Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

QUOTE(sika @ 2005 04 21, 09:40)
Pas mus daugelis vamzdziu gipskartonio sienoje, vonios vamzdziai po vonia, o ties tuliko siena - tokia nedidele pakylele padaryta, po ja lygtai irgi vamzdziai - nebepamenu, bet man ta pakylele labai patogu visokiems pribumbasams pasideti smile.gif

Pas mus tas pats. Kai pirkom, tai jau buvo kazkas isvedziota... Siaip visi kiti vamzdziai sienose paslepti, tik kriaukles tulike ir vonioje ne. Teko daryti ta pakylele... Nu bet gal is tiesu ir geriau... g.gif ax.gif

Atsakyti
Ner uz ka Agacaga, visa sita virtuve jau praejau, galiu daugeliu klausimu paaiskinti is savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 04 21, 10:08)
O kaip buna,jei pvz buto plane pavaizduota,kad tulike yra klozetas ir kriaukle, bet parasyta,kad bus tik ivadai,tai as taip suprantu,kad bus tik vienas kanalizacijos ivadas ir vandens vamzdziu po viena, o ten tarkim nuo klozeto iki kriaukles pats turi prasivest? Ar jau jeigu pavaizduota,kad kriaukle yra,tai iskart ir toj vietoj bus ivadai?  g.gif

Pas mus irgi taip buvo, ir buvo ivadas ir tualetui, ir kriauklei mirksiukas.gif Toj vietoj, kur pavaizduota buvo smile.gif
Pas mus kranui ivadai paslepti sienoje (sienos plytines), o vat nutekimo vamzdzius kriaukles teko patiems "slepti" po tokiu kaip laipteliu/pakyla, kaip sika sake smile.gif Nu bet darbininkai padare is plyteliu, kaip ir sienas, ir visai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Del kamstines dangos smile.gif Na, pagal savo charakteristikas ji ir virtuveje tinka, draugai vis delto vietoj plyteliu pasirinko kamsti, tik jie ji dar pora kartu perlakavo. Na, mes gal irgi galejome perlakuoti ji dar karteli, kai isklojome, kad atsparesnis butu, bet nelakavome g.gif Cia as dabar taip galvoju, nors pardavejai sako nereikejo. Ai, ka as zinau, siaip man tai zinokit grazu, o ir mano kolega vienas, labai itartinai ziurejes ir kamstine danga, kai pamate, tai sako "ale grazios grindys" rolleyes.gif Siltos tikrai, pas mane jos tokios kaip is lentuciu sudetos, labai prisiderino prie klijuoto medzio langu, o del derinimo, tai kol kas toks vaizdas, kad labai prie daug ko derinasi jos, nes atspalviu ivairiu galima ten atrasti rolleyes.gif Na, aisku, visokiems pazeidimams si danga ne tokia atspari kaip laminatas, na, bet uztat naturali, silta mirksiukas.gif Beje, o kaip ten vandens gali po ja pribegti? g.gif Kibira ispilti reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 04 21, 11:24)
Siltos tikrai, pas mane jos tokios kaip is lentuciu sudetos, labai prisiderino prie klijuoto medzio langu, o del derinimo, tai kol kas toks vaizdas, kad labai prie daug ko derinasi jos, nes atspalviu ivairiu galima ten atrasti  rolleyes.gif

Norėjau paklaust iš kur tą kamštį pirkai. Nes mus irgi domina kamštinė medžiaga virtuvėje. Užsisakėm iš Kamštinio namo, tipo plytelių imitacijos, tai jau trečią mėn. laukiam, o kaip neatveža, taip neatveža cry.gif . Gal dar yra kokia firmelė, kuri prekiauja kiek kitokia nei įprasta kamštine medžiaga.
Atsakyti
Pas mus tai ne tokios kaip plyteles formos, o tokios pauilgos "lentos", na, kaip laminato panasiai. O pirkome is "Geros grindys" (yra domus galerijoj), na. 4u.gif jie tai "stabde" su grindjuostemis tik, nes jas irgi kamscio emem, tai kokia savaite gal velavo, o pati kamsti meistrai uzsake anksciau, tai turejo laiku, ir kai pagalvoju, tai ne taip ir ilgai uztruko, nes visi remontai apie 1.5 men. truko mirksiukas.gif
Atsakyti
mes, pagaliau, liepos pabaigoj irgi savo ishsvajotaji gausim i savo rankas remontuotis smile.gif
kazhin, merginos, kas jau daretes pilna apdaila - kokios kainos pachiu darbu atlikimo? turiu omeny, - kiek plyteliu klijavimo kv. m. kainuoja, sienu tinkavimas, dazhymas ir pan.? noriu pasiskaichiuot ta gresminga suma be medzhiagu.. g.gif
manau, kad meistru darbu kainos daugmazh nesiskiria, o jau medzhiagas, tai chia jau kaip kiekvienam kishene ir fantazija leidzhia pasirenkam. todel taip ir skiriasi kvadrato kaina apdailai - vienu 1000, kitiems ir 400 uzhteko..
Atsakyti
uz kvadrata sienu ir lubu glaistymo ir dazymo mokejau 11 Lt., plyteliu klijavimas 20 Lt/kv.
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 04 21, 13:47)
mes, pagaliau, liepos pabaigoj irgi savo ishsvajotaji gausim i savo rankas remontuotis  smile.gif
kazhin, merginos, kas jau daretes pilna apdaila - kokios kainos pachiu darbu atlikimo? turiu omeny, - kiek plyteliu klijavimo kv. m. kainuoja, sienu tinkavimas, dazhymas ir pan.? noriu pasiskaichiuot ta gresminga suma be medzhiagu.. g.gif
manau, kad meistru darbu kainos daugmazh nesiskiria, o jau medzhiagas, tai chia jau kaip kiekvienam kishene ir fantazija leidzhia pasirenkam. todel taip ir skiriasi kvadrato kaina apdailai - vienu 1000, kitiems ir 400 uzhteko..

Zurnale "Tavo namai" yra surasytos vidutines kainos,tai galiu perrasyt.
Lubų ar sienų dažymas (įskaičiuojanr glaistymą,kitus pareng.darbus)- 15-20Lt/m2
Tapetavimas - iki 5Lt/m2
Plytelių klijavimas -15-30Lt/m2
Pakabinamų lubų montavimas -15Lt/m2
Parketo klojimas - 30-35Lt/m2
Kiliminės dangos klojimas - iki10Lt/m2
Tinkavimas -10-15Lt/m2
Santechninio mazgo pakeitimas - 120Lt
Vien kriauklės ar unitazo pakeitimas - iki 50Lt
Laminato klojimas (cia jau mano ziniom tongue.gif ) -7-10 Lt/m2

As vakar kaip tik jau buvau su darbininkais,kurie mums irengines buta susitikus, tai kai kainas pavardino, tai visai apsidziaugiau, bo tokios i mazesne puse buvo ax.gif O siaip sake,kad dazniausiai vien darbai viso buto irengimo kainuoja kazkur nuo 6000 iki 12000Lt
Atsakyti
Gal kuri nors is cia besiruosianciu irenginet buta gyvens Pilaites tuose naujuose blokiniouse namuose? ax.gif Vis beviltiskai bandau surast busimus kaimynus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 04 21, 19:09)
Zurnale "Tavo namai" yra surasytos vidutines kainos,tai galiu perrasyt.
Lubų ar sienų dažymas (įskaičiuojanr glaistymą,kitus pareng.darbus)- 15-20Lt/m2
Tapetavimas  - iki 5Lt/m2
Plytelių klijavimas -15-30Lt/m2
Pakabinamų lubų montavimas -15Lt/m2
Parketo klojimas - 30-35Lt/m2
Kiliminės dangos klojimas - iki10Lt/m2
Tinkavimas -10-15Lt/m2
Santechninio mazgo pakeitimas - 120Lt
Vien kriauklės ar unitazo pakeitimas - iki 50Lt
Laminato klojimas (cia jau mano ziniom tongue.gif ) -7-10 Lt/m2

As vakar kaip tik jau buvau su darbininkais,kurie mums irengines buta susitikus, tai kai kainas pavardino, tai visai apsidziaugiau, bo tokios i mazesne puse buvo ax.gif  O siaip sake,kad dazniausiai vien darbai viso buto irengimo kainuoja kazkur nuo 6000 iki 12000Lt

dekui labai uzh ishsamia info 4u.gif dabar jau apsiskaičiavau kiek chia mums mazhdaug tie visi dzhiaugsmai kainuos.. nu va, liksiu be nauju basankiu, ir sukneliu nebepirksiu..o ka jau kalbet apie atostogas cry.gif
bet gi uzhtat kokias sienas ir lubas turesim biggrin.gif
gerai, kad bent parketa uoshvis su vyru zhada sudet.. smile.gif
Atsakyti
Namo vidinėms sienoms tinkuoti mes samdom už 9 Lt už kvadratą, bet gal čia dėl to, kad dideli plotai smile.gif Elektros išvedžiojimas name - 2800Lt.
Atsakyti