Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas?

Sviekos mergaites. visur kur bandziau ieskoti informacijos ir , deja, nieko neradau, todel prasau jusu pasidalinti savo ziniomis.
noriu pirkti nauja buta su pilna apdaila ir nezinau ar manes ten neapgaus, todel noreciau orientuotis kiek mazdaug jums atsiejo vieno kvadrato apdaila? buciau be galo dekinga...
ar 1000litu uz kvadrata siaubinga suma ar norma?(ieina viskas, sienos, grindys, durys vidines, visa santechnik, net rozetes ir t.t.)
Atsakyti
O kur tu cia nori pirkti? 1000lt/kvm yra labai maza kaina!!! thumbup.gif Dabar Vilniuje su daline apdaila kainuoja virs 3000Lt/kvm... blink.gif
O siaip mes turejom su daline apdaila, tai dar sienu ir lubu glaistymas ir dazymas kainavo po 14lt/kvm berods... Dabar jau nebeprisimenu tiksliu kainu. Plius dar uz duris paplosi nemazai (priklausomai kokias pirksi), o dar jei santechnika ieina... rolleyes.gif
Svajoniu kaina!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu omenyje ne viso buto kvadrato kaina 1000 litu, o tik apdailos vienas kvadratas. be apdalilos kazkur apie 3000 lt uz kvadrata o su apdaila apie 4000litu. ar tai norma?
Atsakyti
ziurint koks remontas ar bus parketas ar sienos tapetuotos ir pan kokia santechnika
mes isirenginejome pernai tai mums 1 kv.m kaina apdailos kainavo grubiai 600 pas mus yra laminatas ir sienos tapetais lubos dazytos
galbut 1000 lt visai normalu
bet geriausia prasyti detalios samatos kur matytusi kokie darbai beo kokios medziagos naudojamos

truputeli suklydau 1 kv.m kainavo 450 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astamo: 19 balandžio 2005 - 15:15
Ziurint kaip isirenginesit - mes tai pradzioje minimaliai remontavom - t.y. nesidejom grindu- o tik danga kilimene pigia, vonia pilnai susitvarkem, vonia pilnai isirengem. Virtuve jungta su kambariu - tai baldu dar nebuvo. Elektra galima sakyti naujai viska isvedziojo, nes truko rozeciu ir pan. Uzuolaiku nekabinom dar. Duris normalias isistatem. TAi gavosi turbut ne daugiau kaip 10 000 uz viska- tai kvadratas apie 200 lt. Sienos dazytos - dazam netaupem- santechnika tikrai nebrangia, bet ir ne pacia pigiausia dejom. Dar reikia grindis susikloti kokias padorias. tai dar maksimum apie 100-150 lt uz kvadrata dasides.

Taip kad labai sunku pasakyti kiek tas kvadratas apdailos isheina, nes kiekvienos seimos poreikiai ir ishgales skirias - o tada jau ir sukiesi su tuo, ka turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 19 balandžio 2005 - 15:19
atrodo ten viskas gan neblogai: uosio parketas, gera santechnika,su maisytuvais su viskuo, sienos dazytos, durys medines visos, plyteles italiskos...
Atsakyti
Ne taip supratau doh.gif
Nu siaip taip tai dar neskaiciavom... O taip tai pritariu, ziurint ka jums ten parduos - koki parketa/laminata, kokia santechnika, kokios sienos... Mano pazystami pirko su pilna apdaila, mokejo 3.000 lt/kvm su pilna apdaila, bet visus parketus, tapetus, plyteles, dazus, santechnika ir kt. jie patys rinko ir pirko, be to cia pries gerus metus buvo... g.gif
Atsakyti

Kiekvienam norma yra skirtinga priklausomai nuo galimybių biggrin.gif jeigu tu tiek gali mokėti, tai tau ir bus norma. Man, pvz., yra ne norma už dalinę apdailą mokėti virš 3000 už kvadratą kokiam nors miegamajam rajone, nes tuomet trijų kambarių buto (o mažiau kambarių man neužtenka blush2.gif ) kaina tikrai nereali gaunasi. Na, reali, bet man nenormali biggrin.gif taip kad ir buto įrengimui 1000 Lt/kv man nėra normalu. Namo - galbūt, bet už tiek turėtų būti kažkas super. Bet tai nereiškia, kad mano norma=tavo normai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 19 balandžio 2005 - 15:44
Labai "normali" (jei taip galima pavadinti Vilniaus kainas) kaina, mes neseniai pirkom, tai kvadratas 3000 lt. ir dabar padarėm apdailą-tai kvadratas gavosi 360 lt.(čia per pažįstamus). Į tą kainą įėjo pilnai vonia, tualetas, lubų, sienų glaistymas, dažymas, laminatas, durys.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 04 19, 16:29)
Kiekvienam norma yra skirtinga  priklausomai nuo galimybių biggrin.gif jeigu tu tiek gali mokėti, tai tau ir bus norma. Man, pvz., yra ne norma už dalinę apdailą mokėti virš 3000 už kvadratą kokiam nors miegamajam rajone, nes tuomet  trijų kambarių buto (o mažiau kambarių man neužtenka blush2.gif ) kaina tikrai nereali gaunasi. Na, reali, bet man nenormali biggrin.gif taip kad ir buto įrengimui 1000 Lt/kv man nėra normalu. Namo - galbūt, bet už tiek turėtų būti kažkas super. Bet tai nereiškia, kad mano norma=tavo normai biggrin.gif

Pritariu, kainos dabar kyla siaubingai, ir jei pernai mes buta pirkom uz 1800 lt/kvm, tai dabar lygiai tokie pat butai, kurie dar tik statomi ir bus priduodami rudeni, gretimame name kainuoja po 3200!!! blink.gif
O nieko ypatingo, nei vaizdo is lango, nei rajonas koks prestizinis, nei ko kito. Tiesiog butams labai isaugo paklausa, tai ir pakele kainas labai. verysad.gif Ir dar kels.
Dabar kiek girdejau prie profsajungu rumu bus statomas namas, kuriame uz 1kvm nores... 14.000 lt!!!! blink.gif Kosmaras.
Atsakyti
nu va ir nebezinau ka daryti, sakes. noriu ir reikia man to buto mirtinai. bet bijau, kad imant su paskola buta be apdailos, paskui neturesiu uz ka to buto irengineti, o cia bankas duos paskola visam bustui, o jei imti atskirai dar apdailai paskola tai gausis tik vartotojiska ir su zymiai didesnem palukanom nei busto kreditui. tai ir metausi.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2005 04 19, 16:04)
nu va ir nebezinau ka daryti, sakes. noriu ir reikia man to buto mirtinai. bet bijau, kad imant su paskola buta be apdailos, paskui neturesiu uz ka to buto irengineti, o cia bankas duos paskola visam bustui, o jei imti atskirai dar apdailai paskola tai gausis tik vartotojiska ir su zymiai didesnem palukanom nei busto kreditui. tai ir metausi.

nebutina imti paskola vartotojiska, yra paskola busto isirengimui, ji panasi kaip ir busto pirkimui...
Atsakyti