Įkraunama...
Įkraunama...

Statulėlės ant torto

QUOTE(Niema @ 2009 03 31, 15:25)
Musu statulyte bus tokia
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg

Pirkau is vienos forumietes

musu tokia buvo, ash uz ja mokejau 120 gal litu, poto pardaviau, gali but kad si kazkada buvo mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2010 04 13, 04:35)
Sveika,

As turiu statulele ant tortuko tokia su jumoru: Jaunikis nori pasprukti nuo nuotakos,o ant jaunikio kojos uzdeta grandine,o rakteli laiko jaunosi  ax.gif

Nezinau,ar kas nors mane suprato.bet jei sudomins tuomet reikes fotografuoti : )

idek nuotrauka, labai idomi ideja:-)
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 09 22, 18:30)
musu tokia buvo, ash uz ja mokejau 120 gal litu, poto pardaviau, gali but kad si kazkada buvo mano smile.gif

120lt uz statulele ????? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 04 14, 00:03)
120lt uz statulele ?????  doh.gif

Jo jo ,jei kokiia gudresne tai kainos tikrai tokios.
Papildyta:
Paziurejau kad negaliu ideti nuotraukytes statuleles. Idomu kodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2010 04 14, 20:14)
Jo jo ,jei kokiia gudresne tai kainos tikrai tokios.
Papildyta:
Paziurejau kad negaliu ideti nuotraukytes statuleles. Idomu kodel sad.gif

per mazai parasyta tavo dar zinuciu siame forume, atsiusk i ekolosova@gmail.com as ikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 04 15, 09:05)
per mazai parasyta tavo dar zinuciu siame forume, atsiusk i ekolosova@gmail.com as ikelsiu  ax.gif

Parasiau tau el.pastu.

Atsakyti
wub.gif mikses statulele ant torto smile.gif labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 04 20, 11:37)
wub.gif mikses statulele ant torto smile.gif labai grazi

Nu super thumbup.gif thumbup.gif musu statulele kazkodel vos prasidejus sventei nukrito nuo torto lotuliukas.gif ir kas idomiausia - visiskai atskilo vyrelio galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitukasJ @ 2010 04 23, 11:25)
Nu super  thumbup.gif  thumbup.gif  musu statulele kazkodel vos prasidejus sventei nukrito  nuo torto lotuliukas.gif  ir kas idomiausia - visiskai atskilo vyrelio galva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O statulele tokia pati pas Jus buvo? g.gif
Atsakyti
Ir as ieskau statuleles, perejau visas kauno bazes, bet neradau sad.gif
Atsakyti
as tai ieskau dvieju gulbiu. man be galo grazu ir romantiska. o tos kur pseudohumorines, tai man isvis kicines ir nepatinka.
Atsakyti
stai ir as jau isigijau statulele ant torto 4u.gif , pirkau Lenkijoje nes Lietuvoje neradau kokios norejau. Pirkau su jumoru - nuotaka tempia gulinti ant nugaros jauniki pasirisusi uz kojos virve.Labai graziai atrodo ir tikrai patenkinta esu savo pirkiniu!!! thumbup.gif
Atsakyti