Man grazios sios figureles
Musu tortas atrodys sitaip, tik bus 3 aukstu ir su tarpais tarp aukstu, o ne vientisas kaip cia. Ir paukstukai bus tik 2 virsuje. Vienu zodziu, ideja daugmaz aiski, reikia tik su kepykla pasitart, kaip graziai viska sudeti
Aš kai tortą rinkausi vieno buvo su gigurelem, kiti be....išsirinkau su gėlėmis, kažin at dar reikia figureliu?
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 18, 23:12)
Aš kai tortą rinkausi vieno buvo su gigurelem, kiti be....išsirinkau su gėlėmis, kažin at dar reikia figureliu?
O nuotrauka gali ideti? Siaip jei virsus apkrautas gelemis, tai tuomet nereikia, o jei tuscias, o geles sonuose, tai gal tada reiketu
QUOTE(Astii @ 2013 01 19, 01:31)
O nuotrauka gali ideti? Siaip jei virsus apkrautas gelemis, tai tuomet nereikia, o jei tuscias, o geles sonuose, tai gal tada reiketu
Šonuose tik.... dabar kai radau šią tema, metytis pradėjau....nebežinau reikia ar ne, prieš tai net minčių nebuvo kad reikia
Aš pirksiu per ebay'ų, nes ten tokių nerealių radau
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 19, 16:41)
Aš pirksiu per ebay'ų, nes ten tokių nerealių radau
Reikės ir man pažiūrėti ebay...
Ziurejau šiandien ebay....tikrai yra superiniu....nusprendžiau ir aš pirkti....tik dabar nežinau kokia, ar tokia miela, ar humoristinę....
Aš tai tokių pošlų prisirinkau tik bijau svečių reakcijos..
Tokią arba tokią...
Tokią arba tokią...
Ar čia vestuviniam tortui? Nu dėl skonio nesiginčysiu, svarbu jums gražu
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 16:52)
Uoj geras mano reakcija būtų į tokį variantą normali, nuotaika pakeltu
QUOTE(Skinte @ 2013 01 20, 17:55)
Ar čia vestuviniam tortui? Nu dėl skonio nesiginčysiu, svarbu jums gražu
Žinoma, kad tortui..kam daugiau
Visokie varliukai, meškiukai labai banalu man..todėl manau rinksimės kažką panašaus..
va dar tokią radau pas save