Įkraunama...
Įkraunama...

Statulėlės ant torto

QUOTE(fylka @ 2010 05 08, 18:27)
stai ir as jau isigijau statulele ant torto  4u.gif  , pirkau Lenkijoje nes Lietuvoje neradau kokios norejau. Pirkau su jumoru - nuotaka tempia gulinti ant nugaros jauniki pasirisusi uz kojos virve.Labai graziai atrodo ir tikrai patenkinta esu savo pirkiniu!!!  thumbup.gif

Sveiki,
O kur Lenkijoje nusipirkote statulele? Gal yra kaip internetu pasiziureti?
Atsakyti
O kur Lenkijoje nusipirkote statulele? Gal yra kaip internetu pasiziureti?

Lenkijoje pirkau parduotuvej Arkadia - pirmame aukste priesais vaistine, ju yra visokiausiu ten, taip pat ir daugiau prekiu vestuvems turi. jei reiks daugiau info rasyk. o nuotraukos nente nera bandysiu idet i cia, neuzilgo.
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif
Kaip matau, dauguma jūsų čia mėgstančios papokštauti ir pašmaikštauti, tai įdedu dvi nuorodas su idėjom nestandartinių statulėlių:
http://2.bp.blogspot...w . wedding.jpg
http://www.uglyweddi...cake_topper.jpg
žinoma, aš pati tokių nesirinkčiau, bet pažiūrėti smagu thumbup.gif

o jei rimčiau kalbėti, tai aš turiu savjam torčiukui nusižiūrėjusi tokias nestandartines statulėles - dvi braškės (tikros, valgomos). Su baltu ir pienišku šokoladu viena padaryta kaip jaunikis, o kita kaip jaunoji...man jos pačios nerealiausios wub.gif ir orginalu!
Įdėčiau nuotraukytę, nes nuorodos nebeturiu, bet nežinau kaip čia tas foto dėti blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunshow: 01 birželio 2010 - 16:27
Mes tai norim kokių crazy statulėlių, tikrai ne tradicinių, o ko nors dėl smagumo. Esu prisižiūrėjus visokių užsieninių, kas man patinka, tai reikės sugavoti tokį smagų akcentą.
Atsakyti
O kur Lietuvoje galima nusipirkti tokiu crazy statuleliu? Viena buvau radusi internetu galima nusipirkti, bet nebeturi ju, issipardave verysad.gif Gal galit kuri padeti, nes taip norim tokio varianto, o vestuves jau ne uz kalnu, liepos 24d...
Atsakyti
cia ne LT, bet graziu yra
http://www.weddingst...ake-toppers/all
Atsakyti
mes torta uzsakinejom Bijoloj pagal paveiksliuka ir padare konditeres viska kaip norejom. kadangi susipazinom per futbola smile.gif tai paprasem kad ant torto jaunikis butu su sortais, ilgom kojinem ir fuitbolo batais tai net grifus ( dyglius ant pado smile.gif ) kondoteres padare biggrin.gif o jaunoji su futbolo kamuoliu vietoj geliu, visu triju aukstu virsus buvo zalias kaip zolyte smile.gif
kelios foto bet gyvai tortas atrode dar geriau

torciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakom: 19 birželio 2010 - 11:11
nusipirkom statulele bazese uz 7lt , torta uzsakinejom gulbinienes imonej, tai kai atvezem sake:"oj, mes tokia pacia turejom". Tokia pati pas juos 15 lt kainavo biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus buvo tokia smile.gif
user posted image
Papildyta:

Ypac gera ji mums buvo, nes ir sokio elementuose buvo butent toks veiksmas, tampiau ji uz kaklaraiscio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soledada: 07 rugpjūčio 2010 - 15:06
QUOTE(ingakom @ 2010 06 19, 12:10)
mes torta uzsakinejom Bijoloj pagal paveiksliuka ir padare konditeres viska kaip norejom. kadangi susipazinom per futbola smile.gif tai paprasem kad ant torto jaunikis butu su sortais, ilgom kojinem ir fuitbolo batais tai net grifus ( dyglius ant pado smile.gif ) kondoteres padare  biggrin.gif o jaunoji  su futbolo kamuoliu vietoj geliu, visu triju aukstu virsus buvo zalias kaip zolyte smile.gif
kelios foto bet gyvai tortas atrode dar geriau

Labai gražus thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(soledada @ 2010 08 07, 16:06)
Pas mus buvo tokia smile.gif

Ypac gera ji mums buvo, nes ir sokio elementuose buvo butent toks veiksmas, tampiau ji uz kaklaraiscio biggrin.gif

tikriausia ne LT pirkta? Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 08 16, 18:47)
Labai gražus  thumbup.gif

Papildyta:
tikriausia ne LT pirkta? Labai graži  wub.gif

Nea ne LT, labai gaila, bet pas mus nerasi tokiu... Gerai, kad drauge buvo UK tai nupirko smile.gif , nes tos tradicines ne uz ka nenorejom schmoll.gif
Atsakyti
Na jau kokios LT statulėlės, tai tą tortą su jom greičiau sugadinsi, nei pagrąžinsi.
Mums konditerės padarė valgomus žmogeliukus, buvo labai linksmi, nuotaikingi, išskirtiniai jaunieji smile.gif.
Atsakyti