimas - iki 5Lt/m2
-Ar čia įena sienos paruošimas, lyginimas su rodband ir t.t.???
Plytelių klijavimas -15-30Lt/m2
-Ar čia įeina sienos, grindų paruošimas???
Pakabinamų lubų montavimas -15Lt/m2
-Ar su visokiais "vikruntasais" ??? panašiai kaip čia http://vseoremonte.r...artiri/potolki/
Parketo klojimas - 30-35Lt/m2
-Ar čia įeina su lagių dėjimu>lygiavimu>medžio drožlių plokščių klojimu ir apvadų dėjimu???
Kiliminės dangos klojimas - iki10Lt/m2
-Grindinio lyginimas???
Tinkavimas -10-15Lt/m2
-Jei lyginti sieną su gipso kartono plokštėmis kaina gali būti panaši???
Santechninio mazgo pakeitimas - 120Lt
-Jau padaryta, patykėkit brangus malonumas
Vien kriauklės ar unitazo pakeitimas - iki 50Lt
-Jooo mazgų skaičiavimas labai biesino
Laminato klojimas (cia jau mano ziniom ) -7-10 Lt/m2
-Mano žiniomis ir teorijos meistriuku , nuo pat perdengimo plokštės iki parketlenčių klojimo su apvadais 25Lt/m2
Tapetavimas - iki 5Lt/m2
Plytelių klijavimas -15-30Lt/m2
Pakabinamų lubų montavimas -15Lt/m2
-Ar su visokiais "vikruntasais" ??? panašiai kaip čia http://vseoremonte.r...artiri/potolki/
Parketo klojimas - 30-35Lt/m2
-Ar čia įeina su lagių dėjimu>lygiavimu>medžio drožlių plokščių klojimu ir apvadų dėjimu???
Kiliminės dangos klojimas - iki10Lt/m2
-Grindinio lyginimas???
Tinkavimas -10-15Lt/m2
-Mano žiniomis ir teorijos meistriuku , nuo pat perdengimo plokštės iki parketlenčių klojimo su apvadais 25Lt/m2
QUOTE(Inco @ 2005 06 04, 19:40)
mano vyras pats paklojo
tikrai nereikalauja jokiu ipatingu sugebejimu...tik gulsčiuko ir pakloto po laminatu.
čia g ne parketą tiest
QUOTE(filifjonka @ 2005 06 06, 13:37)
mano vyras pats paklojo
tikrai nereikalauja jokiu ipatingu sugebejimu...tik gulsčiuko ir pakloto po laminatu.
čia g ne parketą tiest
čia g ne parketą tiest
tikrai taip, mes savo butelyje patys laminata pasiklojom!
tik va kokia beda atsitiko , remonto metu kazkas is meistru buvo palikes slapia kilimeli ant to laminato, tai vienoje vietoje, ties sujungimu 4 cm ilgio iskilimas atsirado bijau,kad plaunant su dregna sluoste taip visam laminatui nenutikti
QUOTE(Inco @ 2005 06 04, 20:40)
Patikslinimui norėčiau sužinoti
1.Tapetavimas - iki 5Lt/m2
2.Plytelių klijavimas -15-30Lt/m2
3.Pakabinamų lubų montavimas -15Lt/m2
4.Parketo klojimas - 30-35Lt/m2
5.Kiliminės dangos klojimas - iki10Lt/m2
-Grindinio lyginimas???
6.Tinkavimas -10-15Lt/m2
1.Tapetavimas - iki 5Lt/m2
2.Plytelių klijavimas -15-30Lt/m2
3.Pakabinamų lubų montavimas -15Lt/m2
4.Parketo klojimas - 30-35Lt/m2
5.Kiliminės dangos klojimas - iki10Lt/m2
-Grindinio lyginimas???
6.Tinkavimas -10-15Lt/m2
1.nu as is savo patirties pasakysiu, cia tik klijavimas
2.tik klijavimas
3.cia bus paprastu lubu jei su vikruntasais tai gali drasiai 20-25lt/m2.
4.sita kaina turetui but su viskuo, klojimas, lakavimas ir grindjuostes, o ne apvadai. apvadai aplink duris dedami.
5.cia tik kilimas grindu lyginimo nelabai nebus
6.jo kaina butu panasi 15-20lt/m2
QUOTE(laurynaa @ 2005 06 06, 15:36)
tikrai taip, mes savo butelyje patys laminata pasiklojom!
tik va kokia beda atsitiko , remonto metu kazkas is meistru buvo palikes slapia kilimeli ant to laminato, tai vienoje vietoje, ties sujungimu 4 cm ilgio iskilimas atsirado bijau,kad plaunant su dregna sluoste taip visam laminatui nenutikti
nu va sita problema su iskilimu tai gali ir neisnykt, lamintas tuo ir pasizymi, kad labai dregmes bijo, kaip velnias bet visam taip nenutiks, nebent tu vandeni paliesi ant jo, o slapiu skuduru tai nieko tokio.