Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

o kodel neiseitu?
Mijaka jis keitas kai isdziuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 06 sausio 2009 - 15:11
na, jei lako visai nėra, tada tinka šitas (kaip mano atvėju doh.gif ) bet sakyčiau tik ant plokščių paviršių g.gif dar noriu pabandyt kokį paveiksliuką ar džiovintą gėlę juo "įmūryt" hihihi.gif jaučiu tuoj eisiu ir bandysiu lotuliukas.gif

ItaBita - jis laaabai netgi kietas kai isdžiuna bigsmile.gif nors dabar dėl įdomumo dar patyrinėjau, tai sakyčiau Rayher kietesnis negu tas geltonas g.gif o hal čia jau mano vaizduotė
Atsakyti
eik bandyk :)ir poto pasipasakosk
gi kaip smalsu smile.gif

as tai tik su TLC badziau, bet sudinokai gaunas sad.gif, jis toks gan minkstas ir nera skaidrus sad.gif
o va cia naujiena man smile.gif, nu ne naujiena, ale paciai kazkodel nedasuto sita reikala modelinui naudoti ax.gif
Atsakyti
gelytes i skaidru fimo bandziau ikepinet, nieko labai gudraus nesigavo. o taip norejau auskaru su dziovintom gelytem wub.gif cia tai gera minti davei bigsmile.gif
Atsakyti
o tai dar žinot yra tokia priemonė keramikai ar stiklui, irgi tiršta, užtepi ir iškept reikia ir suskaidrėja kaip stiklas g.gif aš neturiu ir nebandžiau, bet mačiau pavyzdžių ant stiklinių daiktų g.gif sakau gal ją užtept ant iškepto fimo ir pakartotinai kept, gal gautūsi kas g.gif
Atsakyti
o temperatura kokia kepimo sitam reikalui?
aukstesne nei fimo?
Atsakyti
as tai dabar toki nusipirkau, kad pabandyt su gelytem...
http://www.dekovita....roducts_id/1262
tik vis neprisedu ax.gif kazin gal gautus, raso, kad formeles galima isliet
Atsakyti
man jis nepatiko schmoll.gif
jis neiskaidreja buna toks drumstas ir gana minkstas ( na neminkstas bet tikrai ne kietas sad.gif
ir siaip man su juo nesigauna dirbti schmoll.gif
vienintelis kam as ji pritaikiau, tai minkstinti kieta modelina smile.gif

bet gal as cia nemoksa tokia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 06, 15:48)
o temperatura kokia kepimo sitam reikalui?
aukstesne nei fimo?

neprisimenu tiksliai, bet atrodo tiko fimo, jau senokai aš tą priemonę apžiūrinėjau, o dabar visai kitais reikalais galva prikimšta doh.gif pabandysiu gal rast kokią nuorodą mastau.gif
Atsakyti
Ita as turiu ta kita tik nerandu dabar dekovitos psl. irgi TLS, tai as ji naudoju taip : paimu fimo blyna uztepu kliju lengvai paskirstau tada dedu paveiksliuka tada lengvai vel tepu TLS ir kepu. tik beda kad ji neskaidrus. Dar jis tyinka kai nori ka nors ikepti, man kazkaip stikliukai iskrenta siaip, o situo istepi ir sulimpa graziai thumbup.gif

O šiaip dar paslaptį ( nors jokia čia paslaptis internete rasta idėja ) pasakysiu žodžiu taip : paimama kokios nors raštuotos medžiaginės juostelės ar organzos gabala, padarom ant blyno kazkoki margumyna dedam ta medziagėlę tepam TLS ir kepam tik reikia ištepti labai tolygiai. Gaunasi nerealiai gražus vaizdas thumbup.gif tik aš bandydama kažkaip matyt nelygiai ta medžiagytę uždėjau ir išsikraipė kažkaip, nes ji šiaip nuo karščio lydosi, o TLS apsaugo nuo lydymosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 06 sausio 2009 - 16:24
kas tas TLS? blink.gif
as tai galvoju vis sita pabandyti http://www.dekovita....roducts_id/1259

o apie lakus ar sita bandet? kaip ispudziai? http://www.dekovita....roducts_id/1261
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 06 sausio 2009 - 17:30
Margareta, labas 4u.gif Turiu tą laką ir, kaip bebūtų keista, juo patenkinta. Tik jo plakti nereikia, jis apsiburbuliuoja. Jis toks lengvas lengvas, nėra toks blizgus kaip kiti. Iš pat pradžių žiūrėjau į jį keistai - skystalas toks, vandenėlis drumzlinas. Bet kai kelis sluoksnius užtepi - neblogai ax.gif
Atsakyti