Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(Kentaure @ 2009 01 06, 11:49)
O dėl tos momento epoksidinės kur dvikomponentė tai nusipirkau aš ją.. ir pirmą kartą per daug užmaišiau. tai supyliau ant tokio blyno su katino galvos priaantspauduotos, na gavosi gal 3 mm tai matosi kad kazkas yra  bet kai nezinai kas ten po apacia tai ir nesimato. tai klausimėlis kokio storio turi buti ta "epoksidkė"?

Nu tai papuošalams yra specialios tos dervos ir skaidrios, o klijai tai ir lieka klijais, biškį ne tam skirti, na tai kas kad epoksidiniai. Juk tų epoksidinių dvikomponenčių dalykų visokiausių yra- yra klijai, yra visokie sandarintojai, yra restauravimo masės visokios... Ir yra specialiai visokiems kūrybos darbams tos dervos...
Aišku čia tik mano nuomonė, jeigu ką.
Atsakyti
MAGIC, As net nesiginciju kad daiktai realiai turi buti naudojami pagal paskirti, bet ieskoti pirkti kazko kas gal man net nebus grazu tai nera tikslo kol su pigesnem priemonem neisbandau nesugadinu kazko. O sugadinti as megstu smile.gif
Atsakyti
va, dedu žadėtas foto su savo bandymais. Iškart atsiprašau už kokybę, lauke gi šalta tai tik ant greičio papyškinau nieko nereguliavus ir namo bėgau sušalus biggrin.gif

ca mano priemonės, Rayher firmos liko keli lašai, o ta geltona tai nauja, pirkau Kaune vienoj iš senamiesčio parduotuvių, bet nepamenu kurioj doh.gif jų ten tiek dabar kad pasiklyst galima. Skirtumai - Rayher dziusta 2-3 valandas, tas geltonas - 24 valandas. Rayher skilinėja, geltonas lig ir ne.
user posted image

mano bandymas jau senas, cia su Rayher suskilinėjo taip
user posted image

driežas su Rayher irgi, taip pat suskilinėjo, tik jei prieš tai buvusiam karoliuke suskilinėjo smulkiai, lig stiklas, tai čia per visą driežo ilgį eina tokia stambi rėvė, nu man labai gražiai wub.gif kaip dykumoj žemė suskilinėja biggrin.gif fotkinau kad matytūsi, jog čia 3d, iškila gal pusę mm g.gif
user posted image

čia toks nevykęs pakabukas mažai mergaitei. Bandžiau tą geltoną buteliuką. Šis pakabukas iš pradžių padengtas ta priemone, kai išdžiuvo pamačiau kad baisūs nelygumai, tada užtaškiau taškiukais doh.gif na čia kaip pavizdį rodau kokį paviršių galima padaryt ax.gif
user posted image

šitą vakar vakare padengiau tai iki šiol neišdžiuvo - toks bbalšvas liko, turi suskaidrėt visiškai, bet kadangi sluoknis gana storas - manau tik ryt išdžius g.gif matosi burbuliukas doh.gif
user posted image

Atsakyti
kokie tavo bandymai grazus bigsmile.gif man pirmasis labai graziai atrodo, tas suskilinejimas taip graziai bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
ačių, na čia tik bandymai hihihi.gif idėjų daug, bet dar laiko trūksta įgyvendinimui. O tas pirmas manau taip suskilinėjo dar dėl to, kad tas blynukas yra su skulute per vidurį, tai pirma mintis buvo - užpildyt tą skylutę ir pažiūrėt ar pasišvies biggrin.gif tai tuo pačiu ir visą blyną padengiau. Iš skylutės priemonės dalis "išbėgo" per kitą pusę, o viskas taip suskilinėjo nuo centro gražiai smile.gif tiesa, šiandien kaip tik bandžiau tą skylutė prakrapšyt, pravalyt, nes negražiai atrodo - bet nė velnio nesigavo blink.gif ta priemonė į stiklą sustingus mastau.gif reiškia patvari g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 06 sausio 2009 - 14:13
niu va merginos stai jums lako alternatyva smile.gif mirksiukas.gif

kartais pagalvoju, kaip faina kad mes tokios dosniai besidalinacios info smile.gif
tai net smagu pasidaro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 06, 14:13)
niu va merginos stai jums lako alternatyva smile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš ją ir atradau, kai gerasis lakas man baigėsi, vis mąsčiau kuo pakeist galėčiau. tik kad reikia pasipraktikuot kol gražiai gausis padengti, teptuku man bent be šansų doh.gif tai aš tiesiai iš buteliuko ir dengiu, ten toks plonytis snapelis. Bet šiaip galutinis rezultatas gaunasi kaip 10 sluoksnių lako laugh.gif tik čia žymiai mažiau darbo, atrodo kaip tikras stikliukas, ir tas storesnis sluoksnis manau dar daugiau apsaugo darbuką nuo braižymosi ir pan. g.gif

Atsakyti
nu idomu idomu bigsmile.gif
Atsakyti
na siaip su ploksciais viska aisku smile.gif bet vat kaip elgtis su apvaliais?

kaip padengti juo burbula?
jei visa apmozosi ar nebus nutekejimu? kol isdzius? g.gif g.gif
Atsakyti
nemanau kad išeitų apvalų padengti g.gif
Atsakyti
ne, cia vis tiek neiseitu tokio naudoti kaip lako alternatyvos schmoll.gif cia tik idomu del to stiklo efekto smile.gif
Atsakyti