Įkraunama...
Įkraunama...

Statulėlės ant torto

QUOTE(uppity @ 2009 01 06, 21:41)
pas mus ant torto buvo dvi gulbes, kurios smbolizuoja istikimybe  smile.gif  gulbes partneri renkasi tik viena visam gyvenumui  wub.gif

graži ir įdomi mintis... ax.gif
Atsakyti
O keik Lietuvoj jos kainuoja ?
Atsakyti
o a manau jog ta statulele neverta yra aisq as labai norejau smaikscios nuotakos ikritusios i torta o jaunikis gelbsti arba jaunikis nukrites nuo visrsaus o jaunoji tiesia ranka bet kai paziuri ju kaina 125 lt taip ir pagalvoji jog neverta
Atsakyti
sveikutes,
radau toki super puslapiuka su tortu virsunemis
www.weddingcaketoppersideas.com

ten kainu neraso, bet as parasiau laiska sitai meistrei, tai atsake kad dvieju zmoniu figuros nuo $345 priklausomai kiek ir kokiu detaliu norit + pasto islaidos,
seip labai brangu, bet kas turit pinigu tai super!
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 01 13, 12:05)
o a manau jog ta statulele neverta  yra  aisq as labai norejau smaikscios nuotakos ikritusios i torta o jaunikis  gelbsti arba jaunikis nukrites nuo visrsaus o jaunoji tiesia ranka bet kai paziuri ju kaina 125 lt taip ir pagalvoji jog neverta

As ir taip manau, kad tokius pinigus tikrai neverta moketi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, Kaune bazej statuleles paprastos apie 10 lt yra ir brangesniu
Atsakyti
QUOTE(lapev @ 2009 01 14, 13:32)
Sveikutes, Kaune bazej statuleles paprastos apie 10 lt yra ir brangesniu

O gal galetum parasyt kokiam sandeli ar bent jau rampoj jas radai? smile.gif
Atsakyti
Statuleliu,tai gal nenoreciau, bet gulbes,tai tiktu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif kauno bazej ten kur raudonas pasazas yra suvenyru parduotuve ir po to 12-13 sandely yra visokiu niekuciu vestuvems taip pat ir statuleles
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2008 12 31, 11:28)
Sveiki. Lyg dar nemačiau temos, kurioje būtų apie statulėles ant torto rašoma. 4u.gif 
Lietuvoje man neteko matyti nieko įdomaus (gal mažai žiūrėjau)ax.gif , o vat užsienyje tai galima rasti įvairiausių  smile.gif
pavyzdziui: http://www.weddingmo...ke-toppers.aspx

gal kas turit patirties daugiau šiuo klausimu, žinot, kur LT tokių ieškoti, arba kaip iš užsienio patogiau parsigabenti??  gossip.gif

Aš mačiau daug įvairiausiu statulėlių ant torto ebay. Jų kaina panaši kaip ir saulutes85 nurodytame tinklalapy, tačiau parsisiuntimo kaina kur kas geresnė. Kadangi ir taip nemažai daiktų užsisakau ebay, tai torto statulėlę irgi nupirkau smile.gif
Kainavo apie 40 USD.
Atsakyti
o as tokios ieshkojau....uzsikasiau niekur neradau... sad.gif

http://farm4.static...._81e2e3458f.jpg

nusiunciau, kur torta darys, gal ka sumastys, nepavyks tai nepavyks, bet man labai smagiai atrodo smile.gif

jei kas uzmatysit, pasakykit, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 01 20, 23:43)
o as tokios ieshkojau....uzsikasiau niekur neradau... sad.gif

http://farm4.static...._81e2e3458f.jpg

nusiunciau, kur torta darys, gal ka sumastys, nepavyks tai nepavyks, bet man labai smagiai atrodo smile.gif

jei kas uzmatysit, pasakykit, buciau dekinga  4u.gif

biggrin.gif miela 4u.gif
Atsakyti